MORSKI написа:
Първо не са само няколко мачовете в които сме ви надиграли- на Тича обикновенно играта е в наша полза.... Това първо, второ и кое те кара да си мислиш, че играем за равен?Е,,и и логиката- еми бъркаш се- вие казах ти не сте нещо специално и по-различно от Видима да кажем или от Локо Пловдив и си излизаме за победа и това е! Или срещу вас трите точки не са позволени
![]()
Логиката ти е повече от странна... Кога е било това да сме излизали за равен, би ли пояснил? Сигурно така е било и ще бъде в твоята глава, но не и в тази на треньори, ръководство и играчи
![]()
А дали съм смеел да ги пусна, не знам, но вече почвам да се чудя с радио ли споря или с човек?![]()
И доколкото видях никой не ми се смя, а напротив имаше едно менние към теб относно нещата които пишеш, че са меко казано смешни! Иначе ще ти викам Проданов Уикипедията вечеСлед като сам не успя да защитиш тезата си(защо ли), даде сгрешен линк към Уикипедията... И с това доста народ 100% си го накарал да се развесели!
Единно мнение може да е имало само в главата ти, щото ти така и не пусна смехориите, които ми писа на ЛС, въпреки, че ти казах няколко пъти да обсъждаме темата на открито. Нормално де, разбирам те.
А дали излизате за победа - ми, исторически погледнато, очевидно НЕ излизате за победа, и очевидно НЕ сме Видима, като гледам статистиката.

Скачаме и се радваме