Трябваше да запази: Александров15,Дяков/наказан/ Борносузов,Д.Георгиев,Димов
Но, останалите можеха да играят: Пиргов,Домакинов,
Сашко25,Адемар,Божилов,Бачев и Маркес. И взимахме 3-те точки в Кюстендил. Не е страшен мача с Калиакра, а следващите за Купата.
Миньор - Черно Море ( тема за мача)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Миньор - Черно Море ( тема за мача)
charlitobg написа:Морски първо за теб , съжелявам че не си модератор честно .. ти си готин пич и се радвам че си с нас. Огризко за теб колега нямам думи. Ти си от онези дето като се обърне каруцата търсят причина.... Много си наивен. И за последно като чета по нета цяла България ни се СМЕЕЕ за избора на отбор днеска от страна на ПОПА. После искате да имате РЕСПЕКТ и Уважение от другите фенове. Никога с такива малодушни душици като Попа и неговите адвокати тук във форума. Трагедията ни е пълна. Радвайте се на вашия нехилизъм... Мъжът има чест но явно тук полувината не са мъже. И като ме спреш в Форума ОГРИЗКО ???? аз няма да вляза пак ли ????? Знаеш ли колко пъти до сега са ме рязали?? Питай Морския , затова пий си хапчетата и си лягай..
Не, пич. Аз съм от онези.... дето не мятат камъни по пътя, за да се обърне каруцата... и после да обвинявам някой друг защо е минал през камъните и е обърнал каруцата. Аз съм от тези дето дават шанс да се измине целия път и тогава да се види какво е станало с каруцата. А не на всяко камъче през което се мине.... да дрънкам врели-некипели. Важното е, че каруцата още не се е обърнала и има шанс да извърви до края на пътя си невредима.
И кой се е смял, че излизаме по този начин?! Даже по телевизията като ги слушах... похвалиха Велизар, че е имал смелостта да излезе по този начин. И в интерес на истината се представихме добре. Да бяхме излезли с титулярите, пак няма гаранция, че щяхме да спечелим. Ако не беше дузпата... няма гаранция, че щяха да ни бият. Това кой се бил смял.... изкарай цитати, щом като толкова цяла България ни се била смеела, или недей да дрънкаш глупости.
Няма да те спирам във форума. Ако бях модератор, нямаше да се държа по този начин. Но пък и това е причината да не съм модератор... така мога да говоря каквото си искам, вместо да се придържам към разни стандарти. Пък знам ли.... като забравя да си взема хапчетата, както тази вечер... нищо чудно и да блокна всички дето ме ядосат

Чарли, благодаря ти... Мен ми е най-болно от това, но какво да с еправи... Такъв е живота, който сгафи- трябва да носи последствията за действията си!
Давай го по-ведро, живота не е само черен и нашия отбор не е толкова зле
Разбирам те, сигурно от мен по-голям песимист няма, но както аз казвам- ние сме тъжни реалисти
Това е положението и да се оплакваме по-добре няма да стане!
Празник е, пийте по една бира за мен- в четвъртък, който може да дойде! Искам да се запзонаем!
Давай го по-ведро, живота не е само черен и нашия отбор не е толкова зле

Разбирам те, сигурно от мен по-голям песимист няма, но както аз казвам- ние сме тъжни реалисти

Това е положението и да се оплакваме по-добре няма да стане!
Празник е, пийте по една бира за мен- в четвъртък, който може да дойде! Искам да се запзонаем!
ogrizko написа:charlitobg написа:Морски първо за теб , съжелявам че не си модератор честно .. ти си готин пич и се радвам че си с нас. Огризко за теб колега нямам думи. Ти си от онези дето като се обърне каруцата търсят причина.... Много си наивен. И за последно като чета по нета цяла България ни се СМЕЕЕ за избора на отбор днеска от страна на ПОПА. После искате да имате РЕСПЕКТ и Уважение от другите фенове. Никога с такива малодушни душици като Попа и неговите адвокати тук във форума. Трагедията ни е пълна. Радвайте се на вашия нехилизъм... Мъжът има чест но явно тук полувината не са мъже. И като ме спреш в Форума ОГРИЗКО ???? аз няма да вляза пак ли ????? Знаеш ли колко пъти до сега са ме рязали?? Питай Морския , затова пий си хапчетата и си лягай..
Не, пич. Аз съм от онези.... дето не мятат камъни по пътя, за да се обърне каруцата... и после да обвинявам някой друг защо е минал през камъните и е обърнал каруцата. Аз съм от тези дето дават шанс да се измине целия път и тогава да се види какво е станало с каруцата. А не на всяко камъче през което се мине.... да дрънкам врели-некипели. Важното е, че каруцата още не се е обърнала и има шанс да извърви до края на пътя си невредима.
И кой се е смял, че излизаме по този начин?! Даже по телевизията като ги слушах... похвалиха Велизар, че е имал смелостта да излезе по този начин. И в интерес на истината се представихме добре. Да бяхме излезли с титулярите, пак няма гаранция, че щяхме да спечелим. Ако не беше дузпата... няма гаранция, че щяха да ни бият. Това кой се бил смял.... изкарай цитати, щом като толкова цяла България ни се била смеела, или недей да дрънкаш глупости.
Няма да те спирам във форума. Ако бях модератор, нямаше да се държа по този начин. Но пък и това е причината да не съм модератор... така мога да говоря каквото си искам, вместо да се придържам към разни стандарти. Пък знам ли.... като забравя да си взема хапчетата, както тази вечер... нищо чудно и да блокна всички дето ме ядосат
Оги, не е това начина! Не можеш да си говяориш каквото искаш- за 1 година и половина не успях ли поне на това да ви науча да му се невиди... Има си правила и сега аз съм като всички вас- винаги съм бил , но преди носех още по-голяма отговорност!
Потребителите освен права имат и отговорности!
Още веднъж ви моля- заради мен, а и заради това, че сте умни и интелигентни не се държете като малки деца, еидн отбор подкрепяме! Всеки има право на мнение, но според правилата!
-
- Контакти:
Големи сте максималисти,2 мача -6 точки.Ами ако бяхме с титулярите и пак бяхме загубили?Миньор никак не са случаен отбор и както каза миньореца-играха без много натягане.
Аз съм доволен че отбора ИМА стратегия,играем с приоритет за купата.Който е взел това решение ще си носи отговорноста.Но дори и да не спечелим купата(нали се сещате че има и такъв вариант
)аз пак ще подкрепям отбора,независимо дали на някой му е смешно.Ами като ви е страх от подигравки що ходите по мачове,могат и да те напсуват даже
..
Аз съм доволен че отбора ИМА стратегия,играем с приоритет за купата.Който е взел това решение ще си носи отговорноста.Но дори и да не спечелим купата(нали се сещате че има и такъв вариант

charlitobg написа:Морски първо за теб , съжелявам че не си модератор честно .. ти си готин пич и се радвам че си с нас. Огризко за теб колега нямам думи. Ти си от онези дето като се обърне каруцата търсят причина.... Много си наивен. И за последно като чета по нета цяла България ни се СМЕЕЕ за избора на отбор днеска от страна на ПОПА. После искате да имате РЕСПЕКТ и Уважение от другите фенове. Никога с такива малодушни душици като Попа и неговите адвокати тук във форума. Трагедията ни е пълна. Радвайте се на вашия нехилизъм... Мъжът има чест но явно тук полувината не са мъже. И като ме спреш в Форума ОГРИЗКО ???? аз няма да вляза пак ли ????? Знаеш ли колко пъти до сега са ме рязали?? Питай Морския , затова пий си хапчетата и си лягай..
А ти,защо все си мислиш,че твоето мнение е най-правилно?Според теб с какво трябва да помага публиката на отбора с подкрепа или викането на "Оставка" по треньора.В крайна сметка "които плаща той поръчва музиката".Така или иначе не сме изгубили шансове напълно.Кольо лош или добър вдигна на летвата на високо.Желая им успех на момчетата!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- charlitobg
- Контакти:
Ogrizko аз и не само аз дадохме 20 години шанс да се оправи нашата родина ама НЕ.. питай майка си и баща си как са?? затова по добре кажи на хората от рано какво ги чака че да им бъде по- лесно после. Ти ако си учил за политик да беше станал. Защото с такива ШАНСОВЕ като твоите половин Бг се изнесе а другата няма къкво да ядат. Мен не ме мисли само. Аз слагам коня пред каруцата а не като теб след нея. Но за Черно море съм готов на все. Така че нека да сме честни един пред друг.
MORSKI написа:Оги, не е това начина! Не можеш да си говяориш каквото искаш- за 1 година и половина не успях ли поне на това да ви науча да му се невиди... Има си правила и сега аз съм като всички вас- винаги съм бил , но преди носех още по-голяма отговорност!
Потребителите освен права имат и отговорности!
Още веднъж ви моля- заради мен, а и заради това, че сте умни и интелигентни не се държете като малки деца, еидн отбор подкрепяме! Всеки има право на мнение, но според правилата!
Имах предвид, че ако бях модератор... щеше да се наложи да бъда по-сдържан и нямаше да си изказвам мнението понякога и да споря както в случая. Щях да го играя умиротворител. Не мисля, че нарушавам правилата в случая. Не съм прикачил епитети към определени потребители, не съм псувал или разни такива. Друг въпрос е, че реагирам малко по-остро... но мисля, че се придържам към правилата. И не мисля, че не трябва да споря с другите, след като сме от един отбор... като мненията ни са различни, се налага. А пък в случая ми се вижда абсолютно наложително, защото с това отношение влияят негативно върху любимия ми отбор и това ме изнервя.
Иначе по принцип и да нямаше правила във форума, човек е добре да има самосъзнание... лично аз, и да нямаше правила форума, пак бих си писал все едно ги има

charlitobg написа:Ogrizko аз и не само аз дадохме 20 години шанс да се оправи нашата родина ама НЕ.. питай майка си и баща си как са?? затова по добре кажи на хората от рано какво ги чака че да им бъде по- лесно после. Ти ако си учил за политик да беше станал. Защото с такива ШАНСОВЕ като твоите половин Бг се изнесе а другата няма къкво да ядат. Мен не ме мисли само. Аз слагам коня пред каруцата а не като теб след нея. Но за Черно море съм готов на все. Така че нека да сме честни един пред друг.
И какво?! Според теб, Велизар Попов иска да провали себе си и отбора ли?! Щото паралела дето правиш.... не е много точен. Политиците не са искали да оправят страната... или ако са искали... са искали да я оправят, ама по оня другия начин. Т.е. да напълнят гушите, да построят хотели и да уредят живота си, а пък за хората не им пука. Докато в Черно море, Велизар Попов със сигурност иска не по-малко от теб отбора да се представя добре и да побеждава, обаче човека гледа разумно на нещата и ги преценява, според моментното ни състояние.. реалната ни цел е купата и толкова. Това, че ти искаш повече... всеки иска повече, ама трябва да се гледа реално. Иначе, за едно си прав... според мен е добре да пренасочиш енергията си към политиката и да спориш повече из политическите форуми, защото там нещата наистина са сериозни и е необходимо да има хора като теб, които да се борят за по-доброто на България.... ако си от тях де, че то може просто така да си приказваш

Очаквах от Велизар по мъжкарско поведение, а не да си измие ръцете с мача за купата. Ще играем с Калиакра а не с ПСВ
. Имаше как да пусне няколко от основните играчи и в същото време да запази титулярния състав за мача за купата. А ние изпратихме на заколение дубъла срещу 6тия в А група. Нямаше ли да е по- добре ако титулярите бяяха изиграли 3те мача за седмица и срещу спортист пусне повечко резерви и младежи - домакински мач срещу изпадащ отбор?