Равносметка 2009 г. за Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Равносметка 2009 г. за Черно Море

Мнениеот garfild8 » 27 дек 2009 20:55

Ех,сини фенчета.Развалихте темата тотално.Когато я пуснах,последното нещо за което си мислех беше мача Черно море-Левски и дрязгите между феновете на тема съдийство.Къде се бутате,където не се говори за съдии и за кой е по-велик.Не ни разваляйте темите,моля ви.
Само Черно море.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 27 дек 2009 21:27

Аз пък съм доволен от интереса на сините фенчета! :mrgreen: Свалете сините очилца :shock: .Нашият отбор не е само Алекс (в минало време) и оня мач дето пуснахте 4 гола БЕЗ СЪДИЙСКА ПОМОЩ!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 дек 2009 21:34

[offtopic]И фена на Левски и Стрелеца са със заслужени банове....Продължавайте така и по ип ще са!!!
То няма тема в която няой левскар да не се набута- имам чувството, че живеете за да влизате в нашия форум(и смао не го отричайте , тъй като действията ви това поакзват...)...Ако така я карате, няма да е за дълго.....[/offtopic]

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 28 дек 2009 11:10

[offtopic]
MORSKI написа:И фена на Левски и Стрелеца са със заслужени банове....Продължавайте така и по ип ще са!!!
То няма тема в която няой левскар да не се набута- имам чувството, че живеете за да влизате в нашия форум(и смао не го отричайте , тъй като действията ви това поакзват...)...Ако така я карате, няма да е за дълго.....

Ааааа морски!Не така!Сам го казваш,а после бан и за отговорилите на провокацията.В една моя тема се намесиха обичайните заподозрени и почнаха с техните плюнки.След като отговорих,праснаха и двамата.Защо не изтриха провокацията по-рано,че да не се стига до отговор?Ти поне следиш моряшките теми.Като видиш такава явна провокация,недей да чакаш отговора и да наказваш и двамата,а режи още в началото и от корен. ;)[/offtopic]
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 дек 2009 14:38

[offtopic]
Veso1913 написа:
MORSKI написа:И фена на Левски и Стрелеца са със заслужени банове....Продължавайте така и по ип ще са!!!
То няма тема в която няой левскар да не се набута- имам чувството, че живеете за да влизате в нашия форум(и смао не го отричайте , тъй като действията ви това поакзват...)...Ако така я карате, няма да е за дълго.....

Ааааа морски!Не така!Сам го казваш,а после бан и за отговорилите на провокацията.В една моя тема се намесиха обичайните заподозрени и почнаха с техните плюнки.След като отговорих,праснаха и двамата.Защо не изтриха провокацията по-рано,че да не се стига до отговор?Ти поне следиш моряшките теми.Като видиш такава явна провокация,недей да чакаш отговора и да наказваш и двамата,а режи още в началото и от корен. ;)

По принцип така и правя, но невинаги съм на компютъра нали се сещаш...А то стана едно мазало и не е за първи път...Когато ви провокират опитвайте се да не им обръщате внимание- или им се присмейте по културен нчаин- това е изкуството...Оттам нататък когато аз се появя, няма грижи...Но не и вие да отговаряте на провокацията- тогава бана е задължителен ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 28 дек 2009 15:04

[offtopic]Не съм забелязал ние да влизаме в техния форум и да плюем.Само те влизат тук и дразнят.Мога по 1000 начина да им се надсмея,но биха ме разбрали хора които им сече пипето поне малко,а такива хора си стоят в своя форум или ако пишат в чужд определено не се заяждат постоянно.Всеки ден е това,едни и същи левскари(очевидно без бан,за разлика от други :mrgreen: ) влизат тук и ако си забелязал-целенасочено под всяка наша тема,независимо за какво е тя започват обиди към Черно Море или феновете му,злобливи подмятания без никакво покритие и някакви заучени фразички на оратора агент Николай.Не мисля,че сме длъжни да търпим това всеки ден,а и аз макар да отвръщам също със заяждане абсолютно не съм обиждал или нападал който и да е от тях,а чисто и просто вадех факти,вадех дати,вадех имена.Единствените които съм обиждал са Гонзо и агентите Борат и Николай и не мисля,че тези хора заслужават друго отношение(поне от наша страна,най-вече Гонзо).Но пак повтарям-всичките ми опити да водя смислен диалог с навлеците тук като поднасям факти,имена,дати среща истерично плюене на посоки и без никакво покритие,все едно Гонзо осмокласника е влязал тука и се е клонирал :mrgreen: .Предложих им да си отворят тема за Черно Море във форума на Левски,ако искат аз ще им я отворя дори,да се съберат там и да ни плюят колкото искат и да видим ще има ли подобни караници...но не,те искат да плюят тук.[/offtopic]
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 дек 2009 15:21

[offtopic]Ти затова не се притеснявай, що левскари са отнелси бан за поведението си ;) Ако някоя дискусия седи с обиди към нас, значи просто не съм на линия....Има простичко решение бре стрелецо- седиш и мълчиш аз идвам и действам.....Така е по-лесно не смяташ ли, а не и ти да им отговаряш да стане лудница и да трябва и теб да банвам.....А ти не си вода ненапита- извинявай, ама освен с факти и т.н използваш и доста обиди в поустовете си, които за теб са нормални истини, ама нарушават правило......[/offtopic]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 дек 2009 19:44

[offtopic]Морски, върни Стрелеца, бе приятел. Той е твърдо наше момче и беше наистина предизвикан. Аз лично харесах противопоставянето му на тези пе***и. Вярно, че на моменти отвръщаше малко по-твърдичко, но явно много от нас тия дни не сме били на линия да му помогнем. Мисля, че Стрелеца защити достойно всичко свързано с Морето. :)[/offtopic]
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 28 дек 2009 23:53

[offtopic]Колеги, да ви напомня само, че темата е съвсем друга. Тези неща ги разисквайте в СПАМ-а или си отворете друга тема ;) Весели празници![/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 дек 2009 01:35

[offtopic]
зеления написа:Морски, върни Стрелеца, бе приятел. Той е твърдо наше момче и беше наистина предизвикан. Аз лично харесах противопоставянето му на тези пе***и. Вярно, че на моменти отвръщаше малко по-твърдичко, но явно много от нас тия дни не сме били на линия да му помогнем. Мисля, че Стрелеца защити достойно всичко свързано с Морето. :)

Няма как това д астане приятелю...Правилата са си правила незавсиимо дали си наше момче или не си ;) Сори...[/offtopic]

Върни се в “Черно море”