Черно море - Черноморец 30.09 17.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Черноморец 30.09 17.00ч.
Две години подред когато имахме уж някакви амбиции и донякъде аргументи Черноморец ни побеждаваше на Тича. Последния път категорично, с игра. Само че сега нито амбициите (и на двата отбора), нито играчите (основно тези на Черноморец) са същите. По мое мнение нито Черно Море, нито Черноморец ще отпадне (освен ако целта на ръководствата не е точно това). С нов треньор обикновено следва победа. От друга страна ние де факто нямаме никакво нападение за този мач. Очаквам 1:0 с измъчен, грозен и изтерзан гол след яко меле.
petkan написа:Вече си дадох прогнозата в нашия подфорум - 3:0 за Акулите!
Ако това стане, обещавам да почерпя всички Моряци от форума с по тройка кебапчета, гарнитура и бира![]()
[offtopic]Ама ми се струва, че ще си спестя разходите[/offtopic]
Явно си уверен в загубата, че да си толкова щедър

Труден мач ще е, искренно се надявам смяната на треньора да даде нужният импулс в играта на Черно Море.
П.с.: Успех на Акулите, но след понеделник

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- калпазанчо
- Контакти:
Трудна работа е този мач. Да му се не види до къде я докарахме морските отбори да се борят за оцеляване в А група...
[center]Member of Old School Boys [/center]
Е,чак до оцеляване няма да го докараме и двата отбора,ще изплуваме ,(все пак сме морски отбори).А за този мач - нов треньор,приповдигнат тонус и...
ПОБЕДА за МОРЯЦИТЕ! Трудно,но... 1:0 ! А бе,АКУЛИ,казах ви аз,събирайте точки,че идва 7-ми кръг,ама вие-не! Ам' ний к'о да прайм с'я? Отнасяме ви,пък оттук нататък-успех!!! П.П. Тошко (Бургас) ми има координатите,Картаго също,обадете се,който идва,да пием по едно преди мача! Ай,със здраве!!!
ПОБЕДА за МОРЯЦИТЕ! Трудно,но... 1:0 ! А бе,АКУЛИ,казах ви аз,събирайте точки,че идва 7-ми кръг,ама вие-не! Ам' ний к'о да прайм с'я? Отнасяме ви,пък оттук нататък-успех!!! П.П. Тошко (Бургас) ми има координатите,Картаго също,обадете се,който идва,да пием по едно преди мача! Ай,със здраве!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Кролик написа:petkan написа:Вече си дадох прогнозата в нашия подфорум - 3:0 за Акулите!
Ако това стане, обещавам да почерпя всички Моряци от форума с по тройка кебапчета, гарнитура и бира![]()
Явно си уверен в загубата, че да си толкова щедър![]()
Труден мач ще е, искренно се надявам смяната на треньора да даде нужният импулс в играта на Черно Море.
Колегата е много щедър в действителност, но ( в офтопика) признава, че не е убеден в твърдението си.

За мача: предвиждам много мъка на терена и много добро настроение по трибуните.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Кролик написа:petkan написа:Вече си дадох прогнозата в нашия подфорум - 3:0 за Акулите!
Явно си уверен в загубата, че да си толкова щедър![]()
Колегата е много щедър в действителност, но ( в офтопика) признава, че не е убеден в твърдението си.![]()
За мача: предвиждам много мъка на терена и много добро настроение по трибуните.
Добре дошли сте, идвайте !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 03 юли 2013 17:33, променено общо 1 път.
Черноморец идва с осакатен състав. Без Боли, без Фо Поре, без Балджийски, без Трифонов, без Траян Дянков:roll: ...Да му мисли топката. Ще я спукаме от бой. 

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Въпреки всичко,излизаме за победа! Някои ще ми се изсмеят,но все още имаме шансове за ЕКТ. Надеждата умира последна,а и като гледам повечето отбори,защо не? Но като гледам форума,активност-никаква,голямо затишие,хайде събудете се!...
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!