Лудогорец 2 - 0 Черно море (FT)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Ron Jeremy
- Контакти:
Re: Лудогорец - Черно море|16 кръг|Неделя, 3 март|18:00ч|
Между другото да питам: В домакинските сектори имаше дечица със шапки на Черно море. Беше добър пример на толерантност. Някой знае ли каква е историята? Мисля, че бяха организирани.[/quote]
ТАЛАНТИ НА ЛУДОГОРЕЦ И ЧЕРНО МОРЕ ИГРАХА ПРЕД ПОГЛЕДА НА КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ
04.03.2013, 10:59
Две контролни срещи изиграха детските отбори на Лудогорец и Черно море. Те предшестваха мача от „А” група на мъжките отбори, който се проведе снощи. „Моряците” бяха с отбора си родени 2002 г., като в първия спаринг биха с една година по-големите си съперници с 6:1, а във втория победиха и наборите си с 8:2. Любопитното е, че двубоите бяха изгледани от голяма част от ръководството на Лудогорец, начело със собственика на клуба Кирил Домусчиев и главния селекционер Пламен Гетов. „Много съм доволен от представянето на момчетата. Естествено, имаме да изчистваме някои неща в играта си, но като за втора контрола за тази година е добре. Бих отличил Николай Йорданов, Радослав Златев, Златин Станков и Николай Станев. Впечатлен съм от страхотната база и гостоприемството на Лудогорец. Дори Кирил Домусчиев бе на мачовете. След това ни поканиха да гледаме мача между мъжките отбори,като имахме специално отредени места на „Лудогорец Арена”, заяви за Petel.bg треньорът на варненските таланти Ники Кънчев.
Е,поне при децата сме ви отупали яко! А на глупостите ти какво да отговоря,цитирам по памет:"спорна","голът ще падне така или иначе". А бе,ти нормален ли си бе??? Заблудени сте,и то много! Свалете очилата,'щото лятото те други ще ви ги свалят! И после пак бла,бла,бла,позната картинка!
ТАЛАНТИ НА ЛУДОГОРЕЦ И ЧЕРНО МОРЕ ИГРАХА ПРЕД ПОГЛЕДА НА КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ
04.03.2013, 10:59
Две контролни срещи изиграха детските отбори на Лудогорец и Черно море. Те предшестваха мача от „А” група на мъжките отбори, който се проведе снощи. „Моряците” бяха с отбора си родени 2002 г., като в първия спаринг биха с една година по-големите си съперници с 6:1, а във втория победиха и наборите си с 8:2. Любопитното е, че двубоите бяха изгледани от голяма част от ръководството на Лудогорец, начело със собственика на клуба Кирил Домусчиев и главния селекционер Пламен Гетов. „Много съм доволен от представянето на момчетата. Естествено, имаме да изчистваме някои неща в играта си, но като за втора контрола за тази година е добре. Бих отличил Николай Йорданов, Радослав Златев, Златин Станков и Николай Станев. Впечатлен съм от страхотната база и гостоприемството на Лудогорец. Дори Кирил Домусчиев бе на мачовете. След това ни поканиха да гледаме мача между мъжките отбори,като имахме специално отредени места на „Лудогорец Арена”, заяви за Petel.bg треньорът на варненските таланти Ники Кънчев.
Е,поне при децата сме ви отупали яко! А на глупостите ти какво да отговоря,цитирам по памет:"спорна","голът ще падне така или иначе". А бе,ти нормален ли си бе??? Заблудени сте,и то много! Свалете очилата,'щото лятото те други ще ви ги свалят! И после пак бла,бла,бла,позната картинка!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Re: Лудогорец - Черно море|16 кръг|Неделя, 3 март|18:00ч|
KIL, при децата резултатите от срещите не са толкова важни. Мерси за информацията. Хубава инициатива. Децата гледаха от сектора, където бях и аз. Последните изречения можеше просто да си ги спестиш 

[center]
[/center]

- Green_White
- Контакти:
Re: Лудогорец 2 - 0 Черно море (FT)
Съжалявам , не мога да коментирам мача , нищо не видях от тази килия .
Силно желая навсякъде гостуващите фенове на Лудогорец да бъдат третирани като престъпници .
Силно желая навсякъде гостуващите фенове на Лудогорец да бъдат третирани като престъпници .
Green_White написа:Съжалявам , не мога да коментирам мача , нищо не видях от тази килия .
Че какво сме ти виновни феновете? Съжалявам, ако не сте могли да виждате заради мрежите. Както вече писахме, тези мрежи са опънати след като фенове на ЦСКА за втори път хвърляха горящи факли и бомбички в публиката на Лудогорец. Жалко е, че мерките се отразяват и на всички останали. Но е нелепо да искаш да отмъщаваш на нас, феновете! Изпрати писмо на ръководството на Лудогорец. Опиши как си се чувствал.
Някой беше писал, че клетката била много назад от терена, но това не е вярно. Другите трибуни са напред, защото е премахнатата лекоатлетическата писта. Клетката е оставена на дистанция, на каквато е на стадионите, където има лекоатлетическа писта. Т.е. това е дистанциата на сектора от преди реконструкцията на стадиона. За да стане човешки този сектор и да се запази реда на този стадион, доста неща в България трябва да се променят. Бях на двата въпросни мача с ЦСКА. Няма нужда пак да разказвам. Влезте в темите в нашия раздел и ще прочетете. След това се взеха мерки за да се гарантира сигурността на публиката.
[center]
[/center]

tsopen-След като четох внимателно какво и как си написал до тук,си мисля че в този форум има точно двама като теб и двамата левскари.Все са прави,все те са ощетени от съдията и съдбата и все те надиграват другите отбори,ама не им се получава до момента на съдийската аванта.В този ред на мисли да те попитам нещо.Ти на кой шопски отбор беше фен,преди да се случи ЯВЛЕНИЕТО Лудогорец?Най ми се струва че си имал едни такива сини пристрастия,но и червени да са били,не съм далеко от истината.Абе аланкоолу,ти от кой моряк прочете,че сме ви надиграли?Просто си признаваме че бяхме по слбият отбор,но както историята помни,има много мачове в които видимо по слабият отбор нелогично печели.И за да не се стига до такива ексцесии ии спиране на хранилката,господин честният съдия,взе че реши един според теб решен мач.ТОЧКА на спора от моя страна.Имал съм подобни спорове с едни описани от мен индивиди,които не си признават нищичко от това което е срещу техният велик син отбор.Не ми се спори повече с нещо подобно на уред наречен радиоточка от по старите фенове,помнещи това велико изобретение на соцпропагандата.Лека на всички.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:tsopen-След като четох внимателно какво и как си написал до тук,си мисля че в този форум има точно двама като теб и двамата левскари.Все са прави,все те са ощетени от съдията и съдбата и все те надиграват другите отбори,ама не им се получава до момента на съдийската аванта.В този ред на мисли да те попитам нещо.Ти на кой шопски отбор беше фен,преди да се случи ЯВЛЕНИЕТО Лудогорец?Най ми се струва че си имал едни такива сини пристрастия,но и червени да са били,не съм далеко от истината.Абе аланкоолу,ти от кой моряк прочете,че сме ви надиграли?Просто си признаваме че бяхме по слбият отбор,но както историята помни,има много мачове в които видимо по слабият отбор нелогично печели.И за да не се стига до такива ексцесии ии спиране на хранилката,господин честният съдия,взе че реши един според теб решен мач.ТОЧКА на спора от моя страна.Имал съм подобни спорове с едни описани от мен индивиди,които не си признават нищичко от това което е срещу техният велик син отбор.Не ми се спори повече с нещо подобно на уред наречен радиоточка от по старите фенове,помнещи това велико изобретение на соцпропагандата.Лека на всички.
Изстрел в грешна посока. Не съм бил фен на софийски отбор, макар и да съм имал поне две причини да бъда! Избързваш с констатацията за оплакване със съдиите. Ако прочетеш раздела ни, ще видиш, че ние, феновете на Лудогорец често не подкрепяме ръководството, когато те оправдават поражението със съдиите. Като примери ще посоча мачовете с Динамо Загреб и някои мачове от зимната подготовка (там имаше и един наистина загубен заради неадекватно съдийство).
За надиграването чети в първите естраници на тази тема. Там някой беше написал че при предишното ви гостуване сте надиграли тотално Лудогорец. Разбира се, не е вярно. Вярно е, че спечелихте тогава и че е заслужено, защото беше по правилата. Но ако и аз съм толкова взискателен като вас към съдийството, ще взема да си спомня, че при изнасянето на топката при втория ви гол нашите имаха претенциии за нарушение. След мача обаче никой не се е оправдавал със съдията. 2:0 си е 2:0. Лудогорец имаше положения и причината да загуби е, че не успя да ги вкара. Същото е в последния мач. Вие също имахте две нелоши положения. Но не ги вкарахте, а повече нямахте. И това е причината да загубите. А не това, че има спорна ситация при единия гол. За мача снощи какво да кажат за съдийството от МЮ? Ето ти спорна ситуация. От позицията на съдията вдигнатият крак може да е изглеждал умишлено действие. И това промени напълно мача. Представям си ако такова нещо се беше случило в полза на Лудогорец що за помия щеше да се излее. А ето, че се случва. Нали не мислите, че Специалния е вечерял със съдията?
[center]
[/center]

tsonpen написа:Някой беше писал, че клетката била много назад от терена, но това не е вярно.
Колега,след изминали 3 дена днес се зачудих около 2 минути, дали наистина миналата Неделя бях в Разград или не,ще ти го обесня просто-надявам се да схванеш тоя път,гледах мача най-долу между тръбите дето се вика,просто половината врата се губи,за аут линия и гол линия да не говорим пък изобщо,направи си тоя експеримент да отидеш в клетката ви и да гледаш от там мача,и после пиши ,ай със здраве
HASTA DE LA VICTORIA
thebully написа:tsonpen написа:Някой беше писал, че клетката била много назад от терена, но това не е вярно.
Колега,след изминали 3 дена днес се зачудих около 2 минути, дали наистина миналата Неделя бях в Разград или не,ще ти го обесня просто-надявам се да схванеш тоя път,гледах мача най-долу между тръбите дето се вика,просто половината врата се губи,за аут линия и гол линия да не говорим пък изобщо,направи си тоя експеримент да отидеш в клетката ви и да гледаш от там мача,и после пиши ,ай със здраве
За видимостта не споря, по простата причина, че в клетката не съм влизал. Нито за комфорта вътре. Коментирах само отдалечеността от терена и смятам, че в това съм прав. Бил съм в клетки на няколко стадиона, които са също толкова и дори повече отдалечени. Вярно е обаче, че там се стои по-високо и теренът се вижда над оградата.
[center]
[/center]

"Честита победа на Лудогорци"
Така се пише, за да покажеш елементарно възпитание. После пиши каквото искаш и съди когото искаш - ще има тежест дори всред опонентите. На кого се сърдите и кого съдите? То съдия си имаше плюс двама от страни и дежурен даже. Решението също излезе - 2:0 и победител е Лудогорец!
Нелепо е да съдиш победиител - не е в актива на разумните хора.
Може би имате основание да бъдете недоволни, но това недоволство би имало тежест, ако беше съчетано с необходимата за случая доза куртоазия. Какъв пример само даде Гонзо! Спечели симпатиите на всички. Това е начина, дори да си загубил, да не изглеждаш победен и да си спечелил уважение.
Успех и на Вас и на отборът Ви!
Така се пише, за да покажеш елементарно възпитание. После пиши каквото искаш и съди когото искаш - ще има тежест дори всред опонентите. На кого се сърдите и кого съдите? То съдия си имаше плюс двама от страни и дежурен даже. Решението също излезе - 2:0 и победител е Лудогорец!
Нелепо е да съдиш победиител - не е в актива на разумните хора.
Може би имате основание да бъдете недоволни, но това недоволство би имало тежест, ако беше съчетано с необходимата за случая доза куртоазия. Какъв пример само даде Гонзо! Спечели симпатиите на всички. Това е начина, дори да си загубил, да не изглеждаш победен и да си спечелил уважение.
Успех и на Вас и на отборът Ви!