Какво мислите за постъпката на Сашо?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Re: Какво мислите за постъпката на Сашо?

Мнениеот баничката » 02 дек 2012 23:38

Ето го Пастата- порадвайте му се и
нека всеки да каже дали не се е изгаврил поне по 100 пъти с любимия му отбор.

Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 02 дек 2012 23:48

Xamy написа:Много ме е яд, че колега ме е изпреварил и е предложил преди мен наказание и за двамата. Така де, съдията да не би да не участва в сблъсъка. За играча наказание година, за съдията до живот, а за продаващите телевизионни права милиони, дето всяка седмица могат да предложат нещо уникално и неповторимо...

rsk написа:Поне доколкото си спомням, този беше един от най-големите играчи на Морето и стотици пъти сме слушали как той трябва да бъде национал. Поправете ме ако греша :roll:

Ами грешиш, разбира се. Вместо да трупаш плюнки, да беше почел малко тази тема (и други). Или да беше гледал през последните години и други отбори. Това, че не знаеш ти е простено. Ама че даваш мнение без да знаеш, пишеш без да четеш и се правиш на умен...

Убеден съм, че имаше един Сашо Александров, дето ревяхте, че не е национал. Дали е този - това вече не знам, аз не ви ги различавам.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 02 дек 2012 23:53

Смях се от сърце и с глас при всяко повторение. Естествено,че беше нарочно. Жал ми е малко за момчето,но такъв е животът.
110 години любов!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 дек 2012 00:06

Ако бяхме Англия,отиваше да си почива за 1 год,но сега очаквам да бъде наказан 5-6 мача,които на по-късен етап,като отшуми малко,ще станат 2-3...

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 03 дек 2012 00:31

Още се смея, въпреки че гледах повторението десетина пъти.
Най-смешното е, че нито футболистът нито съдията очакваха подобно нещо.
В смисъл защитникът умишлено скочи на съдията, но очакваше съдията да не е толкова кекав, а в същото време съдията очакваше сблъсъка, но не очакваше, че защитникът е толкова здрав. :mrgreen: :) :mrgreen:
Не случайно футболистът каза след края на мача, че не е искал да събори съдията... и му вярвам, наистина искаше само да го блъсне, от де да знае, че онзи няма да издържи удара.
Да се види какъв е правилникът, мисля че е 1 година.
Ама те Черно Море имат по-големи връзки и от цска у БФС-то. Нищо чудно да го накажат за 6месеца и след обжалването да намалеят на 3 месеца... до февруари (както допингираните) и ще се върне тъкмо навреме за пролетния полусезон.
...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 дек 2012 00:58

За тоя див селяк всякакво наказание ще му е малко...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 03 дек 2012 01:02

5 мача минимум наказание. Ама все пак - как успя да свали това прасе отведнъж? :D
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

silenxe
Контакти:

Мнениеот silenxe » 03 дек 2012 01:51

Ми много ясно бе, като мъж. Няма да се женчи. Вече освен Пепе уважавам и тва момче. Няма място за мекотели.

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 03 дек 2012 04:01

Абе че съдийството ни плаче за бой съм съгласен, ама аре нема нужда всеки да раздава правосъдие по терена.

Просташка и идиотска постъпка. С оглед на стандартните му изяви като кечист по терените трябва пълна строгост и 1 година наказание. Хем ще научи, че така не може, ама истински, хем и други футболисти ще се замислят както си е реда къде да практикуват кеча.

Иначе не отричам, забавно беше тоя тумбак като се изръси, просто .. си има правилник, а и тоя хубавец и друг път го играе Гробаря по терена.
[center]Изображение[/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 03 дек 2012 07:11

Малко лицемерно го раздавате,та нали този същият е един от най-омразните съдии.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Черно море”