Гавра с Черно Море и при младежкия национален отбор

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Noir
Контакти:

Re: Гавра с черно море и при младежкия национален отбор

Мнениеот Noir » 29 яну 2010 11:37

bigbonusprize написа:
pinkopinkito написа:
bigbonusprize написа:Един вид ревем колко ни е слабо първенството, а искаме да напълним националният с играчи от него (и то от 10тия). Всякаква логика тука оставете...

Че по твоята логика и играчи на Левски не трябва да има в национала(с оглед мястото на отбора в класирането) :!: :!: :!:

Тези футболисти са актуалният шампион на България, все пак... Несъпоставими са двата отбора. Единият шампион на България (пети в текущотото класиране), другият трети (10ти в текущото). Много ясно, че ще се предпочетат футболисти от шампиона, които са доказано по-добри от другите.

Играчите за младежите трябва да се преценяват от качествата им, а не от това на кое място е отбора на батковците им... ако ставаше въпрос за А националите ни - може да има логика, но при младежите е абсурдно и то ясно е показано с викането на играчи, които не са от А група или са в долната и половина :) А относно играчите на ЧМ - не ви разбирам проблема, значи искате по време на подготовката да ви вземат 2ма основни играча и да играят за младежите някво смешно турнирче в Албена ?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 яну 2010 11:37

Нека не се отклоняваме.Все пак темата е за младежите.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 29 яну 2010 11:49

Той и Даниел Димов дето направи смешен национала Сърмов не беше викан в младежкия национален отбор

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 29 яну 2010 11:52

Тези футболисти са актуалният шампион на България, все пак... Несъпоставими са двата отбора. Единият шампион на България (пети в текущотото класиране), другият трети (10ти в текущото). Много ясно, че ще се предпочетат футболисти от шампиона, които са доказано по-добри от другите.[/quot
Тези футболисти може да са шампиони ама моментното им състояние не е шампионско,а дубъла на морето са 3 все пак,но се съмнявам-освен на грандовете дали са гледани мачове на малките отборчета?????

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 яну 2010 11:55

Отклоних се от темата младежки национали. Говорех за батковците...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Noir
Контакти:

Мнениеот Noir » 29 яну 2010 12:08

San-Jose написа:Той и Даниел Димов дето направи смешен национала Сърмов не беше викан в младежкия национален отбор

За национала вече работата е друга. Аз също съм мн несългасен с хората викани там. Надявам се сега в разни контроли поне да се опитат много играчи от българското първенство ... щото ако пак си "обиграваме" стария състав ... лошо ни се пише и на следващите кфалификации. Като се види, че едно нещо не върви - трябва да се промени нещо ... а не като нас да чакаме по някакъв вълшебен начин да се подобри от самосебе си. И за хората, които ще споменат Петров-и, Бербатов и т.н. - въобще не казвам да спрат да ги викат за национала. Идеята ми е да се поекспериментира - да се видят тези играчи заобиколени от различни от настоящите ... просто да се опитват варианти - току виж изкочило нещо

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 29 яну 2010 12:12

deepblue1963 написа:
more написа:
ЕМИЛ написа:Кажи име на моряк който е трябвало да бъде викнат ,а не е.

Илиян Капитанов които редовно си бележи в синята врата :mrgreen: и не само на тях.

Сега остава да кажеш и кого да изгони,за да включи Капитанов.Нека позная-Ал.Киров(Левски),нали?

Къде видя да съм написал,че трябва да се изгони някой,но ти просто си свикнал да се заяждаш не съм и очаквал нещо друго от теб.В случая отговорих на въпроса и не съм видял да съм написал,че трябва непременно да е в младежкия или нямам право на мнение щом не съм от "Левски".
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 29 яну 2010 12:45

На младежите ни остават още 2 мача от тези квалификации и понеже вече нямаме никакви шансове за класиране...и понеже този набор играчи вече няма да имат право да играят за следващите квалификации...Мадански реши още от сега да обиграва следващия набор. Така че отбора е изцяло подмладен.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 яну 2010 13:09

more написа:
deepblue1963 написа:
more написа:Кажи име на моряк който е трябвало да бъде викнат ,а не е.

Илиян Капитанов които редовно си бележи в синята врата :mrgreen: и не само на тях.

Сега остава да кажеш и кого да изгони,за да включи Капитанов.Нека позная-Ал.Киров(Левски),нали?

Къде видя да съм написал,че трябва да се изгони някой,но ти просто си свикнал да се заяждаш не съм и очаквал нещо друго от теб.В случая отговорих на въпроса и не съм видял да съм написал,че трябва непременно да е в младежкия или нямам право на мнение щом не съм от "Левски".[/quote]
Еми не може да вземе 50 човека.Ако вземе Капитанов(нямам нищо против него,а и не съм го гледал),значи някой трябва да отпадне.Логично,не мислиш ли?И понеже в този форум,общо взето,всичко е анти-Левски,а и другите нападатели са от "странство",остава-Киров,нали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 яну 2010 13:13

deepblue1963 написа:
Еми не може да вземе 50 човека.Ако вземе Капитанов(нямам нищо против него,а и не съм го гледал),значи някой трябва да отпадне.Логично,не мислиш ли?И понеже в този форум,общо взето,всичко е анти-Левски,а и другите нападатели са от "странство",остава-Киров,нали?

А тази тема стана поредната тема анти-Черно море :evil: Поне Капитанов има шанс да го вземат,дано да е на следващия сбор,да го изпробват и него.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”