Литекс-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Литекс-Черно море

Мнениеот зеления » 11 апр 2010 20:19

garfild8 написа:Ticha,Велизар го подкрепчх до Каварна,ама след това си смених мнението и пак ще го кажа сега.Велизаре,върви си.Да се чудиш на мутрите,защо не му вземат оставката? :roll:

Що? Защото им стои за жълти стотинки, не ти ли е ясно? На теб не ти ли станаха вече ясни тимажиите? Ако могат да вземат още някое прцелче или алейка - ще дават. Няма ли келепир - забрави!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 11 апр 2010 20:20

аз почвам да си мисля че не ние неискаме Ратников а че на момчето му писна да стои и да търка пейката и именно той желае да напусне отбора.мамкаму нещо ми се струва отбора се разпада,неможе да мъчиш футболисти да играят на непривични за тях постове .МЪКА!!!
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 11 апр 2010 20:24

На повторението се видя-ЧИСТА ЗАСАДА в момента на подаването към Попов за втория гол! Голова атака на Ч.Море спряха с измислена засада.Този съдия-паста само той си приказва със защитниците на Ч.море 1 минута,а даде само 40 сек продължение! От резултата най-самодоволен изглежда Пастата :!:

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 11 апр 2010 20:27

Аз мисля че доста отдавна не са получавали заплати и за това играят така.Както не получиха обещаните по 30 000 за третото място.На всички е ясно че собствениците спряха кранчето както и излъгаха за строежа на стадиона.Колкото по рано ни продадат на някой който милее за футбола толкова по-добре.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 11 апр 2010 20:30

Много зле стоим.. защо така
Канибали спешно да се смени!
Никаква дузпа за Танка
Какво става с Ратников, къде е, купихме го да играе в дубъла ли?!
Последна промяна от ЧерноМореВарна на 11 апр 2010 20:32, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 11 апр 2010 20:30

Винаги съм смятал Сашо Диков за луд и глупак ама благодарение на тези футболисти които са сега на терена и носят този екип ме хваща яд , срам и незнам какво още.Напомнят ми уговорените мачове не са отшумели.Смешни са нещата и са наивни за простия български фен.Благодаря на отбора си за добрите емоции от предни години но това което гледам е срамно и едва ли ще си завърна скоро интереса кам този отбор.Единствено това ме караше да съм горд че съм от морето че ние не влизаме в уговорки,но не и след това полувреме.А и вижте кой отбор ще ни е шампион вижте му публиката - срамота .Нещастния ни футбол е една смешна пародия.Гади ми се от цялото футболно общество като цяло.По добре е наистина да се спре за известно време с бг футбола и да се почне след време само когато наистина сме готови да се покажем в европа.Пълна читка ни трябва на бг футбола.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 11 апр 2010 20:34

Приятели, не ни е виновен съдията. Истината е че имаме посредствен треньор, играем с демодирана схема, демодиран футбол... След мача в Каварна нито ми се пише, нито ми се коментира :cry: Чудя се как се намират сред нас оптимисти, които продължават да мечтаят за Европа... Миналата година играхме достойно срещу ПСВ. Сега имам чувството, че и Искра Стал нямаме сили да бием :cry:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 апр 2010 20:47

bobo03 написа:Приятели, не ни е виновен съдията. Истината е че имаме посредствен треньор, играем с демодирана схема, демодиран футбол... След мача в Каварна нито ми се пише, нито ми се коментира :cry: Чудя се как се намират сред нас оптимисти, които продължават да мечтаят за Европа... Миналата година играхме достойно срещу ПСВ. Сега имам чувството, че и Искра Стал нямаме сили да бием :cry:

Абе така си е. Докато Кривия ни редеше състава бяхме фактор в първенството, сега сме таш*** на първенството. И разни мекеренца на тим лалащи под диктовка ( дано поне им плащат за това ) плюха и по Кривия и по всички, които говореха за недъзите в отбора, дано се скрият веднъж за винаги и си гледат спортовете, от които надявам се разбират, че иб*** мамата на отбора.
Тоя идиот пуска Стънката вместо Николов?!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 11 апр 2010 20:49

Двете смени на почивката добре.Ама третата,не я разбирам.Защо Ратников остана резерва,както и Румен.Поне единия,да бе пуснал Велизар.Смешник.И то голям.
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 апр 2010 20:52

На стадиона съм от началото на 70-те, но такъв идиот като това недоразумение Попов не съм виждал!!! Имаш Ратников, имаш Р. Николов, а пускаш Станислав???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върни се в “Черно море”