Литекс-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Re: Литекс-Черно море

Мнениеот Thomson » 09 апр 2010 23:42

Естествено, че при липсата трябва да се заложи на Божилов, Тошко, Адемар, дори и на Румен Николов, но смисъла ми бе в това, че от тях не можем да очакваме толкова колкото от титулярите.

Ми тогава за каква Европа ще се борите след като основните ви играчи ги няма.
Един отбор за да иска нещо подобно трябва да има достойни заместници на играчи, а във вашият случай явно няма.

Какво правим на лято ако се окажете пак в това положение?

Само не ми казвай, че ако в Литекс се контузят Нифлор, Янев, Том, Дока, Попов или в Локото - Камбуров, Генков, Асамоа, Атанасов едновременно - положението няма да се промени ;) В смисъл, не мисля, че в България има отбор разполагащ с равносилни съзтезатели на 4та си най-добри и то в една фаза на играта - офанзивната ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 10 апр 2010 01:08

Както виждаш в Литекс за сега има достойни заместници и до преди 2 кръга в игра им липсваха 5 играча - Йеленкович, Сандриньор, Кишишев, Том и Галато (който не е важен много, ама все пак) и на тяхно място се намериха достойни заместници и пак си играха добре и биха.
В мача с Миньор не терена го нямаше Йеленкович, Том и Кишишев и пак ги мачкаха.

Не говорим тук за Литекс, а говоря за това, че като цяло вашата трансферна политика е грешна и това не е от вчера.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 10 апр 2010 01:20

paceto написа:Както виждаш в Литекс за сега има достойни заместници и до преди 2 кръга в игра им липсваха 5 играча - Йеленкович, Сандриньор, Кишишев, Том и Галато (който не е важен много, ама все пак) и на тяхно място се намериха достойни заместници и пак си играха добре и биха.
В мача с Миньор не терена го нямаше Йеленкович, Том и Кишишев и пак ги мачкаха.

Не говорим тук за Литекс, а говоря за това, че като цяло вашата трансферна политика е грешна и това не е от вчера.

Това имах пред като казах "в една фаза на играта - офанзивната". При нас ги няма всичките ни атакуващи титуляри ;) Нормално е това да се отрази и на вкарването на голове, нещо което се вижда от доста време ;) Дали политиката ни е правилна или не - всеки си има мнение, за мен зимната бе по-скоро в правилната насока ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 10 апр 2010 01:44

Като казах грешна политика имах предвид това, че взимате/хте играчи, които вече са бита карта в другите клубове, а така отбор за Европа не се прави още повече да искате някакви успехи да имате там.
Хайде за България минава номера, но не и навънка :)

Виждаш, че другите отбори да речем с правилна такава политика не правят нищо, а вие искате с такива играчи да правите нещо.
Докато всичките ни отбори не започнат да правят нещо да речем както Литекс и Левски през 2005-та година, а не да записваме само някакви си участия футбола у нас няма да се промени.
Това разбира се не е само едната причина, но едното води до другото и като правиш нещо навънка то ти носи пари, които можеш да вложиш или в закупуването на някой класен играч или да ги вложиш в школата както прави Литекс в момента от извън столичните отбори.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 10 апр 2010 01:51

paceto написа:Като казах грешна политика имах предвид това, че взимате/хте играчи, които вече са бита карта в другите клубове, а така отбор за Европа не се прави още повече да искате някакви успехи да имате там.
Хайде за България минава номера, но не и навънка :)

Виждаш, че другите отбори да речем с правилна такава политика не правят нищо, а вие искате с такива играчи да правите нещо.
Докато всичките ни отбори не започнат да правят нещо да речем както Литекс и Левски през 2005-та година, а не да записваме само някакви си участия футбола у нас няма да се промени.
Това разбира се не е само едната причина, но едното води до другото и като правиш нещо навънка то ти носи пари, които можеш да вложиш или в закупуването на някой класен играч или да ги вложиш в школата както прави Литекс в момента от извън столичните отбори.

Напълно съм съгласен с казаното! И аз не удобрявах вземането на всевъзможни свободни агенти.. Но през зимната селекция мисля взехме две много добри попадения - Сашо от Берое и Божилов. За Ратников не смея да коментират, но със изявите си в дублиращата група, мисля също е добро попадение. Единствено Аврамов - не знам.. Затова казах и, че май тръгнахме в правилната посока - млади момчета, българи и с качества. ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 10 апр 2010 03:02

Радвам се, че гледаш реално на нещата :)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 апр 2010 14:43

Черно море без Заков и Адемар срещу Литекс
Съб, 2010-04-10 13:17
В 11:30 часа преди обяд Черно море потегли от Варна за предстоящия си утре двубой с срещу тима на Литекс в Ловеч. Наставникът Велизар Попов взе разширена група от футболисти за този мач и ето защо в нея попаднаха 20 играчи.

Сред тях е и Дани Георгиев, чието участие в мача обаче е много проблематично. Черно море ще проведе едно занимание най-вероятно в Плевен, което ще бъде последно преди утрешния двубой.

Ето и избраниците на Попов:

Пиргов, Илчев, Бачев, Домакинов, Дяков, Лазаров, Сашо Александров, Александър Александров, Димов, Борносузов, Юруков, Божилов, Тодор Колев, Ратников, Стоянов, Маркес, Кулибали, Николов, Аврамов, Дани Георгиев

Аут поради различни причини от групата са: Манолов, Илиев, Заков, Адемар, Дилян Георгиев и Камен Трифонов.

Ай стига ве докато с тия контузии, писна ми, за Заков все тая, ама Адемар аут
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 апр 2010 23:14

хетрик на ратников :mrgreen: 1:3
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 апр 2010 23:20

След като Левски и ЦСКА биха с по два гола :!: ,а Славия се утвърди в играта за Европа,вече спокойно мога да очаквам и ние да бием Литекс. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 11 апр 2010 09:04

Ще има ли МОРЯЦИ, които ще ходят с коли днес???
фалшива коса - фалшив футбол!

Върни се в “Черно море”