Имах чувството, че днес на тича играха Миньор и някой отбор от Б група. И това е най - меко казано. Подкрепям anxiety и Sagittarius. Само ще допълня, че останах искренно удивен защо Кривия игра почти като втори нападател. Неговото място не е там - той е градивен халф. Електричката явно вече е решил да си смени прякора с "товарния влак". Бягаше от топката и винаги оставаше под нея. Как може човек с неговия опит да прояви отчайващо чувство за НЕпласиране? Милен просто вече не става за терена. Може да бъде добър помощник треньор, но за активния футбол вече е свършил. Миро от мач на мач все по-слаб и все по слаб. С изключение на Пиргов не мога да кажа добра дума за никого от отбора.
Просто не ми се коментира. Отчаян съм за бъдещето на отбора.
Черно море-Миньор
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море-Миньор
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
УЖАС, това е най-слабият ни мач който съм гледал през живота си!!! Всички папардаци вън от отбора, това е срамно, назад да бягам ще съм по-бърз от тях. Щом и защитата почна да играе безобразно значи вече сме стигнали дъното. С изключение на Жоро, Дани Димов и Пиргов, всички останали бяха пълна скръб. Никой ли не вижда, че Милен и Наката са тотални дупки и с тях отбора все едно, че е излязъл с девет души? Кривия е в безобразно слаба форма, а на всичкото отгоре го бяха и забили като втори нападател!? Маркес и Бачев - хъс и желание, но нулева ефективност, Кули и Танка не бяха себе си, толкова грешки и брак в играта не са показали във всичките си мачове за отбора до сега взети заедно. Миро се щураше като муха без глава и освен явните симулации нищо друго не направи. Смените бяха безумни, още от началото на мача се видя, че няма кой да играе от ляво, но вместо Тошко влезе Дани Георгиев. Трябваше втори нападател, но вместо Какалов влезе безполезната и тромава дрезина. Трябваше стабилен опорен халф, но вместо Кули да си играе на поста, отново беше пуснат като защитник, а Сашко търка пейката и както е тръгнало и с него ще стане същото като с Тошко - липса на игрова практика и тотален срив! Къде са юношите които през лятото направиха 2-2 с Миньор в Перник? Едни голобради момчета без опит набутаха два парцала на Миньоро, а титулярите с клизма вкараха един и биха, при условие, че не заслужавахме дори и точка в този мач! Не се учудвам на слабите резултати в първенството до сега, не може да се картотекират 24 играча от които 4-ма вратари и да се очаква отбора да играе на три фронта /вече два/ с две седмици подготовка.
Отвратен съм!!!
Отвратен съм!!!
В отборът нещата се обърнаха на 180 градуса.До сега всеки фен можеше да разделя тук, с коментари футболистите на можещи и не можещи.То, сега новото в отбора е, че футболистите могат да се разделят на желаещи да играят и такива,които нямат желание за игра 

По-добри "бехте".... 

Не може да се отрече играта ни беше слаба,но само с един купен играч какво очаквате да мачкаме наред ли.Какво сега като играят зле да не ходим да ги гледаме ли?На истина по-скоро ни липсва един играч които е организатор на играта и голмайстор на отбора дано по-бързо се завърне в отбора.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
зеления написа:Имах чувството, че днес на тича играха Миньор и някой отбор от Б група. И това е най - меко казано. Подкрепям anxiety и Sagittarius. Само ще допълня, че останах искренно удивен защо Кривия игра почти като втори нападател. Неговото място не е там - той е градивен халф. Електричката явно вече е решил да си смени прякора с "товарния влак". Бягаше от топката и винаги оставаше под нея. Как може човек с неговия опит да прояви отчайващо чувство за НЕпласиране? Милен просто вече не става за терена. Може да бъде добър помощник треньор, но за активния футбол вече е свършил. Миро от мач на мач все по-слаб и все по слаб. С изключение на Пиргов не мога да кажа добра дума за никого от отбора.
Нали без Кривия бяхме много зле, ето игра и какво стана?Няма го и Кольо, би трябвало да си един от най-доволните фенове от козирката...
ludiq1913 написа:зеления написа:Имах чувството, че днес на тича играха Миньор и някой отбор от Б група. И това е най - меко казано. Подкрепям anxiety и Sagittarius. Само ще допълня, че останах искренно удивен защо Кривия игра почти като втори нападател. Неговото място не е там - той е градивен халф. Електричката явно вече е решил да си смени прякора с "товарния влак". Бягаше от топката и винаги оставаше под нея. Как може човек с неговия опит да прояви отчайващо чувство за НЕпласиране? Милен просто вече не става за терена. Може да бъде добър помощник треньор, но за активния футбол вече е свършил. Миро от мач на мач все по-слаб и все по слаб. С изключение на Пиргов не мога да кажа добра дума за никого от отбора.
Нали без Кривия бяхме много зле, ето игра и какво стана?Няма го и Кольо, би трябвало да си един от най-доволните фенове от козирката...
Ами преди да ми отговориш вземи, че прочети внимателно какво съм написал. Тогава ще ти стане ясно всичко. Ако имаш нещо градивно да споделиш - о. кей, ще коментираме. Ако желанието ти е да се заяждаш - намери си друг, който ще ти обърне внимание. Достатъчно ми е криво за Моряците, че и да седна да се занимавам с глупости.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Това е най-слабият ни мач на Тича, който съм гледал. В интервюто след мача, Велизар посвети измъчената победа на футболистите, които били положили неимоверни усилия в тренировките през седмицата. Недоумявам нещо..
ЧерноМореВарна написа:Това е най-слабият ни мач на Тича, който съм гледал. В интервюто след мача, Велизар посвети измъчената победа на футболистите, които били положили неимоверни усилия в тренировките през седмицата. Недоумявам нещо..
Така е обяснил пред журналисти явно иска повече игра по земята,а не само балонни центрирания.
" Ако някой от вас журналистите е гледал една тренировка през седмицата, ние тренирахме само по земя с цел да изкореним тази порочна практика на всички отбори в цяла България. Така играхме и ние през второто полувреме, когато трябваше да вкараме гол на всяка цена, забравихме всичко, което тренирахме през седмицата и се върнахме към този порок. Не беше той, който ни донесе успеха. Победата ни я донесе господ като награда за това, което тренирахме през седмицата. "
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
зеления написа:ludiq1913 написа:зеления написа:Имах чувството, че днес на тича играха Миньор и някой отбор от Б група. И това е най - меко казано. Подкрепям anxiety и Sagittarius. Само ще допълня, че останах искренно удивен защо Кривия игра почти като втори нападател. Неговото място не е там - той е градивен халф. Електричката явно вече е решил да си смени прякора с "товарния влак". Бягаше от топката и винаги оставаше под нея. Как може човек с неговия опит да прояви отчайващо чувство за НЕпласиране? Милен просто вече не става за терена. Може да бъде добър помощник треньор, но за активния футбол вече е свършил. Миро от мач на мач все по-слаб и все по слаб. С изключение на Пиргов не мога да кажа добра дума за никого от отбора.
Ами преди да ми отговориш вземи, че прочети внимателно какво съм написал. Тогава ще ти стане ясно всичко. Ако имаш нещо градивно да споделиш - о. кей, ще коментираме. Ако желанието ти е да се заяждаш - намери си друг, който ще ти обърне внимание. Достатъчно ми е криво за Моряците, че и да седна да се занимавам с глупости.
Малко ли съм ти чел мненията как без ''най-велекия'' Кривия сме били за никъде и какъв слаб треньор и тактик бил ''Мастичката'', сигурно си очаквал разгром над Миньор без Кольо и с титуляр Кривицки и сега разочарованието ти е прекалено голямо, защото без Кольо и с Кривия бяхме още по-зле, как няма да ти е Криво