Мнениеот Sagittarius » 11 дек 2009 09:24
Ето затова ви мрази цяла България,затова вика срещу вас даже и в ЕКТ.По-голяма безочлива наглост от тази лъхаща от Герена няма.Вси повторения на онази симулация на Гонзо показаха как синия симулант нагло симулира за дузпа,,но той на бялото черно казва.И наглите фенове веднага подемат хорото - дузпа,дузпа,дузпа.Не беше никаква дузпа,а една смешна симуалция не един псевдо-футболист,на един палячо,който пред очите ми през 2004 година на Тича се спря на тъчлинията,видя,че Петър Костадинов е зад него и нагло го удари с лакът в лицето без топка.Това е палячото Гонзо,псевдо-футболиста,псевдо-треньора,псевдо-играча Гонзо и най-вече-голямия нагъл симулант,лъжец и измамник.Защото в кръвта му е измамата,наглостта и безочието се метна за дузпа,че после имаше цялата наглост и да я иска,вместо засрамен да се скрие някъде и да не се обажда.Както и вие,защото освен усурнайси дузпи в София на абсолютно всеки мач,подчертавам-всеки мач там Левски бие по 1 или 2 дузпи срещу Черно Море историята помни и Варна 2004-зима,когато след 90 минута един съдия-Момчил Врайков изфабрикува 2,да-две дузпи за отбора ви...но за резил пред цяла България даже и 2-те ги изпуснахте ставайки за присмех.Точно за дузпи,за симулации,за удари без топка....вие нямате морал да говорите изобщо,ама изобщо,защото колкото и нагъл да е един човек трябва да замъчи понякога.За вас това не се отнася,защото когато пак играхте с лакти,с ритници и 1 съдия се осмели да свири 50 на 50 същия този нагъл простак от Столипиново Гонзо го нричаше и още го нарича - палячо,некъдърник,продажник.Защо ви мразим?Защото във всяка нормална страна сега този устат наглец Гонзо щеше да изтърпява наказание от месеци лишаване от права,но не,тука под крилото на Милицията и милиционерщината наглия тип не само,че не е наказан,не,той дори заплашва съдиите и техния шеф-отново и отново.Да нямало пак пресконференция на Момиров?Ами нека да има,нека пак Димо Момиров покаже с видеоматериал подуенската безочлива и безпочвена наглост!!!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...