Време е за селекция в Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Re: Време е за селекция в Черно море

Мнениеот зеленобелия » 25 окт 2009 12:01

Veso1913 написа:Ами то това ми беше идеята.Да се погледне от страна на феновете кои играчи са ни нужни.И ако се получат примерно 2 имена желани от повечето съфорумци,да се говори с Велизар.Защото по принцип 100 човека-200 мнения когато става въпрос за футбол. :) А по този начин ще има някакво единомислие и няма да започнем с плюенето веднага.Това при положение че се вземе в предвид мнението на феновете.И после,след като повечето са искали даден играч,той дори и да не заиграе,няма да имаме моралното право да искаме да си ходи!

Весо,а дали няма да е по-добре ние,феновете да поискаме среща направо с Марин.Ако ни уважи на него директно да поставим нашите виждания.

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 25 окт 2009 12:14

Любо изхвърли Котев, Пифа и Руи Мигел

Руи Мигел не е лош, същата работа ще стане както с Юруков ако го вземем

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 окт 2009 12:27

Руи Мигел хич не ни трябва тука да се пречка на Тошко Колев и Миро Манолов,Данчо и т.н.Хубаво си седи в ЦСКА,нека си остане там.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 25 окт 2009 12:33

Sagittarius написа:Руи Мигел хич не ни трябва тука да се пречка на Тошко Колев и Миро Манолов,Данчо и т.н.Хубаво си седи в ЦСКА,нека си остане там.

Имам чувстово, че и за Кака ще кажеш, че не ни трябва, защото ще се пречка на Даниел Димов и Милен Петков

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 окт 2009 12:53

Ако доведат Рикардо Кака,Диего,Шави,Иниеста - няма проблем и нека Дани Димов,Жоро Илиев и т.н. да търкат пейката.Но тоа циганин Руи Мигел,дето нищо не прави в ЦСКА и само бяга като муха без глава да дойде тука и да бъде налаган в атака за сметка на Тошко не ми се нрави никак като идея.Разбирам да беше някой качествен чужденец,ама тоя е толкова зле,че просто нямам думи.Миньор Пк преди 1 месец отказаха да го вземат!Да кажеш - Даксон,хубаво,да идва мангото,но Мигелчо-просто не става,нито класа,нито нищо
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 25 окт 2009 12:57

Sagittarius написа:Ако доведат Рикардо Кака,Диего,Шави,Иниеста - няма проблем и нека Дани Димов,Жоро Илиев и т.н. да търкат пейката.Но тоа циганин Руи Мигел,дето нищо не прави в ЦСКА и само бяга като муха без глава да дойде тука и да бъде налаган в атака за сметка на Тошко не ми се нрави никак като идея.Разбирам да беше някой качествен чужденец,ама тоя е толкова зле,че просто нямам думи.Миньор Пк преди 1 месец отказаха да го вземат!Да кажеш - Даксон,хубаво,да идва мангото,но Мигелчо-просто не става,нито класа,нито нищо

Даксон пък за кво ти е, закъснява за подготовката, идва 3 седмици след като е почнало първенството 120 килограма и чакай го да влезе във форма, докато отслабне горе-долу и първенството е в края си, Мигел е от малкото добри играчи при чорбата, те щом и Владо Манчев забиха на пейката за сметка на сливенските звезди, няма какво да ги коментирам

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 окт 2009 13:08

Varna1913 написа:
Sagittarius написа:Руи Мигел хич не ни трябва тука да се пречка на Тошко Колев и Миро Манолов,Данчо и т.н.Хубаво си седи в ЦСКА,нека си остане там.

Имам чувстово, че и за Кака ще кажеш, че не ни трябва, защото ще се пречка на Даниел Димов и Милен Петков

Кака изобщо не ни трябва. То не е само да се вземе някого, а трябва да се прецени как ще се впише в отбора и в схемата на игра. Така че без Кака ще е по-добре :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 окт 2009 13:19

Даксон на мене не ми е нужен,но е нужен на Черно Море.След заминаването на Кривия имаме остра нужда от плеймейкър,който да канализира играта ни,защото в момента сме супер безидеен отбор.Даксон е футболист с фантазия,страхотна техника,почти брилянтен ювелирен пас и великолепен изпълнител на преки свободни удари и изобщо удари от всякакви дистанции вкл и 40+ метра(апропо - колко гола сме вкарали от пряк?Нула.).Както е 120 кила спокойно надбягва 80% от съперниците си,но той е плеймейкър,не крило,да пусне няколко тънки паса,има кой да бяга...И впрочем с 2 тренировки същия Даксон с големия гъз ни развинти в Пловдив сам,изкара си дузпата,вкара ни я - 1:0 краен,пичага.Професионализма му куца,но качествата му са базспорни.Е,предпочитам Борката Галчев пред Даксон,но плеймейкър трябва да бъде взет.Колкото до Мигел-аз няма да споря.Нападател,играе в отбора с най-силно нападение и лидер в калсирането - без вкаран гол,миналия сезон пак беше кръгла нула,нещо като нашия Какалов,тук-таме някой гол и толкоз,даже Кака има решителни голове за разлика от оня мишок Мигел :mrgreen:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 окт 2009 14:24

Ние тук добре си коментираме,но дали и Марин мисли като нас и дали ще вземе някой от изброените тук?Иначе ми идва идеята,ако Бардон си тръгне от Герена,дали няма да го прилапаме на Тича.Какво мислите за Бардон?Аз съм ЗА и с двете ръце.
Само Черно море.

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 25 окт 2009 14:44

garfild8 написа:Ние тук добре си коментираме,но дали и Марин мисли като нас и дали ще вземе някой от изброените тук?Иначе ми идва идеята,ако Бардон си тръгне от Герена,дали няма да го прилапаме на Тича.Какво мислите за Бардон?Аз съм ЗА и с двете ръце.

Я аз мисли хубава идея, но възможна тя не е

Върни се в “Черно море”