Калиакра отстрани Черно Море с дузпи и е на полуфинал
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Калиакра отстрани Черно Море с дузпи и е на полуфинал
Нека не бързаме да виним играчите.Този път не.Те бяха пренавити.Защо пренавити?Защото сума ти време им се пълни главата с мисълта само за този мач и те прегоряха.Нормално е,защото водещите фигури в тима като Миро Манолов,Жоро Илиев,Дани Георгиев не бяха на терена да потушат страстите и да поведат отбора.На терена нямаше лидер.Велизар Попов направи фатална грешка със състава.Беше определил Борносузов да изнася топката,вместо 100 пъти по-добрия в това отношение Димов и видяхме,че не възахме 2 паса,така беше и срещу Берое.А срещу Левски където Борносузов бе наказан и Димов получи тази задача сами видяхме резултата.Не може да определиш най-дефанзивния играч на терена след защитниците си за плеймейкър и да чакаш игра,не може.Друга груба грешка - не може да започваш мача само с 1 офанзивни играча и 10 дефанзивни-като от тях 3 дефанзивни халфа и 4 бека,вратар и двама централни защитници.Това беше схемата.И най-голямата глупост-смените - извади тримата атакуващи играчи за други трима,при това извади най-полезния ни човек на терена - Георги Божилов,който непрестанно тормозеше защитата на Калиакра и печелеше всяка топка,да губеше я,отиграваше я лошо,но ги мачкаше като танк и просто му бе нужна помощ,партньор второто полувреме,а не смяна!И когато ги засипахме с центрирания - нямаше как Тошко Колев и Заков да скочат като двуметровия Божилов,нямаше как просто.Но най-много съм бесен от дузпаджиите - всеки изпуска,но някак улесняваш максимално това,когато наредиш 3,4,5 изпълнители да са защитници.Разлика направете между изпълнението на Данчо Юруков и това на Бачев.След Юрука и Сашо загорски следващ изпълнител трябваше да е Тошко Колев,който е про принцип добър дузпаджия и насравним с Бачев,който занем,че трудно дори подава точно.4-ти трябваше да бие не Домакинов,а Заков(или Димов).Изобщо трябваше да бият всички преди защитниците,а не да правим обратното.И не на последно място- със страх футбол не се играе,не знам как ги е настройвал за мача,но психически нашите бяха смазани.Евала правя на феновете,пяхме 120+ минути,но Черно Море отпадна.Има и такива вечери,тежки и болезнени,и още много такива ще има,ще има и мигове на триумф и живота продължава.Цял сезон ни гони малшанс и карък още с онзи гол на ПСВ в 94 минута в Айндховен - от там насетне-само карък и нещастия,а снощи беше апогеят на тази черна магия.Освен да доиграем първенството с чест друго не ни остава и нека не си сипем главите с пепел,в 3 мача отпадат 3 елитни отбора от съперници от Б група,като от 3-те елитни отбора ние бяхме в най-слаба форма,с най-много кадрови проблеми и с най-тежък съперник,защото Калиакра е силен отбор и ни бие за втори път този сезон.Явно не е случайно.Велизар е прав за едно - ние не сме за Лига Европа в този си вид,а след снощи вече и аз го казвам-и с този треньор.Опитен наставник щеше да измъкне този мач при всички положения,45 минути Калиакра бяха улпашени,готови да получат гол-два преди да се сетят,че мач се игра,но срещу тях имаше 8 дефанзивни играчи,два преквалифицирани бека и едва един-единствен нападател,който сам създаде 3 голови опасности и заради 2 загубени топки(нормално като си сам да те притиснат 2 зашитника и да ти отнемат) бе сменен.Жалко,че отпадаме по такъв идиотски начин,но какво пък да кажат тогава Славия и Миньор,които са в отптимални състави и паднаха от абсолютно непретенциозни отбори от средите на Б групите?Няма какво,явно хъса в долнтие дивизии пречупи т.нар."майсторство",оставаме само с изводите,а те не са добри.Но въпреки всичко-горе главите,Черно Море ще мачка скоро,догодина,Черно Море ще е шампион напук на злобарите които сега се кефят.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Стрелец, много е съмнително което казваш за догодина. Имам едно лошо предчувствие... ама айде.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- charlitobg
- Контакти:
Ogrizko кефиш ме човече. Искам да ме разбереш правилно..Днес по -рано и тема ви пуснах но я изтриха модераторите. Защо ли ??? сам си отговори. 50% от модераторите за Левскари тук и когато им казах че ТИМ ПРОДАВАТ ЧЕРНО МОРЕ ЛЯТОТООООО И КУПУВАТ ЛЕВВВВВВСКИ СОФИЯ не ви се вярва. Хайде сега мисли защо оставят Попето до края на сезона???? Отговора е за теб. Аз на Тича пари да ми дават няма да стъпя докато не се оправят нещата. Готов съм и 10-15 лв да давам за билет като отида но да гледам един истински отбор със свестен треньор. Така че аз бях до тук. Пожелавам щастие на всички истински фенове на морето. Болката е голяма . Днес един мой стар познат снощи е получил удар..... За къкво ???? човека с 100лв пенсия ходеше всеки мач на Тича да ги подкрепя. На 78 год. е Такъв срам не е брал дори като изпадахме в Б група. Да им пълни гушите на тези тарикати от Тим ли ???? Неее колеги няма да стане. Аз имам достойнство . Весели празници на всички. Черно море е в моята душа и сърце а не ТИМ и техните пари. Благодаря ви.
charlitobg
Лично съобщение
charlitobg
Лично съобщение
Не знам вече и аз какво да кажа, Чарлито ...т.е. за нещата покрай Черно море де 
Конкретно за модераторите... просто предполагам се насъбраха много първоаприлски теми и са решили да поразчистят, щото и моята тема замина за служебната победа над Калиакра... между другото, ако някой се е вързал на приказките ми - бих се почувствал яко, обаче наистина си беше първоаприлска шега
Мисля, че всичко, което ще става с отбора... ще стане лятото. Тогава ще видим накъде ще тръгнем

Конкретно за модераторите... просто предполагам се насъбраха много първоаприлски теми и са решили да поразчистят, щото и моята тема замина за служебната победа над Калиакра... между другото, ако някой се е вързал на приказките ми - бих се почувствал яко, обаче наистина си беше първоаприлска шега

Мисля, че всичко, което ще става с отбора... ще стане лятото. Тогава ще видим накъде ще тръгнем

Гледах как са били дузпите Славия, двете им пропуснати 1 към 1 с тази на Домакина, ама с какъв акъл треньора дава на защитници да бият дузпи и то първите, които са най-важни
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
И какво лошо има в това защитник да бие дузпите?
На нас титлярен изпълнител на дузпите е централен защитник и когато дузпите започнаха той първи би и вкара?Както го е правил МНОГО пъти!
С ръка на сърцето признавам, че Черно море имаше повече положения, но ние имахме по-чисти...2 пъти сами срещу вратаря и едно ... изненадващо изпълнения на Четин Садула когато топката попадна в него на 1 метър от вратата и той я прати със сила в аут.
На нас титлярен изпълнител на дузпите е централен защитник и когато дузпите започнаха той първи би и вкара?Както го е правил МНОГО пъти!
С ръка на сърцето признавам, че Черно море имаше повече положения, но ние имахме по-чисти...2 пъти сами срещу вратаря и едно ... изненадващо изпълнения на Четин Садула когато топката попадна в него на 1 метър от вратата и той я прати със сила в аут.
- Sagittarius
Има лошо,когато тези двамата са най-слабите изпълнители откъм техника в отбора ни.Още по-лошо е,когато титулярния бияч-Миро Манолов и другия такъв-Жоро Илиев не са на линия.А трагичното е,когато убедителен дузпаджия като Тошко Колев не изпълнява за сметка зашитниците както и Заков.Заков каквото и дърво да е е нападател,много пъти бил очи в очи с вратаря и 100 на 100 щеше да я намуши без проблем.Бачев би в ъгъла където вкараха Юрука и Загорския,нищо по-логично нямаше от това вратаря на Каварна да скочи в ляво,след като два пъти поред скача в дясно и влиза гол,нали?Но Бачев би в ляво,точно както казах на всички около мен,защото направо беше спекан и единствената му мисъл е била - те биха там и вкараха и аз ще бия там.Лесно за разгадаване.Но най-лошото и за което Велизар няма оправдание никакво е,че очевидно дузпите не бяха тренирани,изпълнителите отсяти и преценени!!!Не може при мач за Купа и турнир да не предвидиш дузпите като развой и очевидно беше,че след Юруков всички останали биячи ги подбираше Велизар едно към гьотере 
ПС:Успех нагоре,пожелавам ви Купата

ПС:Успех нагоре,пожелавам ви Купата

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Аз пък искам да поздравя Валио Михов,че взаимства от Англия правилото домакина да е от Б групата.Турнира е много интересен..нищо че отпаднахме 

chelseabg написа:Аз пък искам да поздравя Валио Михов,че взаимства от Англия правилото домакина да е от Б групата.Турнира е много интересен..нищо че отпаднахме
И аз така мисля, купата е супер интересна и както се вижда.. всеки може да стигне до финала

Голяма грешка е и,че Велизар пусна същия състав срещу Калиакра от мача с Берое.Видя се,че срещу отбори които се затварят отзад и всячески накъсват и бавят играта с този си състав Ч.Море никога не може да отбележи гол! Състава срещу такива отбори,трябва да доста по-офанзивен :
Пиргов
Сашко Домакина Александров Адемар
Маркес Юруков Димов Борносузов
Божилов Т.Колев
резерви:Бачев,Дяков,Кулибали,Аврамов,Ратников, Р.Николов,Капитанов
Пиргов
Сашко Домакина Александров Адемар
Маркес Юруков Димов Борносузов
Божилов Т.Колев
резерви:Бачев,Дяков,Кулибали,Аврамов,Ратников, Р.Николов,Капитанов
Последна промяна от Sole на 03 апр 2010 14:54, променено общо 1 път.