nitro77 написа:КироВарна написа:HEATSEEKER написа:Кошмарен мач, нашите все едно хванати от плажа...
Един голям ....за ръководството на Дунав 2010, които сложиха 10 лв билет за клетката, затвориха празните сектори и още куп неприятности заради това.
ИСКАМ РЕЦИПРОЧНОСТ, ще дойдат и искам абсолютно същото отношение от нашето ръководство и ..полиция.
На всички,които ни познават е известно,че си ми добър приятел не само във форума!!!На всички,които не ни познават,ще кажа че си добро момче и чиста душа!!!Говориш така,защото си афектиран от глупостите,които видяхме и изтърпяхме вчера по трибуните и по улиците на Разград!!!Аз напротив,настоявам на всички гостуващи във ВАРНА фенове да се оказва внимание и съдействие за нормално и спокойно гледане на мача,за който са дошли!!!Защото ако започнем да си връщаме,да завишаваме цени за гостуващите,ако започнат всички така....няма да има край циганията!!!Ние сме родени на брега на великото ЧЕРНО МОРЕ и не ни дреме от заешка тупурдия и от селски номера!!!Да стане,колкото може по скоро новия стадион и да посрещаме на европейско съоръжение,фенове с европейско поведение!!!Все отнякъде трябва да се започне!!!Защо да не е пак от ВАРНА?
Достойна позиция. В нашия клубен форум всички простотии на ръководството на Дунав и на организаторите на мача бяха разкритикувани и като цяло сме солидарни с вас като фенове. Интересно ми е обаче какво е ставало по улиците на Разград, освен ако имаш предвид неразбориите около затворения сектор В. Станало ли е нещо друго?
Не,по улиците нищо не е станало!!!Срещахме се с фенове на Дунав и всичко беше нормално!!!Употребих израза "улиците на Разград",защото всичкият екшън всъщност беше извън стадиона!!!Докато бягахме от врата на врата,с надеждата да влезем и да гледаме мача!!!Ако е възможно,или доколкото е възможно като бели хора!!!По този повод искам да отговоря и на yavoresku,чиито мнения винаги чета с интерес и уважавам много!!!Вярно е приятелю,че имаше срамни сцени,както е прието да се казва!!!Вярно е че имаше ексцесии,но желанието на феновете в това число и моето беше да влезем в нормален сектор,на нормален стадион и нормално да гледаме мача!!!Вярно е,че полицаите бяха увещавани,че ако влезем в сектор В,всичко ще е мирно и спокойно!!!Те казаха О.К и ние си купихме билети,след което хукнахме към посочения вход за гореспоменатия сектор В!!!Хукнахме,защото мача започна!!!Влязохме ли обаче,както беше обещано?Не влязохме!!!Е и ние сме хора,и ние имаме нерви!!!Аз съм спокоен и уравновесен човек,не се дрогирам и пийвам само с мезе след 18.00.!!!Като същински джентълмен!!!След като обаче са ме метнали по този начин,някакви рязани чобани,най отговорно заявявам,че не се срамувам от желанието си да вляза на стадиона!!!Даже ме е яд,че си купих билет,а не влязох безплатно при юруша на клетката!!!Така мисля аз,зрелия човек,отдавна излязъл от юношеска възраст!!!А как да мислят младите момчета,на които кръвта им кипи....за разлика от моята!?Щом ние зрелите побесняхме,как да обвиня младите!!!И защо да ги обвинявам?Един мач с приятелски настроени привърженици,беше превърнат в екшън,заради тъпи организационни решения!!!Ти знаеш ли,че ни обещаха да влезем и да гледаме нормално мача?Знаеш ли,че са казали на нашето ръководство,че феновете на ЧЕРНО МОРЕ,изведнъж решиха да не влизат на стадиона!? Ей така,просто!!Без видима причина!!!Никога не съм толерирал и оправдавал футболното хулиганство,но този път ексцесиите бяха предизвикани от полицията!!!Оправданието,че не можели да взимат решения е несъстоятелно!!!Имат ръководители,имат капитани,полковници и даже генерали!!!Някои от тях,от пожарникари,премиери станаха!!!Все някой трябва да има,който може да взима решения!!!Не ме е срам от нищо!!!Не искам да припомням,за другия инцидент,който се разигра на полувремето!!!Взеха на момчето водата от ръцете!!!Това може да не си го видял,но сигурно си видял като изнесоха момичето с инвалидната количка?Пак ли ще се оправдаваме,че полицаите не могат да взимат решения?Добре,но се оказа и че не могат да мислят!!!Или поне не с главата си!!!А както мъдро е казал народът по този въпрос"Г.з,глава затрива"!!!Не искам никого да обиждам и никого не кандърдисвам,че съм прав!!!Бях там и каквото видях,си го казвам!!!Така,както аз съм го видял!!!