Много се радвам за моряците.
Оптимист съм за ПСВ
МИРОСЛАВ МАНОЛОВ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: МИРОСЛАВ МАНОЛОВ
Левски FOREVER
- fabregas_949
- Контакти:
bakosan написа:Много се радвам за моряците.
Оптимист съм за ПСВ
де да бяхме всички...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
spartak1918 написа:Ало ,тъпанари зилени,какво лошо съм написал?Ако напиша че не ви мразя няма да е вярно ако напиша че ви обичам пак няма да сте доволни!Затова пиша че ви мразя но искам да продължите за да прославите НАШИЯ роден град ВАРНА!!Защото така го чувствам,защото съм ВАРНЕНЕЦ,защото ние пак ше се оправим и пак ще си пълним стадион а както беше допреди 6-7 години.Но това си е наш проблем,вашия сега е да биете ПСВ и да прославите ВАРНА!!!
Ами "умнико" може да кажеш,че си познал резултата на думата мразя Спетак как би реагирал ти.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- Lord VOODOO
bakosan написа:Много се радвам за моряците.
Оптимист съм за ПСВ
+1
Иначе браво на Миро, това му е трети гол в ЕКТ за тоя сезон, а към момента отбора е изиграл само 2 мача. Ако следваме градацията значи сега трябва да направи хетрик срещу ПСВ

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Izvinqvam se za latinicata,iskam da kaja bravo na morqcite i da otbeleja novina nomer edno v Gong ne e za gostopriemniq Iskra naprimer,a kak Ortega e v Levski i to bez da mine probi.E kajete ima li drugi otbori osven Levski v balgariq.
- Sagittarius
spartak1918 написа:Ало ,тъпанари зилени,какво лошо съм написал?Ако напиша че не ви мразя няма да е вярно ако напиша че ви обичам пак няма да сте доволни!Затова пиша че ви мразя но искам да продължите за да прославите НАШИЯ роден град ВАРНА!!Защото така го чувствам,защото съм ВАРНЕНЕЦ,защото ние пак ше се оправим и пак ще си пълним стадион а както беше допреди 6-7 години.Но това си е наш проблем,вашия сега е да биете ПСВ и да прославите ВАРНА!!!
Гледай си твоя отбор,ясно ли е?Не щем фалшивите ти пожелания,защото цяла Варна знае,че вие паляци се молехте на вашия Аллах Черно Море да отпадне от тези молдовци,за да има какво да ви говорят лъжливите усти.Затова стига лицемерие.Гледайте си във вашето канче и не се месете в нашето.Какво правим ние си е наша работа-за Черно Море,за Варна.За Варна вие нищо не давате,така,че се скрийте някъде по дупките от които изпълзявате в моменти в които Черно Море ви прави смешни,почти несъществуващи.Моменти като тоя,в който 90 от 100 варненци и 99 от 100 българи и да ги питаш отбори от Варна освен Черно Море за друг няма да се сетят.Няма нужда да ни показвате,че сте живи.Мъждукайте,мишкувайте,крийте се по дупките и толкова.Светът отдавна е зелено-бял,изцяло зелено-бял.Варна е наша.Сега ни мрази колкото щеш,а аз да ви мразя...не е вярно,присмивам ви се жалки злобари и ме е яд,че прошляци като вас срамят град Варна,нашия град.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
Византийци,не се правете на ощипани госпожици,нормално ние да ви мразим и вие да ни мразите.Аз мразя клуба ви а не например единствения еклер в квартала с който обаче всяка вечер си пием ракията.Пак ви казвам ,подкрепяйте си отбора птичето веднъж каца на рамото догодина най-вероятно ще сте шампиони,Спартак Варна няма да изчезне колкото и да им се иска на някои 'варненци'.Успех срещу ПСВ!
- Sagittarius
Мрази,мрази-силния се мрази!Аз ви съжалявам-слабите ги съжаляват.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
- slavi_1914
- Контакти:
Стига сте умували и сте мислили и спорили само вийте официалния саит на уефа и вижте коефициентите на всички български отбори.Догодина юе се пържим в първите кръгове и то непоставени ако не си помогнем всички заедно и не вдигнем коефициента на страната ни. Ако продължаваме така ще отидем към 22-ро място само прочетете и се запознайте с коефициентите.Крайно време е всички да осъзнаем ,че всяка победа в Европа на който и да е Български отбор в европа носи много позитиви за всички. Ако не разбирате нещо относно коефициентите мога да ви обясня всичко.
България над всичко !!!!!
България над всичко !!!!!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
- slavi_1914
- Контакти:
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/ сайта на уефа
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !