Черно Море сезира УЕФА!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Черно Море сезира УЕФА!!!

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 23:52

MORSKI написа:
Първо не са само няколко мачовете в които сме ви надиграли- на Тича обикновенно играта е в наша полза.... Това първо, второ и кое те кара да си мислиш, че играем за равен? :mrgreen: Е,,и и логиката- еми бъркаш се- вие казах ти не сте нещо специално и по-различно от Видима да кажем или от Локо Пловдив и си излизаме за победа и това е! Или срещу вас трите точки не са позволени :shock: :? Логиката ти е повече от странна... Кога е било това да сме излизали за равен, би ли пояснил? Сигурно така е било и ще бъде в твоята глава, но не и в тази на треньори, ръководство и играчи :mrgreen:

А дали съм смеел да ги пусна, не знам, но вече почвам да се чудя с радио ли споря или с човек? :mrgreen:
И доколкото видях никой не ми се смя, а напротив имаше едно менние към теб относно нещата които пишеш, че са меко казано смешни! Иначе ще ти викам Проданов Уикипедията вече :mrgreen: След като сам не успя да защитиш тезата си(защо ли), даде сгрешен линк към Уикипедията... И с това доста народ 100% си го накарал да се развесели!

Единно мнение може да е имало само в главата ти, щото ти така и не пусна смехориите, които ми писа на ЛС, въпреки, че ти казах няколко пъти да обсъждаме темата на открито. Нормално де, разбирам те.

А дали излизате за победа - ми, исторически погледнато, очевидно НЕ излизате за победа, и очевидно НЕ сме Видима, като гледам статистиката.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 сеп 2010 23:59

tprodanov написа:
зеления написа: Извинявай колега, но кога съм те питал нещо? :o Нямам такъв спомен. Предния ми поуст беше закачка с правописа на друг пишещ в този форум.

В който пост му обясняваш да ме пита мен. И аз питам - за какво да ме пита. Трудно ли е да не помниш какво си писал преди минута?

Абе ти да не си дрогиран? Тази вечер не съм писал нищо друго освен това, което ти казах. Сега ми е третия поуст за вечерта.
Последна промяна от зеления на 24 сеп 2010 00:17, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 24 сеп 2010 00:05

tprodanov написа:
more написа:
tprodanov написа:Кое е глупост? Че исторически погледнато, шанса да ви бием е чуствително по-голям от шанса да вземете точка, и невъобразимо по-голям от шанса вие да ни биете?

Това не пречи дори и исторически погледнато да се хвърлим за победа,а причините в миналото са ясни трябва да си много непознат с историята за да твърдиш обратното.Факт ще след соц. строй или поне в последно време вземате трудно точките си на Тича.Естествено наше желание е дори и да не печелите точки и най нормалното е когато се опитват да се налагат старите методи(защото чрез властта вече е по-трудно,но понякога и 13-ти играч помага,макар и съдия в някои случаи много важен играч) ние да сме против и,ако е възможнно да потърсим справедливост.В историята винаги има невероятни обрати. ;)

Кои са ясни причините? Като са толкова ясни едва ли ще ти е проблем да ги споделиш. Иначе няма лошо да се хвърлите в мача, но прогнозите преди това се правят на база досегашните резултати и моментна форма. И по двете отстъпвате, така че, всеки друг резултат, освен наша победа щеше да е изненада.

Зелен, за какво да ме пита - още не си казал нищо исторически погледнато?

Вие сте били отбор на милицията и това сигурно ще го отречеш.Назови един партиен комунистически лидер стоял зад ФК Черно море за разлика от "Левски".Прогнозите за един мач са като прогнозите за времето винаги може да те изненада. :roll:Ако играем за купата освен наша победа друго ще е изненада.Като сме тръгнали за купата скоро и в първенството както и при времето винаги ще те изненада. :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 24 сеп 2010 00:06

Добре е,че феновете на отбора на Левски са постоянно във форума на Черно море.Показва,че са гузни.Кофти номер за пореден път да спечелиш мач по бай ганьовски.Не им остава друго освен да пишат измишльотини. Всъщност отправиха два удара във вратата,а вкараха три гола,защото резервния им нападател Ники им подари дузпичка.Имаха всъщност още една атака в 91 минута,но в този момент черия видя гларус в небето и се опита да го оцели.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 сеп 2010 00:08

tprodanov написа:
MORSKI написа:
Първо не са само няколко мачовете в които сме ви надиграли- на Тича обикновенно играта е в наша полза.... Това първо, второ и кое те кара да си мислиш, че играем за равен? :mrgreen: Е,,и и логиката- еми бъркаш се- вие казах ти не сте нещо специално и по-различно от Видима да кажем или от Локо Пловдив и си излизаме за победа и това е! Или срещу вас трите точки не са позволени :shock: :? Логиката ти е повече от странна... Кога е било това да сме излизали за равен, би ли пояснил? Сигурно така е било и ще бъде в твоята глава, но не и в тази на треньори, ръководство и играчи :mrgreen:

А дали съм смеел да ги пусна, не знам, но вече почвам да се чудя с радио ли споря или с човек? :mrgreen:
И доколкото видях никой не ми се смя, а напротив имаше едно менние към теб относно нещата които пишеш, че са меко казано смешни! Иначе ще ти викам Проданов Уикипедията вече :mrgreen: След като сам не успя да защитиш тезата си(защо ли), даде сгрешен линк към Уикипедията... И с това доста народ 100% си го накарал да се развесели!

Единно мнение може да е имало само в главата ти, щото ти така и не пусна смехориите, които ми писа на ЛС, въпреки, че ти казах няколко пъти да обсъждаме темата на открито. Нормално де, разбирам те.

А дали излизате за победа - ми, исторически погледнато, очевидно НЕ излизате за победа, и очевидно НЕ сме Видима, като гледам статистиката.

Не, напротив- нищо не разбираш и там е проблема! Говориш едни и съши неща, въртиш като грамофонна плоча работи, които на теб са ти удобни! Първо, ти също нищо не пусна, второ, обянсих ти смятам като на нормален човек, че не беше това мястото за тази тема.. Но ти не... И трето, ако моите доводи са смехотвяорни, твоите не знам като какви трябва да ги определя- един СГРЕШЕН линк към най-недостоверния източник :mrgreen: Къде говоря за единно мнение, пак си измисляш някакви твои неща... Иозбщо комуникацията с теб е колкото трудна, толкова и развеселяваща :mrgreen:

А исторически поглоеднато- ти да си чувал за странични факти? Да си чувал за малшанс или смяраш, че всеки мач в който печелите ни надигравате? А и , ако гледаме историята трябва да погледнем и нейните негативни страни=- пак те питам, ти овбиняваш нас, че сме с ерадвали на такава игра- ти радваш ли се на равенства и победи след съдийско рамо или некадърност?

И не на последно място- ти в миналото или настоящето живееш? Ти статистик ли си> Да знам има ли смислъл да продълбжавам да дискутирам с теб каквото и да е, макар че май няма...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 сеп 2010 00:19

more написа:
tprodanov написа:

Вие сте били отбор на милицията и това сигурно ще го отречеш.Назови един партиен комунистически лидер стоял зад ФК Черно море за разлика от "Левски".Прогнозите за един мач са като прогнозите за времето винаги може да те изненада. :roll:Ако играем за купата освен наша победа друго ще е изненада.Като сме тръгнали за купата скоро и в първенството както и при времето винаги ще те изненада. :mrgreen:

И кво викаш - може да праснем 500 лева в тотото за носител на Купата Изображение :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 24 сеп 2010 00:21

TristaNNN написа:
more написа:
tprodanov написа:

И кво викаш - може да праснем 500 лева в тотото за носител на Купата Изображение :lol: :lol: :lol:

По-добре прасни' 5 000 лева че в следващия мач помежду ни ще биете дузпа!
Вероятноста е 9:8! :mrgreen:

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 24 сеп 2010 00:26

ОТ УЕФА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ:
"Явно съдиите не са в състояние да решат основните си проблеми сами. Някой трябва да им помогне, за да спре футболната общественост да плаща данък върху прегрешенията им. Не ме интересува дали ще се обидят, ситуацията излиза от контрол".

СКОРО ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО ЗА БАЙ ГАНЬО.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 сеп 2010 00:27

зелено-бяло написа:Исторически погледнато - сменихте съдийската комисия!
(повтарям се,ама като четат "през ред"....)

Сигурен бях, че ще се смея от сърце в тази тема :lol:

Колега, викаш Левски смени комисията. И това се набива в главите на куцо и сакато. Искам да ти припомня, че по онова време Цска и Локо Сф също почнаха да реват от решенията на конкретни съдии... Надявам се, че схващаш мисълта ми, просто не ми се пишат още 40 реда.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 сеп 2010 00:34

thehellriser написа:След като бях баннат за n-ти пореден път се убедих, че няма смисъл да се спори по тази тема!Щом левскарите се радват на такава игра, то си оставя за тях!Надявам се да чувствате удовлетворение от "безапелационната" победа на Тича!Скачайте като маймуни, радвайте се...

Изображение Скачаме и се радваме Изображение , защото напук на балтиите ви и на въздухарските мнения, ВИ БИХМЕ !!! И да - радваме се на тази игра - РАДВаМЕ СЕ !!! Отборът играе добре, атакува и бележи голове !!! И мачка балтии, въпреки рендетата отборът излиза и играе, и бележи голове Изображение
[offtopic]

Върни се в “Черно море”