зелено-бяло написа:Исторически погледнато - сменихте съдийската комисия!
(повтарям се,ама като четат "през ред"....)
Цялата комисия ли беше сменена или само председателя Момиров?Защо ми се струва,че "плачете" именно за него?Защо ли?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
зелено-бяло написа:Исторически погледнато - сменихте съдийската комисия!
TristaNNN написа:MORSKI написа:Повече такив атрезви мнения като твоето и ще може да се води дискусия и няма да има напрежение! Сега бас хващам, че ако група левскари видят фен на Черно Море с фланелка ще искат да го разкъсат(на мен вече ми се случи преди 2 години пред дома ми) и обратното също ще важи.... И всичко това заради тоновете глупости по форуми, медии и т.н!
[offtopic]Ако хванеш тоя бас, ти гарантирам че ще го загубишРазбирам позицията ти, но виж пич: Навсякъде по света има такива келеши. Не е нужно да ти обяснявам, че във всяко стадо има мърша...[/offtopic]
tprodanov написа:more написа: Баси човек си с очила цвета е ясенсамо вашите ли са наритани и същите като са толкова "лошо" контузени играчи да не ги видим още следващия ви мач.Има хора които са казали футбола е мъжка игра,които не му харесва може да се ориентира да стане балерин или балерина има право на избор
.
Споко и ние дадохме жертви от мача ни с вас или типично за вас ще ги изкарате ще сами са се контузили.
Двама основни футболисти на „Черно море“ са с контузии след мача с „Левски“ и вчера не тренираха. На Дончо Атанасов му се обадиха старите болки, а Даниел Георгиев е с цицина на главата, след като бе ударен от левскар.
Кви очила бе човек? Кое не е реално тук? Кога в последните 20 години сте играли футбол срещу нас? Нали знаеш, че на Герена резултата пак ще е много на нула, както всеки път досега? Нали знаеш, че това е единствения ви начин да вземете нещо от нас - да ритате, да си поливате терена преди мача, да пускате втора топка на терена по време на наши атака.. Щом те кефи и го отдаваш на очила - твоя работа - пожелавам ти все такъв футбол да играете.
azata написа:Незнам за УЕФА,ама ако ще и на Обама и Путин взети заедно да се жалват все тая.Докога ще го дъвчем този мач. Наближава VIII кръг,а вие този мач го превърнахте в международен скандал.То не бе реване,то не бе мрънкане...Като толкова се вълнувате за любимия си отбор,защо не ревнете пред клубното си ръководство в лицето на ТИМ,че не си знаят кинтите и авоарите да ви оправят стадиона и тревното покритие-което беше една картофена нива през въпросният мач.Да направят една сносна селекция и да гонят поставените цели за сезона-ако въобще имат такива.И т.н и т.н...Но нейсе-при вас проблема е имали дузпа,няма ли-дай да преиграва ме,дай да се заиграваме....
П.С.Когато Кривия през последните години вкарваше за вас и ви носеше на гърба си-така ли му се отблагодарихте-с псувни и освирквания?И замалко да му счупят краката-и то от кои?От доскорошните си съотборници.
tprodanov написа:Какво й е на историята ни извън терена?
Не, не съм букмейкър, и съм печелил от залози - даже играх на точен мача Цска-Черно Море 0-0 преди две години, доста добре ми дойдеНо, каква е връзката, всъщност? И кои неща не мога да приема, да ти постна статистиката между твоя и моя отбор през годините?
tprodanov написа:more написа:tprodanov написа:Кое е глупост? Че исторически погледнато, шанса да ви бием е чуствително по-голям от шанса да вземете точка, и невъобразимо по-голям от шанса вие да ни биете?
Това не пречи дори и исторически погледнато да се хвърлим за победа,а причините в миналото са ясни трябва да си много непознат с историята за да твърдиш обратното.Факт ще след соц. строй или поне в последно време вземате трудно точките си на Тича.Естествено наше желание е дори и да не печелите точки и най нормалното е когато се опитват да се налагат старите методи(защото чрез властта вече е по-трудно,но понякога и 13-ти играч помага,макар и съдия в някои случаи много важен играч) ние да сме против и,ако е възможнно да потърсим справедливост.В историята винаги има невероятни обрати.
Кои са ясни причините? Като са толкова ясни едва ли ще ти е проблем да ги споделиш. Иначе няма лошо да се хвърлите в мача, но прогнозите преди това се правят на база досегашните резултати и моментна форма. И по двете отстъпвате, така че, всеки друг резултат, освен наша победа щеше да е изненада.
Зелен, за какво да ме пита - още не си казал нищо исторически погледнато?
tprodanov написа:зелено-бяло написа:Исторически погледнато - сменихте съдийската комисия!
Кога точно я сменихме и как? Все си мислех, че е на подчинение на БФС?
tprodanov написа:Не ти разбрах определението - напиши го на български, ако може, мерси.
Не знам, в кое точно не съм сигурен. МОже и в няколко от всичките ни мачове да сте надиграли, нормално е- все пак, не сме ви побеждавали винаги, а просто в повечето случаи.
И не казах, че не трябва да се играят мачове, казах, че е нормално ние да излизаме за задължителна победа, а вие да излизате за равен. Така е било - дали така ще бъде - божа работа.
Иначе и аз още вчера забелязах, че пишеш някакви неща, и не смееш да ги пуснеш във форума, та ми ги пишеш на лично, та само аз да ти се смея, а не всички.
зеления написа: Извинявай колега, но кога съм те питал нещо?Нямам такъв спомен. Предния ми поуст беше закачка с правописа на друг пишещ в този форум.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта