Кога ще си ходи Велизар

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Moriak
Контакти:

Re: Кога ще си ходи Велизар

Мнениеот Moriak » 26 окт 2009 19:25

Същия въпрос го имаше и при Кольо, Кога да си ходи Кольо, очаквам след няколко месеца да има скандирания Вили Вили, както стана и с Кольо: за 3-4 месеца се премина от оставка, оставка до Кольо, Кольо съпроводено с бурни овации, шантава работа :mrgreen:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 окт 2009 20:00

Много сте зле, честно! Ако бяхме били щяхте да хвалите Велизар.... ама понеже Славия случайно изравни в края на мача и вече отидохте в другата крайност само да плюете. Пък ако беше станало 2:0 малко преди това химни трябваше да се пишат.... ЦСКА като домакини паднаха 0:3 от Миньоро.... Левски и те паднаха като домакини 0:1 от Берое. Вместо да се кефим, че първенството е интересно, няма толкова купени мачове, всеки може да бие всеки и т.н. ние искаме Черно море да направи 30 победи с по 3:0 и да запише 90 точки.... след това да мачка в Шампионската лига и на финала да победим Барселона с 7:0 .....да продължавам ли. Играхме по-добре от Славия и заслужавахме да бием... друг въпрос е, че не успяхме. Нали ужким се бяхте разбрали да не мърморите, ако се вижда хъс за победа, дори и да не спечелим. Писна ми вече да слушам глупости! :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 26 окт 2009 20:03

ogrizko написа:Много сте зле, честно! Ако бяхме били щяхте да хвалите Велизар.... ама понеже Славия случайно изравни в края на мача и вече отидохте в другата крайност само да плюете. Пък ако беше станало 2:0 малко преди това химни трябваше да се пишат.... ЦСКА като домакини паднаха 0:3 от Миньоро.... Левски и те паднаха като домакини 0:1 от Берое. Вместо да се кефим, че първенството е интересно, няма толкова купени мачове, всеки може да бие всеки и т.н. ние искаме Черно море да направи 30 победи с по 3:0 и да запише 90 точки.... след това да мачка в Шампионската лига и на финала да победим Барселона с 7:0 .....да продължавам ли. Играхме по-добре от Славия и заслужавахме да бием... друг въпрос е, че не успяхме. Нали ужким се бяхте разбрали да не мърморите, ако се вижда хъс за победа, дори и да не спечелим. Писна ми вече да слушам глупости! :evil:

А ако не бием до края на полусезона с тая игра, какво ще ти е мнението, не виждам нищо положително в играта дори да бяхме били Славия в последните минути и с 3:0, имахме 1 удар във вратата за 90 минути, играта ни срещу Миньор хареса ли ти, срещу Своге, Литекс, срещу Мездра кво играхме, дузпа, която може и да не се даде ни спаси и отново Жоро Илиев с гол в последните секунди...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 26 окт 2009 20:07

Varna1913 написа:
ogrizko написа:Много сте зле, честно! Ако бяхме били щяхте да хвалите Велизар.... ама понеже Славия случайно изравни в края на мача и вече отидохте в другата крайност само да плюете. Пък ако беше станало 2:0 малко преди това химни трябваше да се пишат.... ЦСКА като домакини паднаха 0:3 от Миньоро.... Левски и те паднаха като домакини 0:1 от Берое. Вместо да се кефим, че първенството е интересно, няма толкова купени мачове, всеки може да бие всеки и т.н. ние искаме Черно море да направи 30 победи с по 3:0 и да запише 90 точки.... след това да мачка в Шампионската лига и на финала да победим Барселона с 7:0 .....да продължавам ли. Играхме по-добре от Славия и заслужавахме да бием... друг въпрос е, че не успяхме. Нали ужким се бяхте разбрали да не мърморите, ако се вижда хъс за победа, дори и да не спечелим. Писна ми вече да слушам глупости! :evil:

А ако не бием до края на полусезона с тая игра, какво ще ти е мнението, не виждам нищо положително в играта дори да бяхме били Славия в последните минути и с 3:0, имахме 1 удар във вратата за 90 минути, играта ни срещу Миньор хареса ли ти, срещу Своге, Литекс, срещу Мездра кво играхме, дузпа, която може и да не се даде ни спаси и отново Жоро Илиев с гол в последните секунди...

Точно така и аз казах същото по горе или в другата тема.Малко на изуст говориш..

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 окт 2009 20:22

chelseabg написа:
Varna1913 написа:

Точно така и аз казах същото по горе или в другата тема.Малко на изуст говориш..

И още 1000 човека да кажете едно и също, това не прави нещата повече верни или грешни. То нали са правени такива експерименти.... на 50 човека се показва една пръчка и 49 от тях твърдят, че са видели змия, а не пръчка.... и тоя дето остава и той казва, че е видял змия :lol:
Мнението ми е, че във всеки мач излизаме за победа и се раздаваме за победата, играем с желание и хъс. Друг въпрос е, че по-лесно се играе като се руши играта, отколкото като се гради... барикадираш се отзаде със 7-8 човека и разчиташ на контра-атака да бележиш голове. Е, ние може и да не успяваме много добре да градим играта, но поне се опитваме да го правим. Харесва ми е това, че Велизар експериментира със състава. Ето, днеска видях нещо подобно на моето предложение във форума от една друга тема. Дали да не пробваме да играем 3-4-3 с трима централни защитници накрая, защото централните ни защитници са по-класни. Само дето бях предложил Домакинов в средата, Сашко вдясно и Танко вляво. Не знам дали Велизар е чел форума, или сам се е сетил, но ми хареса, че експериментира днеска със състава. Другото, Тошко Колев направи фаталната грешка днеска като подаде на футболиста на Славия. Всички тук говорехте как Тошко трябвало да играе и всичко щяло да му бъде простено, дори и да падаме..... явно си мислехте, че е нещо като Лионел Меси, или не знам и аз. Е, супер.... на приказки ще му простим и т.н., ама като дойде момента да се прости на момчето и всички забравят какво са говорили по-рано. Аз съм сигурен, че Велизар скоро ще уцели и състава и схемата с която да играем.... хубаво е, че се опитва да намери решение, а не да играе едно и също всеки мач. Опитва се да включи тия дето са във форма и тези дето правеха повече грешки да си починат малко (Кулибали и Радо Бачев). Нещата не стават с магическа пръчка. Освен това не мисля, че треньорите носят вина за това, че никой не дава пари за трансфери или повече пари за заплати. Щото Периш и Рикардо ако си бяха останали в Черно море, щяхме да сме класа. Абе, плюйте си, аз ще ви слушам отстрани ....интересно ми е наистина колко глупости могат да се измислят :)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 26 окт 2009 20:51

Svetlio написа:Малко извън темата , но да попитам какви са тези билети от по 5 лв за такъв грозен мач при това в делничен ден ? Освен това второто полувреме касите затвориха , а охраната не допускаше хората да влязат да погледат половин час анти-футбол .

Очаквам съвсем скоро публиката да намалее драстично.Около 80% сме с абонаментни карти но при тази игра и резултати незнам.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 26 окт 2009 20:57

Какво ви е виновен Велизар за слабата форма на играчите?
Какво може да направи той? Да им размени постовете? Да промени схемата? Така само ще оплете повече нещата. Той няма избор, освен да доиграе сезона по този начин.
Всичко е в ръцете на играчите, разберете! А те играят слаб и грозен футбол.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 окт 2009 21:25

ЧерноМореВарна написа:Какво ви е виновен Велизар за слабата форма на играчите?
Какво може да направи той? Да им размени постовете? Да промени схемата? Така само ще оплете повече нещата. Той няма избор, освен да доиграе сезона по този начин.
Всичко е в ръцете на играчите, разберете! А те играят слаб и грозен футбол.

И коя е причината за слабия и грозен футбол? Разликата от миналата година е само липсата на Кривия и Юруков. Всичко друго си е същото. Нали? Да ама не! Без ония двамата Ч. море е въздух под налягане. "Онези двамата" бяха мотора на отбора!!! Колкото по бързо ТИМ се усетят какво направиха и не вземат плеймейкър от ранга на Кривия и достоен заместник за Данчо при контузии и наказания - туй ще сме - ЕДИН ПОСРЕДСТВЕН ОТБОР!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 26 окт 2009 21:52

Огризко,напълно съм съгласен с теб.Това ми беше и мнението,което написах по-рано тук.Затова и спрях и им гледам "сеира" на всичките професори тук как хранят тоя и ония и в другите теми взеха даже да се нареждат един-друг.Давайте псувайте,оплювайте,нареждайте тоя и ония,редете състава тук колкото си искате,но на стадиона недейте идва ако и там ще се държите така.Да идват само тези,които ще подкрепят отбора,пък ако трябва и сто човека да сме.Както се пее-"Дори и в трудни и тежки дни,вий никога няма да сте сами".
За вас моряци ний живеем...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 26 окт 2009 22:05

mursusaid написа:Огризко,напълно съм съгласен с теб.Това ми беше и мнението,което написах по-рано тук.Затова и спрях и им гледам "сеира" на всичките професори тук как хранят тоя и ония и в другите теми взеха даже да се нареждат един-друг.Давайте псувайте,оплювайте,нареждайте тоя и ония,редете състава тук колкото си искате,но на стадиона недейте идва ако и там ще се държите така.Да идват само тези,които ще подкрепят отбора,пък ако трябва и сто човека да сме.Както се пее-"Дори и в трудни и тежки дни,вий никога няма да сте сами".

Какво искаш да кажеш с това..просто много ме боли не мога да гледам все едни и същи бездарници да ни провалят..Всичко си има граница и човек по някой път му идва в повече..Ясно е Велизар е треньора той решава,но нека поне си кажем това което не сме съгласни.И в Б група съм бил на мачове и съм подкрепял отбора и никои не може да ми каже дали да ходя или не..Ясно е някой прекаляват не трябва,но и футболистите трябва да са професионалисти и да не им обръщат много внимание.

Върни се в “Черно море”