Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Относно контролата - няма какво да се коментира. Относно Истанбул ББ - аз не мисля, че сме за отписване. Особено пък в Първи кръг. Тук огромно значение има кой кога почва подготовка и общо взето има много неясноти. Пак ще припомня, че на такива нива ние замалко да елиминираме Сампдория и то насред Италия, при 0:0 изпуснахме 2-3 чисти гола. С ПСВ Айндховен същата работа - нещастна загуба там, тук имахме много пропуски, а бяха и с човек по-малко. За Щутгарт ясно, ние си ги бяхме елиминирали практически, просто в български стил си повярвахме прекалено и почнахме да доиграваме вместо да играем до края....От нито един от гореспоменатите Истанбул ББ не е по-класен отбор. Бих ги сравнил с Макаби Натаня, когато ги елиминирахме. Според мен ако тука ги треснем ще налеят здраво гипса турците - те са абсолютен фаворит, но не са в никакъв случай Фенербахче или Галатасарай - т.е. изпечен гранд, който може да се справя с ролята на фаворит и да се измъква от изненадващи тежки ситуации. Затова мисля, че ако тука ги изненадаме са готови отпаднали. Не ги следя, но нещо ми се върти из главата, че Истанбул ББ е един от евро-идиотите в Турция и нещо съм ги запомнил със "сензации" срещу аутсайдери.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Истанбул Башакшехир е отборът на Ердоган в Турция, отборът на управляващата партия. Там бюджета е брутален.
Въпреки тоова нямат фенска маса. Домакинствата им са изключително слабо посещавани. Другото което е, че турската Супер лига стартира винаги началото на Август, т.е. първият им офиициален мач за сезона ще е с нас на 24.07.25г. в Разград!
Въпреки тоова нямат фенска маса. Домакинствата им са изключително слабо посещавани. Другото което е, че турската Супер лига стартира винаги началото на Август, т.е. първият им офиициален мач за сезона ще е с нас на 24.07.25г. в Разград!
-
- Контакти:
Това имам предвид. Върти ми се из главата как едни пълни селяци от държава джудже ги биха 5:0, 6:1, нещо супер унизително беше. Хващаме ги насред подготовка и ако ги ударим в България никак няма да им е лесно на реванша в Истанбул, убеден съм в това.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Може би единствено желанието е на наша страна. Класа, физика, условия за подготовка... всичко е в другата посока. Никакъв късмет нямаме на тези жребии.
Зависи и Истанбул на колко дена подготовка ще бъдат преди мача им с нас!? Иначе миналата година играха в груповата фаза на ЛК. Като преди да влязат в груповата фаза отстраниха слаби отбори като Ла Фиорита/Сан Марино/ Иберия и Сеинт Патрикс. А в груповата фаза останаха на 26то място , само с 1 победа срещу Хайденхайм,...... в груп.фаза Целие/Словения/ ги преби с 5:1
-
- Контакти:
Точно това Целие и 5:1 се сетих. Не казвам, че Истанбул ББ е слаб, но казвам, че не е Галатасарай, Фенербахче или Бершикташ, нито Бурсаспор и т.н. Отбор с политическа протекция, такива сме ги виждали у нас много, някаква версия на Литекс и Нафтекс, такива са често и класически евроидиот щом излязат извън чадъра на протекцията. Ердоган няма да свири мачовете с нас във всеки случай. Според мен имаме шансове ако направим хубав мач в България и ги треснем. Иначе да гоним дивото в Истанбул - трудно, но пак се сещам за доста турски резили и то на грандове насред Истанбул след първи спечелени мачове (но все пак отбелязва, че екзекуторите им бяха гръцки водещи отбори примерно).
За нас лесни противници няма, но точно с тези не исках да се падаме. Истанбул Башакшехир са си доста солиден отбор каквото и да си говорим. За да се класираш за евротурнирите в турската суперлига се изискват сериозни инвестиции.
Единствен сигурен позитив е, че ще има сериозно подценяване от тяхна страна. В медиите на южната съседка дори не си правят труда да проучват кои сме и дори вече се коментират евентуалните следващи противници. Напомпани са със самочувствие. Направо да си го кажем - не ни броят за живи, а в турнирни двубои това много често се оказва препъни камък за фаворизирания отбор.
Единствен сигурен позитив е, че ще има сериозно подценяване от тяхна страна. В медиите на южната съседка дори не си правят труда да проучват кои сме и дори вече се коментират евентуалните следващи противници. Напомпани са със самочувствие. Направо да си го кажем - не ни броят за живи, а в турнирни двубои това много често се оказва препъни камък за фаворизирания отбор.
greenpeak написа:Тази седмица почваме контролите:
18 юни Фарул – Черно море (Констанца от 17 часа) 1-2
24 юни Черно море – Севлиево (лагер в Трявна)
26 юни Черно море – Спартак Плевен (лагер в Трявна)
1 юли Черно море – Етър (лагер в Трявна)
9 юни Черно море – Черноморец Балчик, Черно море – Черноморец Бургас
12 юли Черно море – Добруджа (официалното представяне на отбора за сезон 2025/2026)
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
greenpeak написа:18 юни Фарул – Черно море 1:2 (Констанца)
24 юни Черно море – Севлиево (лагер в Трявна 19 часа )
26 юни Черно море – Спартак Плевен (лагер в Трявна)
1 юли Черно море – Етър (лагер в Трявна)
9 юни Черно море – Черноморец Балчик, Черно море – Черноморец Бургас
12 юли Черно море – Добруджа (официалното представяне на отбора за сезон 2025/2026)
дани бека го няма инфо някои