БРАВО МОРЯЦИИИИИ !!!!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Re: БРАВО МОРЯЦИИИИИ !!!!!!

Мнениеот charlitobg » 04 апр 2009 21:20

Браво за кое????? Че играхме като парашутисти цял мач ли.????? Както ви казах и преди с тази игра ,и с тези футболисти Х беше сигурен .Така и го пуснах в Еврофутбол.Какво да кажа.?? Никога няма да бием Лефски с такива съдии които свирят във Варна. Спомнете си в София какъв СМЕШНИК ни свиреше ?? Даде ни червен картон и две дуспи за тях и ни омотаха. Няма значение че оня ЧЕРНОДРЕШКО повече А група не видя ама изпълни ли си поръчката?? ИЗПЪЛНИЯ. Затова моряци по добре да си гледаме отбора и да се надяваме на по хубави времена. Но аз не съм пророк но пак ви казвам ако тази година не направим нещо в следващите 10 години няма да померишим първата тройка отбори. Повярвайте ми това е голата истина. Само не мога да разбера докога ще си подаваме с ВИСОКИ ТОПКИ сякаш че играем ВОЛЕЙБОЛ а не футбол. Куца ни теорията и практиката. Ако моряците и респективно Колю мислят че играят в Англия ще ги разбера, ама така не мога. Само Черно море до гроб.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 апр 2009 01:07

Мачът беше изцяло тактически и от двете страни.Говедата много добре знаеха къде ни е силата и ни неутрализираха,ние горе-долу.Не успяхме да им затворим фланговете и имахме много проблеми.Нашите положения бяха индивидуални проблясъци на Кривия и Миро Манолов.Отделно да отчетем и,че основен градивен футболист като Жоро Илиев игра контузен 70 минути и това се отрази много на играта ни в атака.Да не говорим и,че се видя колко важен е Милен Петков и колко много липсва като не е на терена.Важен мач за разпределение на медалите,много напрежение,логично липсваше футбола и резултата е 0:0.Няма за какво да съжаляваме,при такъв залог е винаги по-добре да вземеш 1 точка,отколкото 0.Браво можем да си кажем за публиката.Рекорд по приходи от продадени билети,10 000 продадени билета и 50 000 лева,заедно с тези с картите близо 13 000 по трибуните.Това е важното.Направо тъжно ми стана,като видях колко хора останаха навън.Единствено Черно Море може да се похвали с непрестанни зрителски рекорди и очевиден прираст в посещаемостта.Да го е яд човек,че новия стадион не е готов,днес този мач имаше потенциал да събере поне 20 000 зрители.
Последна промяна от Darina на 06 апр 2009 11:52, променено общо 1 път.
Причина: Не може ли без "говедо" и други рогати
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 апр 2009 01:15

Ай стига с тез говеда,цаци паламуди мерене на шушондъри и други.ПИСНАХТЕ МИ!!!!!!!! Момче е било пребито от бой вие тука си мерите.....Няма оправия,безобразно слаб мач,поне феновете бяха доста,ама половината пак си чоплиха семките и при левксарите ги има....Жалка картинка.....

alfonso

Мнениеот alfonso » 05 апр 2009 08:17

charlitobg написа:Браво за кое????? Че играхме като парашутисти цял мач ли.????? Както ви казах и преди с тази игра ,и с тези футболисти Х беше сигурен .Така и го пуснах в Еврофутбол.Какво да кажа.?? Никога няма да бием Лефски с такива съдии които свирят във Варна. Спомнете си в София какъв СМЕШНИК ни свиреше ?? Даде ни червен картон и две дуспи за тях и ни омотаха. Няма значение че оня ЧЕРНОДРЕШКО повече А група не видя ама изпълни ли си поръчката?? ИЗПЪЛНИЯ. Затова моряци по добре да си гледаме отбора и да се надяваме на по хубави времена. Но аз не съм пророк но пак ви казвам ако тази година не направим нещо в следващите 10 години няма да померишим първата тройка отбори. Повярвайте ми това е голата истина. Само не мога да разбера докога ще си подаваме с ВИСОКИ ТОПКИ сякаш че играем ВОЛЕЙБОЛ а не футбол. Куца ни теорията и практиката. Ако моряците и респективно Колю мислят че играят в Англия ще ги разбера, ама така не мога. Само Черно море до гроб.

:( ако и в този мач феновете на морето са недоволни от съдията значи медицинския проблем се задълбочава. :mrgreen: или пък морето е мнооого замърсено :lol:

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 05 апр 2009 08:46

alfonso написа:
charlitobg написа:Браво за кое????? Че играхме като парашутисти цял мач ли.????? Както ви казах и преди с тази игра ,и с тези футболисти Х беше сигурен .Така и го пуснах в Еврофутбол.Какво да кажа.?? Никога няма да бием Лефски с такива съдии които свирят във Варна. Спомнете си в София какъв СМЕШНИК ни свиреше ?? Даде ни червен картон и две дуспи за тях и ни омотаха. Няма значение че оня ЧЕРНОДРЕШКО повече А група не видя ама изпълни ли си поръчката?? ИЗПЪЛНИЯ. Затова моряци по добре да си гледаме отбора и да се надяваме на по хубави времена. Но аз не съм пророк но пак ви казвам ако тази година не направим нещо в следващите 10 години няма да померишим първата тройка отбори. Повярвайте ми това е голата истина. Само не мога да разбера докога ще си подаваме с ВИСОКИ ТОПКИ сякаш че играем ВОЛЕЙБОЛ а не футбол. Куца ни теорията и практиката. Ако моряците и респективно Колю мислят че играят в Англия ще ги разбера, ама така не мога. Само Черно море до гроб.

:( ако и в този мач феновете на морето са недоволни от съдията значи медицинския проблем се задълбочава. :mrgreen: или пък морето е мнооого замърсено :lol:

Алфонсо май пак много разбираш от футбол а??? С твоите 16 години не знам какъв капацитет си но като ти чета изказванията във Форума , няма да си повече от един ПУБЕР ШОПСКИ :lol: Не съм казал че сме недоволни от съдията ,а че на нас никога няма да ни свири поръчков СЪДИЯ във Варна. И по този начин никога няма да можем да ви бием . Сега разбра ли ме МИШКА такава :lol: :lol:

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 05 апр 2009 10:30

Хубавото е че продължаваме без загуба и без допуснат гол от доста време,хубаво е че стадиона (въпреки билетите от 5 лв. и прякото предаване)се пукаше по шевовете-нещо за което други отбори само могат да си мечтаят(Славия,Локо Сф и Спартак нямат толкова публика за цял сезон).За съжаление тук някъде хубавите неща свършват.
Нямаше и помен от добрите есенни игри,Ради Бачев,Мишо Лазаров,Дани Георгиев,Какалов бяха с класа под останалите и ако срещу Ботев спечелихме с 10 човека,срещу Левски няма как да стане със 7-8 играчи.Не че Левски са много добри-напротив безидейна игра,1 положение на Йовов(изтървано естествено),1 симулация на Гонзо и това е.Публиката им -както и преди мача писах беше от Добрич,Ген.Тошево,Аврен и половината "агитка" на Спартак-чаршафите "Синя окупация" и още някакъв са от Коритото,от София видях 12 момчета в Морската градина 2 часа преди мача-това е истината.
Всички журналя се изредиха да се вайкат от съдията и ако някой не е гледал мача ще остане с погрешно впечатление,но Ристосков криво ляво се справи,но щом не е дал дузпа за Левски значи ги е порязъл.
И накрая нещо извън темата-на никой ли не правят впечатление наредените мачове в България-визирам:Локо Мз-Спартак,Спартак -Беласица,Сливен-Спартак,Локо Мз-Вихрен,днешното македонско дерби също ще е такова.Ебахти футболния съюз,ебахти продажните отбори.
GO HARD OR GO HOME!

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 05 апр 2009 11:45

MORSKI написа:Ай стига с тез говеда,цаци паламуди мерене на шушондъри и други.ПИСНАХТЕ МИ!!!!!!!! Момче е било пребито от бой вие тука си мерите.....Няма оправия,безобразно слаб мач,поне феновете бяха доста,ама половината пак си чоплиха семките и при левксарите ги има....Жалка картинка.....

Морски,при цялото ми уважение към модераторите на този сайт ,но аз щете питам лично.Кой си ти и за какъв точно се мислиш :?: че ще казваш.ПИСНАХТЕ мИ :!: ,я слез малко на земята и аз си имам мнение и то в момента е че не ми харесваш като модератор на Черно Море.Престани с пуберските си изказвания и с тоя маниер на всевластен в форума.И заявявам ако ТИ Морски не си промениш отношението към пишештите в този форум си свалям потребителското име и тук и в радиото ти.
:!: НА ТЕБ ТИ ПИСНА ОТ НАС ,А НА МЕН МИ ПиСНА ОТ ТЕБ :!:
и аман от псевдофенове и лаещи младежи, мача бе тактически много добре изигран имахме шансовете и да спечелим и да загубим играхме много добре и вместо да се радвате на отбора който имаме и който никога не сме имали вие говорите колкото да не мълчите.А най хубавото е че стадиона ни беше пълен а още по хубавото е че пак ще се напълни.Ще се напълни заради добрата ни игра Морски ,не заради друго.Ще си позволя да те призова от името на всички пишещи /надявам се те да нямат нищо против/да се извиниш за думите които написа,ако ли не скоро форума на Черно Море ще има точно толкова форумци колкото има и в форума на радио шаут или поименно казано Ти и Смаша :!: :!: :!:
Последна промяна от gambara на 05 апр 2009 22:41, променено общо 1 път.
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 05 апр 2009 12:27

Как да не е пълен стадиона ви като събира 5000 зрители с правостоящите???
Изображение Изображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 05 апр 2009 12:55

smash_the_reds написа:Как да не е пълен стадиона ви като събира 5000 зрители с правостоящите???

Да,вчера на стадиона имаше 5000 души,от които 4500 говеда и 500 моряка.Левски ни размаза тотално,създадоха 2 дузини голови положения,само малшансът и съдията престъпник им попречи да бият.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 05 апр 2009 13:12

Не им обръщай внимание те никога няма да напълнят стадиона си така и затова зависта ще ги яде от вътре.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”