Какво мислите за постъпката на Сашо?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: Какво мислите за постъпката на Сашо?

Мнениеот ralimavridov » 03 дек 2012 09:24

Всеки,който е играл футбол професионално му се е искало да направи нещо подобно,но е нямал нужната смелост,това е!Гориш в играта и се получава.4 мача наказание и точка.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 дек 2012 10:14

Момчето е много сърцато. Понякога виждаш, че не се справя, но пък се старае. Няма как да му се сърдиш. Просто вчера прегоря, направи глупост, която съм сигурен че дълго ще се помни. За съжаление ще си носи срама от постъпката.
Иска ми се да имаме по-добър десен бек с хъса за игра на Сашко.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 03 дек 2012 10:37

на мен ми се стори като нелеп сблъсък
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

BRAT4EDA
Контакти:

Мнениеот BRAT4EDA » 03 дек 2012 10:43

Смешна е безмислена дузпа, на човека не му издържаха нервите и просна прасюгата..какво толкова..може ли 120 кила да ти е съдия,ебати смешника..браво морски :)

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 03 дек 2012 10:44

Кролик написа:Момчето е много сърцато. Понякога виждаш, че не се справя, но пък се старае. Няма как да му се сърдиш. Просто вчера прегоря, направи глупост, която съм сигурен че дълго ще се помни. За съжаление ще си носи срама от постъпката.
Иска ми се да имаме по-добър десен бек с хъса за игра на Сашко.

този е пулен намкьор , няма човек направил толкова глупости в защита като него , не че прави нещо в нападение де , в сравнение с него Баджо си беше класа един от многото заплатаджии в отбора
ex Popeye

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 дек 2012 11:05

Аз от видеото виждам че въздебеличкия съдя е доста далече от ситуацията м/у Кристовао ако не бъркам и Александров.
Защото след като се чува свирката Александров се затичва към центъра оттам пък към наказателното тича съдята
който в момента на фаула е бил почти на центъра сигурно. Това говори че този съдя няма място да свири в А група !!!
Като цяло играча го бутна нарочно защото те се разминаваха но футболиста се завъртя във въздуха за да го блъсне.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 03 дек 2012 17:29

баничката написа:Ето го Пастата- порадвайте му се и
нека всеки да каже дали не се е изгаврил поне по 100 пъти с любимия му отбор.

Изображение

Прасе уж съдия.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

pruchab
Контакти:

Мнениеот pruchab » 03 дек 2012 17:50

Изблъска го,защото се ядоса на Спасов за дузпата,а и както каза коментаторът:"явно адреналинът спира някои мозъчни процеси на десния бек на Черно море".Но пък Пастата как се изтърси като чувал с картофи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 дек 2012 18:06

Браво Сашко, браво Александров! Изкефих се на ситуацията и още продължавам да се смея. Тая паста отдавна някой трябваше да я стъпче. Не коментирам дузпата - според мен нямаше такава, но въпреки удовлетворението, което изпитах от вида на проснатата паста, смятам, че картона е "заслужен" и Сашко трябва да бъде наказан за 2-3 мача. Надявам се обаче ръководството на Черно море да отчете, че най-сетне някой от отбора показа безстрашие и се опълчи на изродите в черен екип и реши да плати глобата вместо футболиста.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 дек 2012 18:25

Отбора ако беше показал безстрашие Зелен щеше да отупа измисления отбор от Подуене,а не да инкасира 4 парцала за които Пастата има точно никаква вина,а дузпата беше спорна,можеше и си я даде с чиста съвест.Но ако бяха безстрашни да бяха заритали смешните футболисти от Подуене вместо да ги въздигат в очите на техните фенове,а Илиан да му спасяват главата.Това,което направи Сашко беше не безстрашие,а БЕЗПОМОЩНОСТ,нещото което олицетворява целия ни сезон до тука.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”