Черно Море сезира УЕФА!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Черно Море сезира УЕФА!!!

Мнениеот deepblue1963 » 23 сеп 2010 23:21

зелено-бяло написа:Исторически погледнато - сменихте съдийската комисия!
(повтарям се,ама като четат "през ред"....)

Цялата комисия ли беше сменена или само председателя Момиров?Защо ми се струва,че "плачете" именно за него?Защо ли?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 23:25

TristaNNN написа:
MORSKI написа:Повече такив атрезви мнения като твоето и ще може да се води дискусия и няма да има напрежение! Сега бас хващам, че ако група левскари видят фен на Черно Море с фланелка ще искат да го разкъсат(на мен вече ми се случи преди 2 години пред дома ми :evil: ) и обратното също ще важи.... И всичко това заради тоновете глупости по форуми, медии и т.н!

[offtopic]Ако хванеш тоя бас, ти гарантирам че ще го загубиш :) Разбирам позицията ти, но виж пич: Навсякъде по света има такива келеши. Не е нужно да ти обяснявам, че във всяко стадо има мърша...[/offtopic]

Няма да го загубя 100% понеже ти казвам, че се случи пред нас преди 2 години още преди да има такова напрежение между феновете.... А сега с тези два мача, с тоновете обиди и закани и заяжданици не ми се мисли! Това, че ти или аз не бихме постъпили така не значи, че други не биха го направили

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 23:29

tprodanov написа:
more написа: Баси човек си с очила цвета е ясен :mrgreen: само вашите ли са наритани и същите като са толкова "лошо" контузени играчи да не ги видим още следващия ви мач.Има хора които са казали футбола е мъжка игра,които не му харесва може да се ориентира да стане балерин или балерина има право на избор :lol: .
Споко и ние дадохме жертви от мача ни с вас или типично за вас ще ги изкарате ще сами са се контузили.

Двама основни футболисти на „Черно море“ са с контузии след мача с „Левски“ и вчера не тренираха. На Дончо Атанасов му се обадиха старите болки, а Даниел Георгиев е с цицина на главата, след като бе ударен от левскар. :twisted:

Кви очила бе човек? Кое не е реално тук? Кога в последните 20 години сте играли футбол срещу нас? Нали знаеш, че на Герена резултата пак ще е много на нула, както всеки път досега? Нали знаеш, че това е единствения ви начин да вземете нещо от нас - да ритате, да си поливате терена преди мача, да пускате втора топка на терена по време на наши атака.. Щом те кефи и го отдаваш на очила - твоя работа - пожелавам ти все такъв футбол да играете.

Първо има безброй равенства при които сме ви надигравали тотално- пример 1:1 с гола на Моке от 20 метра във вратата на Ники Михайлов! Победата с 3:2 за купата, но ти съм забелязал още при снощния спор, че говориш неща в които и ти не си сигурен, но си ги говориш..
Победата срещу нас викаш била задължителна по подразбиране, така ли? И кое я прави такава? Че то, ако е така - дай да не с еигарят повече мачове между двата отбора и направо 3 точки да ви се присъждат.,..
Много странни, да не кажа друга дума мнения има от левскари в този форум!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 23:31

azata написа:Незнам за УЕФА,ама ако ще и на Обама и Путин взети заедно да се жалват все тая.Докога ще го дъвчем този мач. Наближава VIII кръг,а вие този мач го превърнахте в международен скандал.То не бе реване,то не бе мрънкане...Като толкова се вълнувате за любимия си отбор,защо не ревнете пред клубното си ръководство в лицето на ТИМ,че не си знаят кинтите и авоарите да ви оправят стадиона и тревното покритие-което беше една картофена нива през въпросният мач.Да направят една сносна селекция и да гонят поставените цели за сезона-ако въобще имат такива.И т.н и т.н...Но нейсе-при вас проблема е имали дузпа,няма ли-дай да преиграва ме,дай да се заиграваме....

П.С.Когато Кривия през последните години вкарваше за вас и ви носеше на гърба си-така ли му се отблагодарихте-с псувни и освирквания?И замалко да му счупят краката-и то от кои?От доскорошните си съотборници.

Кривия не ни е нсоил на гърба си, все едно да кажа, че Гонзо ви е носил :mrgreen: Това са левскарски глупости, Кривия беше най-добрия в отбора, но само толкова! Сам играч, отбор не прави ;) Иначе горепосоченитъе от теб неща зависят от шефовете, а на тях не им пука особено за клуба...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 23:32

Не ти разбрах определението - напиши го на български, ако може, мерси.
Не знам, в кое точно не съм сигурен. МОже и в няколко от всичките ни мачове да сте надиграли, нормално е- все пак, не сме ви побеждавали винаги, а просто в повечето случаи.
И не казах, че не трябва да се играят мачове, казах, че е нормално ние да излизаме за задължителна победа, а вие да излизате за равен. Така е било - дали така ще бъде - божа работа.

Иначе и аз още вчера забелязах, че пишеш някакви неща, и не смееш да ги пуснеш във форума, та ми ги пишеш на лично, та само аз да ти се смея, а не всички.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 23:33

tprodanov написа:Какво й е на историята ни извън терена?
Не, не съм букмейкър, и съм печелил от залози - даже играх на точен мача Цска-Черно Море 0-0 преди две години, доста добре ми дойде :lol: Но, каква е връзката, всъщност? И кои неща не мога да приема, да ти постна статистиката между твоя и моя отбор през годините?

За 100 тебн път- статистиката няма общо с моментната форма! Статистиката не играе на терена, за кой път това да ти го кажа?
И за нас не е нормално да паднем от вас или о ткойто и да е отбор! Нямаме победа на Лаута на ниво А група, но това не ни пречи всеки мач да излизаме за победа там... Друг въпрос е, че все падаме! :mrgreen:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 сеп 2010 23:34

tprodanov написа:
more написа:
tprodanov написа:Кое е глупост? Че исторически погледнато, шанса да ви бием е чуствително по-голям от шанса да вземете точка, и невъобразимо по-голям от шанса вие да ни биете?

Това не пречи дори и исторически погледнато да се хвърлим за победа,а причините в миналото са ясни трябва да си много непознат с историята за да твърдиш обратното.Факт ще след соц. строй или поне в последно време вземате трудно точките си на Тича.Естествено наше желание е дори и да не печелите точки и най нормалното е когато се опитват да се налагат старите методи(защото чрез властта вече е по-трудно,но понякога и 13-ти играч помага,макар и съдия в някои случаи много важен играч) ние да сме против и,ако е възможнно да потърсим справедливост.В историята винаги има невероятни обрати. ;)

Кои са ясни причините? Като са толкова ясни едва ли ще ти е проблем да ги споделиш. Иначе няма лошо да се хвърлите в мача, но прогнозите преди това се правят на база досегашните резултати и моментна форма. И по двете отстъпвате, така че, всеки друг резултат, освен наша победа щеше да е изненада.

Зелен, за какво да ме пита - още не си казал нищо исторически погледнато?

Извинявай колега, но кога съм те питал нещо? :o Нямам такъв спомен. Предния ми поуст беше закачка с правописа на друг пишещ в този форум.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 23 сеп 2010 23:35

tprodanov написа:
зелено-бяло написа:Исторически погледнато - сменихте съдийската комисия!
(повтарям се,ама като четат "през ред"....)

Кога точно я сменихме и как? Все си мислех, че е на подчинение на БФС?

E,не си внимавал в час по История!
Гонзо и Батков не мислеха като теб!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 23:41

tprodanov написа:Не ти разбрах определението - напиши го на български, ако може, мерси.
Не знам, в кое точно не съм сигурен. МОже и в няколко от всичките ни мачове да сте надиграли, нормално е- все пак, не сме ви побеждавали винаги, а просто в повечето случаи.
И не казах, че не трябва да се играят мачове, казах, че е нормално ние да излизаме за задължителна победа, а вие да излизате за равен. Така е било - дали така ще бъде - божа работа.

Иначе и аз още вчера забелязах, че пишеш някакви неща, и не смееш да ги пуснеш във форума, та ми ги пишеш на лично, та само аз да ти се смея, а не всички.

Първо не са само няколко мачовете в които сме ви надиграли- на Тича обикновенно играта е в наша полза.... Това първо, второ и кое те кара да си мислиш, че играем за равен? :mrgreen: Е,,и и логиката- еми бъркаш се- вие казах ти не сте нещо специално и по-различно от Видима да кажем или от Локо Пловдив и си излизаме за победа и това е! Или срещу вас трите точки не са позволени :shock: :? Логиката ти е повече от странна... Кога е било това да сме излизали за равен, би ли пояснил? Сигурно така е било и ще бъде в твоята глава, но не и в тази на треньори, ръководство и играчи :mrgreen:

А дали съм смеел да ги пусна, не знам, но вече почвам да се чудя с радио ли споря или с човек? :mrgreen:
И доколкото видях никой не ми се смя, а напротив имаше едно менние към теб относно нещата които пишеш, че са меко казано смешни! Иначе ще ти викам Проданов Уикипедията вече :mrgreen: След като сам не успя да защитиш тезата си(защо ли), даде сгрешен линк към Уикипедията... И с това доста народ 100% си го накарал да се развесели!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 23:50

зеления написа: Извинявай колега, но кога съм те питал нещо? :o Нямам такъв спомен. Предния ми поуст беше закачка с правописа на друг пишещ в този форум.

В който пост му обясняваш да ме пита мен. И аз питам - за какво да ме пита. Трудно ли е да не помниш какво си писал преди минута?

Върни се в “Черно море”