26 кръг /Черно море-Локомотив Пд/ 17.04 понеделник 20.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: 26 кръг /Черно море-Локомотив Пд/ 17.04 понеделник 20.15

Мнениеот Eastern » 17 апр 2023 23:47

Едгар Пачеко!
Доста емоции днес и заслужена победа. Чак се размечтах .... Честита победа на всички!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 апр 2023 23:55

Играчите трябва да запомнят този мач откъм манталитет, игрово поведение и раздаване. Така трябва да изиграят мача с Лудогорец, за всяка топка, за не им дават да дишат буквално, преса, преса, натиск,а ние от трибуните ще внесем достатъчно смут и в Петев, и в останалите начело с космонавта. Днес мога да кажа за мача, че СМАЧКАХМЕ Локо Пд. И то ги СМАЧКАХМЕ както искам, с доминация по терена, безмилостна, монотонна, системна, през целия мач. И дузпата на Локо Пд беше супер спорна, да не говорим за отменения ни гол. И двете положения Давидов ги свири в наш ущърб и няма да става по-добре от тук насетне, защото освен Купата сме 4-ти, а 9 точки до Числото може да звучат много, но тези идват тук след 2 кръга и ако станат 6 никак няма да са много....И аз няма как да не отрича Пачеко! Типичен Леандро, но не се адаптира 1 г, а 1 мач, което говори, че май може да излезе и по-класен когато се адаптира напълно, но това момче е фурия, пълна фурия, каквато беше и Леандро,.ето такива крила ни трябват, а мисля, че и Мишел Алвеш не е далеч от това, така, че Ники Златев и Вили да се стягат, но така трябва да е, конкуренция,.за да станат големи играчи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 апр 2023 00:31

ShooterMan написа:Играчите трябва да запомнят този мач откъм манталитет, игрово поведение и раздаване. Така трябва да изиграят мача с Лудогорец, за всяка топка, за не им дават да дишат буквално, преса, преса, натиск,а ние от трибуните ще внесем достатъчно смут и в Петев, и в останалите начело с космонавта. Днес мога да кажа за мача, че СМАЧКАХМЕ Локо Пд. И то ги СМАЧКАХМЕ както искам, с доминация по терена, безмилостна, монотонна, системна, през целия мач. И дузпата на Локо Пд беше супер спорна, да не говорим за отменения ни гол. И двете положения Давидов ги свири в наш ущърб и няма да става по-добре от тук насетне, защото освен Купата сме 4-ти, а 9 точки до Числото може да звучат много, но тези идват тук след 2 кръга и ако станат 6 никак няма да са много....И аз няма как да не отрича Пачеко! Типичен Леандро, но не се адаптира 1 г, а 1 мач, което говори, че май може да излезе и по-класен когато се адаптира напълно, но това момче е фурия, пълна фурия, каквато беше и Леандро,.ето такива крила ни трябват, а мисля, че и Мишел Алвеш не е далеч от това, така, че Ники Златев и Вили да се стягат, но така трябва да е, конкуренция,.за да станат големи играчи.

Пачеко е тук,забравете Леандро!Единствено слабо място играта с глава,заради този нисък ръст,но всичко останало го компенсира на 100%.Че и си изкара цял мач,което загатва за добра подготовка.Изключително попадение!Илиан намери липсващото парче от пъзела-типичното ИСТИНСКОТО крило.Гола му е на една ръка разстояние!Третото място също.Сега е моменда се натисне спусъка.Купа и медали-достоен завършек на сезона.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 апр 2023 04:17

Да, бих казал и, че има доста здрава тупалка. До преди сезона нямахме играчи за шутове от далеч, но сега Пачеко, Златев, Наско и най-вече Алекс стрелят. А от там както се видя днес падат голове.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 18 апр 2023 09:48

Този мач бе труден. Знаеше се, че ще бъде такъв. Локо /Пд/ са отбор с добри играчи и не случайно са в шестицата. Пловдивчани да са благодарни на стража си под рамката - Хоркаш. Този човек направи изключително невероятни спасявания. В противен случай мачът отиваше на разгром през второто полувреме. Адмирации за Хоркаш. Голямата им звезда - Илиев (нелош симулант) и прехвалените им бразилчета Джовани и Матеус бяха напълно обезличени.

Браво моряци!
Изковаха победата въпреки, че на ВАР-а бе и самият Волен Чинков.
Е... направи човека кавото можа. Много се стара. Наистина много усилия положи и в този двубой - една подарена дузпа в полза на Локо, която Дюлгеров извади и един отменен гол за сметка на моряците. И двете отсъждания на Волен Чинков бяха в ущърб на моряците - случайно или не... Тежък мач за Чинков. Тежък...
Очаквах да се намеси и при победното попадение, което вкара Живко. Даже и при първото очаквах намеса, честно казано.
Въпреки стойностния отбор на Локо и въпреки ВАР-а - Черно море взе важна победа. Браво моряци!

Изводът е, че този отбор има потенциал и качество. Въпросът е доколко и кога ще го реализарат самите играчи.
Аз няма да споменавам изявите на всеки един поотделно. Радващо за мен бе завръщането на Сула на терена. Много навреме се завърна Алжирецът. Трябваше ни в този мач. И само ще вметна, че Сула и Пачеко имаха няколко изключително красиви атаки - демонстрация на добра техника, комбинативност и визия на играта. Убеден съм, че Лудогорец ще имат сериозни проблеми с изявите на двамата в мача за купата, който е след седмица.
И на последно място - няма как да не отбележим, че атмосферата на "Тича" бе невероятна. Изключителна публика. Нека в мача за купата, което е нашето следващо домакинство подкрепим моряците както снощи. Нека шампионите почувстват полагащото им се "гостоприемството" на стадион "Тича". Да заповядат, но няма да са добре дошли... Стадионът ще бъде пълен за полуфинала... и смея да твърдя, че адът ще се отприщи за тях в този мач. Мачът с Локо /Пд/ бе една скромна репетиция за мача с 11-кратните шампиони.
Само Черно Море!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 18 апр 2023 10:40

Много добър мач на нашия отбор. С изключение на онзи карамбол след който си отбелязаха гола и следващите минути на някакво объркване имахме тотална доминация в мача. Те второто полувреме почти не минаваха центъра, а не е като да са някакъв слаб отбор. Имахме агресия, скорост, добри комбинации, удари. Определено заслужавахме да отбележим повече. Престъпно е съдия да отсъди такава дузпа. Ако го направи пък след намеса на ВАР тогава не става да ръководи мачове и в селските групи.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 18 апр 2023 14:02

Vladislav написа:Престъпно е съдия да отсъди такава дузпа. Ако го направи пък след намеса на ВАР тогава не става да ръководи мачове и в селските групи.

От местото където седях нямаше как да видя ситуацията, но изгледах поне десет пъти репортажа на Диема Спорт след мача. Дузпата е абсурдна.
Ясно се вижда как Димитър Илиев препъва Стефан Велев, но вместо това "многоуважавания" ВАР -арбитър Г-н Чинков отсъжда обратното.
Смешна дузпа. Поредното уникално смешно и тенденциозно решение на ВАР-арбитъра.
Както и да е. Сега смърфовете поне нямат оправдание за загубата, че са ощетени от съдийски грешки и т.н. - и дузпа им се свири... и наш гол бе отменен.
В някои моменти съдиите наистина изпадат в комични ситуации в стремежа си да повлияят на изхода на двубоите... Факт.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 апр 2023 14:10

много добра игра и победа ..празниците не са се отразили на формата, така че висок професионализъм от целия отбор :)

обаче имахме и слаби моменти... реално Локо Пд можеше да ни вкарат 3 гола - гола, дузпата и след един корнер дето Дюлгера успя да избие някак си :) така че за мен Дюлгеров също е сред героите в тоя мач конкретно!!!

Пачеко има мн хляб, но само да е жив и здрав дето се вика! бърз, борбен, смел ...а пък най-много се радвах да го гледам как не отстъпва и се бори и за високите топки с глава :)))) ударите му всичките бяха прекрасни.... в смисъл точни и сравнително силни, в някои мачове ще се получи ако продължава така

искам да кажа, че за мен ВАР отсъдиха абсолютно коректно ситуациите! според мен повечето гледате с "моряшките" очила така да го кажем ;) и на мен не ми се искаше да дават дузпа, но Велев не игра с топката и ритна крака на Илиев, който се опита да запази владението на топката с тяло......... вярно е, че малко може да се тълкуват нещата, но почти всички съдии биха свирнали същото включително и тия в Англия........ а отменения гол е абсолютно безспорен... пак Велев събори играч на противника без да играе с топката изобщо - ако беше успял да чукне топката вероятно нямаше да отменят гола, но това връхлитане върху локомотивеца си беше фал... иначе и на мен не ми се искаше да го отменят тоя хубав гол дето се получи, но няма как ;) ако махнем фенските пристрастия си беше чист фал и правилно отменен гол от ВАР .........и сигурно за пръв път и аз бях набрал на Велев след тоя мач, обаче след това даде асистенцията към Живко, така че ще му простя изпълненията в двете ВАР ситуации с негово участие :))) успя да се измъкне и тоя път да не го анатемосвам

най-важното е, че играхме като отбор и удряхме като юмрук :)
ИзображениеИзображениеИзображение

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 18 апр 2023 15:00

ogrizko написа:Велев не игра с топката и ритна крака на Илиев, който се опита да запази владението на топката с тяло

а отменения гол е абсолютно безспорен... пак Велев събори играч на противника без да играе с топката изобщо

На повторението ясно се вижда как Илиев протяга единия си крак встрани (вдясно) и буквално спъва Велев. Как тогава Велев да играе с топката ?!! :)))

А колкото до втората ситуация - тя става на точно 2 метра буквално пред главния арбитър (Давидов). Същият преценява, че няма извършено нарушение. Свири центъра след гола, но чинно променя решението си след като Чинков го консултира в слушалките да го направи :)))
Смешно е :)))) Слаб съдия е Давидов... Слаб :)))) Бзхарактерен... Всеки би си задал въпроса - за каво е поставен там в такъв случай, след като ВАР-а променя решенията му, въпреки че същите стават пред него ?!!
Ами... да бяха извикали Папаза... с кларинета да свири... вместо него :))) По-добре :)))

П.П. Ако на 2 метра от главния арбитър, т.е. пред очите му се случва такава ситуация и той не вижда нищо нередно в нея, а след като ВАР-а се намеси и той приема, че е сгрешил и промени решението си - то същият е за наказание. Лично мое мнение.

Както и да е. Всеки има своето си мнение...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 апр 2023 15:25

Nobody007 написа:На повторението ясно се вижда как Илиев протяга единия си крак встрани (вдясно) и буквално спъва Велев. Как тогава Велев да играе с топката ?!! :)))

А колкото до втората ситуация - тя става на точно 2 метра буквално пред главния арбитър (Давидов). Същият преценява, че няма извършено нарушение. Свири центъра след гола, но чинно променя решението си след като Чинков го консултира в слушалките да го направи :)))
Смешно е :)))) Слаб съдия е Давидов... Слаб :)))) Бзхарактерен... Всеки би си задал въпроса - за каво е поставен там в такъв случай, след като ВАР-а променя решенията му, въпреки че същите стават пред него ?!!
Ами... да бяха извикали Папаза... с кларинета да свири... вместо него :))) По-добре :)))

П.П. Ако на 2 метра от главния арбитър, т.е. пред очите му се случва такава ситуация и той не вижда нищо нередно в нея, а след като ВАР-а се намеси и той приема, че е сгрешил и промени решението си - то същият е за наказание. Лично мое мнение.

Както и да е. Всеки има своето си мнение...

първата ситуация казах, че има шанс да се тълкува ..но поне 90% от съдиите ще дадат дузпа :) факт е, че нашия не игра с топката - приели са, че Илиев е гърдирал топката и че нашия го рита... можеше да приемат и другото, но от повторенията на мен ми се вижда повече дузпа честно казано... Илиев наистина се опита да си гардира топката и да я запази с тяло, а нашия изобщо не трябваше да посяга и да го рита, за да не дава основания за дузпа .....след като го е ритнал няма какво да се сърдим на съдиите и ВАР, защото не е задължително тълкуванието да е в наша полза :) аз лично не обвинявам съдиите, а нашия играч дето рискува в такава нелепа ситуация да направи дузпа ...и това е добре, че стана снощи, за да им е обеца на ухото за мачовете с Лудогорец да внимават повече понеже и там такива ситуации няма да са тълкувани в наша полза!!! а и там скоро дадоха една дузпа дето можеше да си я спестим!!!

за втората ситуация съм на повече от 100%, че правилно е отменен гола обаче :) сега, че стана хубав гол и от наша гледна точка щеше да е яко да бъде признат... не значи, че съдиите не са отсъдили правилно с помощта на ВАР :) а пък и реално съдията в случая беше твърде близко, за да види ситуацията.... ако гледаш едно цвете от 2 метра ще го видиш хубаво и ясно ....ама ако гледаш едно цвете от 5 см няма да го видиш особено добре нищо, че си по-близко :) в случая щеше да е по-добре съдията да беше на 5 метра, а не на 1 метър от ситуацията щеше да има по-добър цялостен поглед.. дори не знам дали си беше навел главата, за да види ситуацията или само се стресна да не го съборят и него ....наречи го некадърност, но фал имаше, защото нашия не игра с топката и събори противника! съвсем ясно се вижда на повторенията! направо ме изумява как може да смятате това за редовен гол честно :))))
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”