Велизар Попов пое Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Велизар Попов пое Черно море
Честно да си призная и аз малко се изненадах от това назначение, но си мисля че е далеч-далеч по-добре от онези търгаши които се спрягаха последните 24 часа. Човека е млад, амбициозен, познава отбора и качествата му , има визия за поколението което идва, което е от голяма полза. Дали ще се получи ще видим, но наистина ми писна от изявлението, че "цял мач контролирахме играта, но не се получавало в нападение" В крайна сметка ясно беше и на децата, че Кольо и Алекс имат проблеми помежду си, а това определено рефлектира на резултатите на отбора. При положение, че Спасов не ползва "Кривия" трябваше ината му да е подписан с точки, а не с оправдания. В дадения случай е ясно че не може да ги мотивира повече от това, което е лошо и е правилно да го подменят с друг, който е нахъсан и с желание за работа. Тъй като е млад и очевидно последователен и амбициозен аз съм оптимист за треньора Попов и се надявам скоро отбора да бере плодовете на труда си.
Пожелавам му успехи с Черно море и дано задмине предшественика си по успехи!Много по-добре от разни Тройчовци и Синоптици които тепърва трябва да навлизат в обстановката в отбора.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Явно смяната е продиктувана от желанието да се тушира напрежението между играчи и треньор и между самите играчи.Очаквам и Кривия да се излекува моментално от "треньорската" контузия и да заиграе както преди.
юнаци,колето и кривия бяха в конфликт,а кривия и велизар са приятели одавна.а сега познайте кой ще реди състава и защо точно велизар стана треньор?
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
Red_champions написа:Правилно решение.Това е ваш,местен човек,варненец,обичащ отбора.Треньорът е добър.
Велизар е пловдивчанин пич.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
Вече бившият старши треньор на "Морето" Никола Спасов изрази мнението си относно поведението на част от публиката на "Тича", визирайки запалянковци, заемащи места под козирката. "Поведение на тези хора беше чудовищно, непристойно и обидно. Мисля, че не заслужавах подобно отношение", коментира той.
На "Тича" под ръководството на Никола Спасов не е имало някакви особени конфликти. Това заяви самия той, като подчерта, че ако имало някакви проблеми с Алекс и другите футболисти е щял да ги разкрие. "Ако съм имал проблеми с някои от футболистите, щях да ви кажа. Мнението ми е, че в тима има отлични взаимоотношения между играчи, треньорски щаб, ръководство, лекари и персонал", уточни Спасов. "С Алекс и останалите момчета в тима станахме 3-и и играхме финал за Купата на България. Ако е имало конфликти дали щеше да се случи това? Всички в клуба имат своя принос за тези постижения", завърши специалистът.
Излизането от строя на Йордан Юруков, Алекс и други футболисти поради контузии е допринесло за малкия точков актив на моряците от началото на първенството. До момента от 5 кръга варненци имат 7 точки в актива си и заемат 9-о място във временното класиране само на 3 точки зад четвъртия Миньор. "Все пак този старт е по-добър от миналогодишния. Трудно може да се заменят основните ни голмайстори и да се иска бързо резултати. Хората си мислят, че такива футболисти могат да бъдат заменени за няколко мача. Това не става така. Мисля, че при нас се получи разминаване между очаквания и резултати. Напрежението дойде в повече и имам нужда от почивка. Селекцията съм я правил аз, но при определени условия. Все пак ние не може да се мерим с възможностите на някои от грандовете. Времето ще покаже дали съм бил прав. Ще ми бъде приятно един ден да се завърна начело на тима. Ръководството ми даде картбланш да напусна по всяко време", коментира Никола Спасов.
На "Тича" под ръководството на Никола Спасов не е имало някакви особени конфликти. Това заяви самия той, като подчерта, че ако имало някакви проблеми с Алекс и другите футболисти е щял да ги разкрие. "Ако съм имал проблеми с някои от футболистите, щях да ви кажа. Мнението ми е, че в тима има отлични взаимоотношения между играчи, треньорски щаб, ръководство, лекари и персонал", уточни Спасов. "С Алекс и останалите момчета в тима станахме 3-и и играхме финал за Купата на България. Ако е имало конфликти дали щеше да се случи това? Всички в клуба имат своя принос за тези постижения", завърши специалистът.
Излизането от строя на Йордан Юруков, Алекс и други футболисти поради контузии е допринесло за малкия точков актив на моряците от началото на първенството. До момента от 5 кръга варненци имат 7 точки в актива си и заемат 9-о място във временното класиране само на 3 точки зад четвъртия Миньор. "Все пак този старт е по-добър от миналогодишния. Трудно може да се заменят основните ни голмайстори и да се иска бързо резултати. Хората си мислят, че такива футболисти могат да бъдат заменени за няколко мача. Това не става така. Мисля, че при нас се получи разминаване между очаквания и резултати. Напрежението дойде в повече и имам нужда от почивка. Селекцията съм я правил аз, но при определени условия. Все пак ние не може да се мерим с възможностите на някои от грандовете. Времето ще покаже дали съм бил прав. Ще ми бъде приятно един ден да се завърна начело на тима. Ръководството ми даде картбланш да напусна по всяко време", коментира Никола Спасов.
Не мога да разбера защо сте недоволни и изненадани.И аз очаквах Стойчо ама добре ,че са Тим,че всеки ден да се чудя на глупоста им.А иначе от Велизар можем да очакваме още по-здрава особено в защита.И зимата най-вероятно вагнер ще се върне на тича.
- Sagittarius
Много добър ход.Който е близо до отбора познава много добре методите на работа на Велизар Попов.Тоя е просто г-н "желязна дисциплина" и благодарение на Велизар Попов ги има Тошко Колев и Даниел Димов.Той ще ги налага и сега,убеден съм.Друг плюс е,че Велизар Попов е голям авер с Кривия
.Край на караниците в отбора,край и на караниците между Кривия и треньора.Нека да дадем шанс на Велизар Попов.Човека 8 години работи в Черно Море,работи с резултати,създавал е играчи,които не малко специалисти определят като невероятни таланти,защо да не получи нашата подкрепа?Защо някакви си Марков,Младенов,Херо и т.н.,хора нямащи и 1 минута време в Черно Море заслужават повече внимание от Велизар Попов-с 8 години "служба" на ст.Тича,прекарал какви ли не кризи за пари в клуба и останал тука,прекарал времето на Георги Илиев и ВАЙ,Илия Павлов и МГ,сега и при ТИМ.....този човек заслужава нашия кредит на доверие!Успех Велизаре,с тебе сме 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
FCH написа:Вече бившият старши треньор на "Морето" Никола Спасов изрази мнението си относно поведението на част от публиката на "Тича", визирайки запалянковци, заемащи места под козирката. "Поведение на тези хора беше чудовищно, непристойно и обидно. Мисля, че не заслужавах подобно отношение", коментира той.
Въпросните чудовища са завършени олигофрени. Просто като ги гледам и ми се повдига. Въпрос на време е да емнат и Велизар. Някой трябва да сложи край веднъж за винаги на това нещо.
morqka93 написа:И зимата най-вероятно вагнер ще се върне на тича.
И аз за т'ва се сетих. Дано да не стане. Вагнер отдавна не е това, което беше.
ЧерноМореВарна написа:FCH написа:Вече бившият старши треньор на "Морето" Никола Спасов изрази мнението си относно поведението на част от публиката на "Тича", визирайки запалянковци, заемащи места под козирката. "Поведение на тези хора беше чудовищно, непристойно и обидно. Мисля, че не заслужавах подобно отношение", коментира той.
Въпросните чудовища са завършени олигофрени. Просто като ги гледам и ми се повдига. Въпрос на време е да емнат и Велизар.

Сигурен съм, че така ще стане. Те ония и Сър Алекс ще наплюят.