Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?
Чудесно, но това какво общо имаше с темата

Sagittarius написа:Пресен резултат: Черно Море(1997)-ЦСКА(1997) 8:1
2 поправки от мен - ЦСКА са '98 и резултата е от преди 2 дни. Това беше първия мач на малките моряци в турнира в Твърдица, вчера биха някакъв отбор от школата на Лечков с 2 на 0 или 1, а днес биха някакъв друг отбор с 4 на 0 или 1. Утре играят финал срещу Банско! Съжалявам, че за 2-та мача така неточно казвам, ама не запомних (по - точно не слушах)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
Колеги, някой нещо знае ли за стадиона? Мисля, че това е най-важното в момента. Ако не се тръгне към модернизиране на Тича или изграждане на нов стадион, работата няма да върви на добре. Още свършило-несвъшило първенството и се заговори за трансфер на наши футболисти в чужбина. За доста наши футболисти! Това може да е добре за момчетата, но не е добре за отбора. Чета кого щели да вземат Черноморец, ЦСКА и други такива, а ние първо заговорихме за продажби. На мен лично този подход не ми харесва. Казвал съм го и преди, ще го кажа и сега, в момента Черно море (след завръщането на контузените) има потенциал да се бори за шампионската титла. Ще бъде много жалко ако не се възползваме от ситуацията. Само след година - две отбори като Черноморец, Пирин, Локо Пд, ЦСКА и др. ще бъдат недостижими ако ние зациклим на едно място и не се развиваме. За да го има нашия отбор е нужно освен добрата материална база на ДЮШ и съвременен стадион за представителния тим. Стадиона е разковничето!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
зелено-бяло
- Контакти:
Аз си мисля че стадиона ще е "следствието",а не първопричината!
Отборът(клубът) явно минава на самоиздръжка,както всяко едно АД!Ако генерира приходи-ще има и за разходи
.Иначе-заеми,ипотеки....примери много,всички знаем такива(и у нас и в световен мащаб).
Като се замисля нашия отбор май не генерира много приходи!То въобще в БГ няма такъв отбор дето да може да се самоиздържа.Но това е бъдещето.Ето-Бат'Бойко дойде,връчи ключовете на Тича(ама на местната власт!!!!!!!!!!!!!) и хайде оправяйте се!Вече вие сте на ход!
Само с подкрепа на отбора можем да вървим напред.Трябва и ние да даваме.Разбира се НЕ БЕЗКРИТИЧНО!И не само пари(билети за вход или фенартикули),а подкрепа от трибуните.Да се чува "Запей---за моряците".., а не "арррриииии ве ейййй...."
Сега ще видим какво ще се случи с Локо Сф.Там "привържениците им" издигнаха надгробни камъни,само дето не осъзнават че това са ТЕХНИТЕ НАДГРОБНИ КАМЪНИ,не на Гигов.Аз съм бил на такова "погребение" в началото на 90-те,тъжна работа....не е това начина!
Не съм против собствениците!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
По-скоро съм ЗА,но.."...по делата им ще ги познаете".
Ако имаш договорка и събориш нещо-трябва да е според договорката,да изпълниш своята част.Аз мисля че собствениците са точни хора и ще се справят.И не виждам по-добър вариант от тях ,засега.
Отборът(клубът) явно минава на самоиздръжка,както всяко едно АД!Ако генерира приходи-ще има и за разходи
Като се замисля нашия отбор май не генерира много приходи!То въобще в БГ няма такъв отбор дето да може да се самоиздържа.Но това е бъдещето.Ето-Бат'Бойко дойде,връчи ключовете на Тича(ама на местната власт!!!!!!!!!!!!!) и хайде оправяйте се!Вече вие сте на ход!
Само с подкрепа на отбора можем да вървим напред.Трябва и ние да даваме.Разбира се НЕ БЕЗКРИТИЧНО!И не само пари(билети за вход или фенартикули),а подкрепа от трибуните.Да се чува "Запей---за моряците".., а не "арррриииии ве ейййй...."
Сега ще видим какво ще се случи с Локо Сф.Там "привържениците им" издигнаха надгробни камъни,само дето не осъзнават че това са ТЕХНИТЕ НАДГРОБНИ КАМЪНИ,не на Гигов.Аз съм бил на такова "погребение" в началото на 90-те,тъжна работа....не е това начина!
Ако имаш договорка и събориш нещо-трябва да е според договорката,да изпълниш своята част.Аз мисля че собствениците са точни хора и ще се справят.И не виждам по-добър вариант от тях ,засега.
- Sagittarius
1.Черно Море от години не е влизал в никакви договорки и е пример за морал,почтеност и феърплей.Мъжка игра и доблест на терена и извън него.По принцип така трябва да е,но в България това може да се отчита за успех където го има,защото видяхме напоследък,че май само във Варна честната игра,клубна чест,доблест и т.н. виреят.
2.Черно Море е в отлично финансово състояние.Без стотинка дълг.Виждаме в други клубове с амбиции какво става след всеки собственик паралия,идва,говори много глупости,тегли кредити от милиони левове,печели 1-2 отличия по втория начин и си заминава оставяйки дългове от десетки милиони левове дето не се знае кой и как ще ги плати.Финансовите и банкови критерии ще имат все по висока стойност,УЕФА все по-сериозно натиска в тази посока и ще дойде момент в който и това ще е фактор.
3.Черно Море има една от най-добрите ДЮШ в България.На светлинни години пред тези на Локо Сф,ЦСКА например.Това също ще се превърне във важен фактор и вече се превръща защото виждаме колко момчета се подават към мъжкия отбор и то момчета с качества,твърди титуляри,добре школувани и най-важното-моряци.
4.В Черно Море заиграха много наши кадри.Това радва и няма как да е иначе.Няколко пъти чувах,че гоним модела на Аякс и според мене започваме да усещаме полъха на добрите резултати от вложените немалко пари,време и усилия в школата.
От всичко сборувано като функция излиза,че Черно Море е клуб с много много стабилни основи,а една къща удържа бурите и времето именно когато е стабилна.Има моментни колебания,но стабилността е нещото което ще ни гарантира бъдещето.Единствения проблем е стадиона,но той ще бъде решен,в това съм убеден.И правилно обаче някой горе намекна или по-точно направо каза,че Черно Море не е само отборът,школата и собствениците.Ами феновете?Какво даваме ние?Правилно се каза,не е само до пари.Целия сезон мина в грозно драчене и плюене на псевдо-фенове срещу отбора и новите играчи.Срещу Велизар.В най-решителни моменти,в най-сюблимните мигове в който на кантар беше сезона на Черно Море да се преобърне,примерно в Каварна,с Берое във Варна,с Пирин.Тук провалите се дължаха поне 30% на идиотите-фенове на Черно Море,та те пропътуваха 65км за най-решителния мач на Черно Море само,за да псуват Велизар Попов и Божилов.Затова ако трябва да критикуваме някого най-много,то боли не боли,удобно неудобно няма как-най-много вина и най-много трески за дялкане има в публиката.Такава сволоч като нашата никъде я няма,няма просто по-анти,по-противни,по-гнусни типове и по-вредни за клубовете си.Няма.Дано от новия сезон тези индивиди не са така настороени,но всички знаем-Черно Море и КЕШ да вземе пак ще има 100-тина плюещи и тровещи
2.Черно Море е в отлично финансово състояние.Без стотинка дълг.Виждаме в други клубове с амбиции какво става след всеки собственик паралия,идва,говори много глупости,тегли кредити от милиони левове,печели 1-2 отличия по втория начин и си заминава оставяйки дългове от десетки милиони левове дето не се знае кой и как ще ги плати.Финансовите и банкови критерии ще имат все по висока стойност,УЕФА все по-сериозно натиска в тази посока и ще дойде момент в който и това ще е фактор.
3.Черно Море има една от най-добрите ДЮШ в България.На светлинни години пред тези на Локо Сф,ЦСКА например.Това също ще се превърне във важен фактор и вече се превръща защото виждаме колко момчета се подават към мъжкия отбор и то момчета с качества,твърди титуляри,добре школувани и най-важното-моряци.
4.В Черно Море заиграха много наши кадри.Това радва и няма как да е иначе.Няколко пъти чувах,че гоним модела на Аякс и според мене започваме да усещаме полъха на добрите резултати от вложените немалко пари,време и усилия в школата.
От всичко сборувано като функция излиза,че Черно Море е клуб с много много стабилни основи,а една къща удържа бурите и времето именно когато е стабилна.Има моментни колебания,но стабилността е нещото което ще ни гарантира бъдещето.Единствения проблем е стадиона,но той ще бъде решен,в това съм убеден.И правилно обаче някой горе намекна или по-точно направо каза,че Черно Море не е само отборът,школата и собствениците.Ами феновете?Какво даваме ние?Правилно се каза,не е само до пари.Целия сезон мина в грозно драчене и плюене на псевдо-фенове срещу отбора и новите играчи.Срещу Велизар.В най-решителни моменти,в най-сюблимните мигове в който на кантар беше сезона на Черно Море да се преобърне,примерно в Каварна,с Берое във Варна,с Пирин.Тук провалите се дължаха поне 30% на идиотите-фенове на Черно Море,та те пропътуваха 65км за най-решителния мач на Черно Море само,за да псуват Велизар Попов и Божилов.Затова ако трябва да критикуваме някого най-много,то боли не боли,удобно неудобно няма как-най-много вина и най-много трески за дялкане има в публиката.Такава сволоч като нашата никъде я няма,няма просто по-анти,по-противни,по-гнусни типове и по-вредни за клубовете си.Няма.Дано от новия сезон тези индивиди не са така настороени,но всички знаем-Черно Море и КЕШ да вземе пак ще има 100-тина плюещи и тровещи
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
зелено-бяло написа:Аз си мисля че стадиона ще е "следствието",а не първопричината!
Отборът(клубът) явно минава на самоиздръжка,както всяко едно АД!Ако генерира приходи-ще има и за разходи.Иначе-заеми,ипотеки....примери много,всички знаем такива(и у нас и в световен мащаб).
Някъде бях чел, че само 7-8 отбора в Европа могат да се издържат без спонсори. Е, надали в тази бройка е включен български отбор.
А за Локо Сф не ми се вярва да заплача
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
OriginalWriter
- Контакти:
Много е интересно, че приказките на тема Берое-Локо-Локо-Левски-ЦСКА-Черноморец-Славия и т.н не спират - трансфери, стадиони, работи, подготовки....за нашите нищо...
По-точно само обезкоителни неща:
- Ще продаваме
- Ако продадем ще купим
- Нищо за стадиона
- Подготовка ще има, обаче вероятно в БГ
- Контроли - поне 8, но пак срещу Дунав, Волов, Поморие, Добруджа и Търговище...
Дали липсата на новини е добра новина или е твърд рано, за да очакваме истински новини?
Едно е ясно, ако ще се прави нещо по стадиона, то трябва да започне тази седмица. Защото има броени дни до старта на новия сезон....около 100 дни.
По-точно само обезкоителни неща:
- Ще продаваме
- Ако продадем ще купим
- Нищо за стадиона
- Подготовка ще има, обаче вероятно в БГ
- Контроли - поне 8, но пак срещу Дунав, Волов, Поморие, Добруджа и Търговище...
Дали липсата на новини е добра новина или е твърд рано, за да очакваме истински новини?
Едно е ясно, ако ще се прави нещо по стадиона, то трябва да започне тази седмица. Защото има броени дни до старта на новия сезон....около 100 дни.
От дубъла може да бъде попълнен първия отбор.
Днес малките моряци биха Монтана с 4-1, а Левски паднаха с 1-0 от Сливен. Та ка, че сме в троиката в крайното класиране след Литекс и Сливен
.
Днес малките моряци биха Монтана с 4-1, а Левски паднаха с 1-0 от Сливен. Та ка, че сме в троиката в крайното класиране след Литекс и Сливен
-
зелено-бяло
- Контакти:
Стана ясно още, че емисари на Черно море ще гледат нападателя на Доростол Тихомир Ченешков в дербито на Североизточната "В" група срещу Разград
Даааааа, просто чудесно.. С него ще атакуваме финала в Шампионската лига сигурно.,.,... Предчувствам, че този е по-добър от Меси и Роналдо взети заедно.....