Несебър - Черно море LIVE, днес, 16:30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

зелено-бяло
Контакти:

Re: Несебър - Черно море LIVE, днес, 16:30

Мнениеот зелено-бяло » 06 фев 2010 18:57

deepblue1963 написа:
Sagittarius написа:Кво искате бе>какви са тез паники?Това е контролка,мачленце в което трябва да отиграваме комбинации,схеми,подавания...ИГРА...което сме и направили,защото Несебър 2 пъти минават центъра 2 гола,ние куп хубави комбинации и пропуски,но това е без никакво значение.Ако мачът беше със залог щяхме да ги разнебитим с поне 4:0 и нагоре,не е това целта...пазим голвоете за такива като Левски,Локо Сф и т.н.,там също уж бяхме без нападатели,а громяхме.Никой няма мотивация за победи в контроли и изобщо е смешно да коментираме резултата какъвто и да е.

А защитата какво "отиграваше"?Те закъде се пазиха?

Защитата отиграваше Ювелирни изпълнения!БИЖУТЕРСКИ(ама по време на игра,не на загрявката")!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 фев 2010 18:58

Sagittarius написа:Кво искате бе>какви са тез паники?Това е контролка,мачленце в което трябва да отиграваме комбинации,схеми,подавания...ИГРА...което сме и направили,защото Несебър 2 пъти минават центъра 2 гола,ние куп хубави комбинации и пропуски,но това е без никакво значение.Ако мачът беше със залог щяхме да ги разнебитим с поне 4:0 и нагоре,не е това целта...пазим голвоете за такива като Левски,Локо Сф и т.н.,там също уж бяхме без нападатели,а громяхме.Никой няма мотивация за победи в контроли и изобщо е смешно да коментираме резултата какъвто и да е.

Тогава за какво ги играем тези конторли като няма мотивация...Дай направо да си го караме на двуразови тренировки и прескачане на конуси...Стига глупости.....

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 06 фев 2010 18:58

Това че загубихме донякъде ме радва, в тоя етап от подготовката, би трябвало да са изморени от първата част- физическата, и бавно да се навлиза в игрова форма. От доста години насам мисля че щенаправим добра подготовка и много силен полусезон. Реално за игровия облик може да се говори в последните две контроли.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 06 фев 2010 19:08

Несебър е доста добър отбор и очаквах да победят :)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 06 фев 2010 19:31

Морски,ти четеш ли между редовете?За играчите на Несебър това е мач в който се хвърлят над 100%,изяждат тревата...за нашите-мач в който да разцъкат малко игричка,задължително да се пазят от контузии и толкоз.Нищо повече.Нормално е по-мотивирания и по-агресивния отбор да бие,ние не сме този отбор в ткова мачленце.И пак ще припомня - бях миналата годиан в Албена - ЦСКА ни смачка,размаза и т.н. само с 2:0,можеха да бият и 5:0.....май месец в истинския мач-1:0 за Черно Море и бронзов медал!Хич не ми пука кой ни бие в контролите,есента ни би Калиакра,Черномроец Балчик ни би....и какво от това?Нищо,нека се радват.

Дийпблуто,искаш да ме уязвиш нещо ли?Ето ги хората в защита допуснали и двата гола на Несебър - Илчев(вратар)-Лазаров-Дяковв-Кулибали-Адемар - абсолютно резервната ни защитна формация....титулярната е с Пиргов-Сашко Александров-Домакинов-Бачев...деф.халф Дани Димов също не е на терена докато получаваме 2-та гола(както и Наката го няма)...изобщо кво се разправям за глупости...само тука от една пиклива контролка се вадят изводи...а като бихме 2 пъти преди това що не извадихме изводи,че имаме атомно нападение и ще мачкаме цяла пролет?Нито Миро Манолов играе,нито Юруков,нито Борносузов,нито Милен Петков,нито Тошко Колев,Ратников също не играе...

Ето го състава почнал и завършил първото полувреме с 0:2 от Несебър

1. Илчев
20.М.Лазаров
25.Ал.Александров
6.Т.Дяков
84.Кулибали
3.Адемар
18.Аврамов
4.Г.Илиев
7.Ст.Стоянов
23.Д.Георгиев
9.Заков
Нарочно съм подчертал хората от титулярния състав на Черно Море през есента,за да видят и кьоравите колко са и,че най-малкото такава формация трудно ще комуникира на терена.Точно затова са контролите,не за резултат и прочее,а да се постига синхрона и като му дойде времето да мачкаме когото трябва,когато трябва и където трябва!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 фев 2010 21:30

Sagittarius написа:Морски,ти четеш ли между редовете?За играчите на Несебър това е мач в който се хвърлят над 100%,изяждат тревата...за нашите-мач в който да разцъкат малко игричка,задължително да се пазят от контузии и толкоз.Нищо повече.Нормално е по-мотивирания и по-агресивния отбор да бие,ние не сме този отбор в ткова мачленце.И пак ще припомня - бях миналата годиан в Албена - ЦСКА ни смачка,размаза и т.н. само с 2:0,можеха да бият и 5:0.....май месец в истинския мач-1:0 за Черно Море и бронзов медал!Хич не ми пука кой ни бие в контролите,есента ни би Калиакра,Черномроец Балчик ни би....и какво от това?Нищо,нека се радват.

Дийпблуто,искаш да ме уязвиш нещо ли?Ето ги хората в защита допуснали и двата гола на Несебър - Илчев(вратар)-Лазаров-Дяковв-Кулибали-Адемар - абсолютно резервната ни защитна формация....титулярната е с Пиргов-Сашко Александров-Домакинов-Бачев...деф.халф Дани Димов също не е на терена докато получаваме 2-та гола(както и Наката го няма)...изобщо кво се разправям за глупости...само тука от една пиклива контролка се вадят изводи...а като бихме 2 пъти преди това що не извадихме изводи,че имаме атомно нападение и ще мачкаме цяла пролет?Нито Миро Манолов играе,нито Юруков,нито Борносузов,нито Милен Петков,нито Тошко Колев,Ратников също не играе...

Ето го състава почнал и завършил първото полувреме с 0:2 от Несебър

1. Илчев
20.М.Лазаров
25.Ал.Александров
6.Т.Дяков
84.Кулибали
3.Адемар
18.Аврамов
4.Г.Илиев
7.Ст.Стоянов
23.Д.Георгиев
9.Заков
Нарочно съм подчертал хората от титулярния състав на Черно Море през есента,за да видят и кьоравите колко са и,че най-малкото такава формация трудно ще комуникира на терена.Точно затова са контролите,не за резултат и прочее,а да се постига синхрона и като му дойде времето да мачкаме когото трябва,когато трябва и където трябва!

Хич не чета между редовете...Резултата отразява играта на терена обикновено..Това, че не бил важен и не сме се хвърляли и не знам си какво не е оправдание- пак ти казвам, ако нямаше смислъл в конторлите щяхме да играем само под Аспаруховия...Какво значи не сме по-агресивния отбор,. ще кажеш, че Несебър играят за спечелване на ШЛ....Стига глупости и за тях е само една конторла, ама момчетата си играят....
Както Море каза- без нападател засега толкова....Манолката само не стига, Герасим не е лош, но едва ли ще ни е само той достатъчен, ами, ако случайно някой се контузи какво правим?...

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 06 фев 2010 21:42

Не знам защо толкова се вайкате,мач като мач...Несебър не са слаб отбор,а и ЧМ са пробвали много нови и разнообразни неща :) :)

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 06 фев 2010 22:38

Sagittarius от тези които си изброил като липсващи махни само М.Петков и всичко ще е СУПЕР

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 07 фев 2010 00:11

имало положения ама не вкарали е как да вкарат като няма кой.а и помнете че миро няма подготовка и това ще му пречи
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 07 фев 2010 00:17

чудя се този треньор не вижда ли че отбора е добър има отлична холфова линия и защитата е добра а само откъм нападателите е зле и отам си пати отбора.ако имахме един камбуров с тези положения които правим друго щеше да бъде
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Върни се в “Черно море”