Черно море - Литекс 25 март
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Съдийски тесли срещу Черно море (стената на срама)
В този мач съдията просто навреди на футбола, но не съм сигурен, че ако: не се вързваше на симулациите, не свиреше всяка спорна топка като фаул, не обърка(ха) един корнер и 1-2 тъча, и не беше позволи на Литекс очевидно да бавят играта - в крайна сметка ние щяхме да победим ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
А защо не си вкарахме положенията
С Левски беше същото.Съдията ги подпираше : ФАКТ.Нека първо си оправим играта и тактиката,а след това да търсим и резултати......... 

Re: Черно море - Литекс 25 март
смяяяяятай
ми, че те литекс нищо не играха цял мач, защото не им позволихме да играят... в дефанзивен план играхме супер добре, прегрупирахме се много бързо и успешно... имаха само един опасен удар и от него стана гола... тия от 40 метра не ги броя
цял мач диктувахме играта, как сме можели да водим 2:0 ли.... ами така - удара на Миро с глава покрай гредата, прехвърлящия на Камазола покрай гредата, още няколко доста опасни ситуации имахме... много ми е чудно ако бяхме повели 2:0 сега какво щяхте да приказвате, аз лично не гледам играта, а резултата! затова на мен ми хареса мача - в момента имаме точно 3 дупки - марлон, паломино и денчев... от тях единствено паломино може да не е дупка ако поиска, другите двама или резерви, или трябва да си ходят
най-голямата грешка на Стефан Генов е налагането на Марлон, момчето няма достатъчно качества да играе в българското първенство... на него му трябва повече свободно пространство както да владее топката, така и да търси някого на когото да подаде! ако стефан генов е направил грешка е именно в това, обаче е нормално да го налага след като е дошъл зимата.. предполага се, че се аклиматизира и разни такива
не съм доволен от резултата, но от играта определено, всички без гореспоменатите трима бяха лъвове и с малко повече късмет или по-малко подкрепа на съдията, сега щях да чета колко гениален тактик е генов

ми, че те литекс нищо не играха цял мач, защото не им позволихме да играят... в дефанзивен план играхме супер добре, прегрупирахме се много бързо и успешно... имаха само един опасен удар и от него стана гола... тия от 40 метра не ги броя

цял мач диктувахме играта, как сме можели да водим 2:0 ли.... ами така - удара на Миро с глава покрай гредата, прехвърлящия на Камазола покрай гредата, още няколко доста опасни ситуации имахме... много ми е чудно ако бяхме повели 2:0 сега какво щяхте да приказвате, аз лично не гледам играта, а резултата! затова на мен ми хареса мача - в момента имаме точно 3 дупки - марлон, паломино и денчев... от тях единствено паломино може да не е дупка ако поиска, другите двама или резерви, или трябва да си ходят

не съм доволен от резултата, но от играта определено, всички без гореспоменатите трима бяха лъвове и с малко повече късмет или по-малко подкрепа на съдията, сега щях да чета колко гениален тактик е генов

-
- Контакти:
shotgun blues написа:motion_man2 написа:Ае, мойка (визирам shotgun blues), на всички е ясно, че можеш да си лалаш цял ден във форума ни, не се хаби.
Както и на всички е ясно, че Литекс направиха повече симулации днес отколкото всички отбори от началото на първенството. Ако твърдиш друго можеш да си теглиш куршума.
Друг е въпросът за съдийството - Ристосков е изключително неадекватен съдия. Толерирайки (незнайно по каква причина) всички симулации опропасти мача.
Изключително слаб Литекс, също слаб Черно море - като не можем да вкарваме такива резултати ще записваме. Толкоз.
съдията не е давал дузпи за ЛИТЕКС,гонил играчи на Черно море,не са пускали чисти засади на ЛИТЕКС от които да вкарат голове ,не ви е отменял гол,не ви е спестил чисти дузпи,не е свирил пред наказателното поле фаулове от които ЯНЕВ да вкара и т.н
ако твърдиш че 3/4 симулациии са равни на гол за ЛИТЕКС или не такъв за Черно море ,можеш да си теглиш коршума
Къде съм твърдял такова нещо? Ти можеш ли да четеш?
Симулирахте много - факт! (само 3-4 пъти в някой сън...)
Ристосков е некадърник - факт!
Къде видя да съм написал нещо друго? Заради такива като теб се започват глупави спорове в нашия форум (за другите не мога да говоря - не ги посещавам), като развален грамофон си повтаря едно и също с едничката цел да дразни.
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!
Ф.К.Ч.М.
Ф.К.Ч.М.
Много, ама много жалък плач. Чак и специална тема си отворили момчетата. Живи и здрави да са!
Аз бих ги попитал следното- имахте ли положения да ни вкарате? Имахте! Вкарахте ли ги? Не! Ние имахме малко положения, вкарахме 1 и бихме. Чисто, просто и ясно.
На Ристосков не му следя изкъсо съдийската кариера, но смея да твърдя, че днес се справи с мача. Имаше 1-2 положения, в които Янев явно симулира, но в тези ситуации Ристосков не свири нарушения, а Янев вдигаше умолително ръце. Може и да е имал някакви грешки, но те не бяха с пряко значение за крайния изход. Там е съществената разлика, осъзнавате ли го?
И не ми говорете за селко и неселско, защото е много жалко отбор от голям град като Варна да има такъв стадион и терен. Топката тупкаше все едно е на поляната пред моя блок. От сектор А пък се чуваха някакви дивашки викове. Може би от там момчетата са се подвели и афектирали- философията на тъплата...
Пак пиша- много е жалко в такъв мач да се оправдавате със съдията. Но така е най-удобно. Не му прави чест на вашия треньор, нито на вас.
Аз бих ги попитал следното- имахте ли положения да ни вкарате? Имахте! Вкарахте ли ги? Не! Ние имахме малко положения, вкарахме 1 и бихме. Чисто, просто и ясно.
На Ристосков не му следя изкъсо съдийската кариера, но смея да твърдя, че днес се справи с мача. Имаше 1-2 положения, в които Янев явно симулира, но в тези ситуации Ристосков не свири нарушения, а Янев вдигаше умолително ръце. Може и да е имал някакви грешки, но те не бяха с пряко значение за крайния изход. Там е съществената разлика, осъзнавате ли го?
И не ми говорете за селко и неселско, защото е много жалко отбор от голям град като Варна да има такъв стадион и терен. Топката тупкаше все едно е на поляната пред моя блок. От сектор А пък се чуваха някакви дивашки викове. Може би от там момчетата са се подвели и афектирали- философията на тъплата...
Пак пиша- много е жалко в такъв мач да се оправдавате със съдията. Но така е най-удобно. Не му прави чест на вашия треньор, нито на вас.
[center]
[/center]

Така ли ми се стори или игнорират Фернандес.Мача го спечели Христо Янев, а Ристосков изпълни тънката поръчка.Не съм съгласен, че сме играли добре, Денчев беше неубедителен.Като цяло мача беше Х
cristely написа:Колега, единия води топката на висока скорост и надявам се знаеш колко лесно може да бъде изваден от равновесие такъв футболист.
Точно така, много е лесно да бъде изваден от равновесие. Ако беше посегнал с крак или го беше задържал с ръце, съм съгласен -- свири се фаул и евентуално се вдига картон. Играта рамо в рамо, освен ако не е препречване, не е нарушение. Независимо от скоростта.
Ристосков е гад това го разбрахме. А (Сър ) ви Генов какъв е....???? Питам ви бе........!!!!!!!!!!! Как може цял мач едно положение чисто да имаме..?? Питам ви.?? Тоя нещастник от Пловдив на какво е треньор.?? На отбора по ръгби ли..??? Нещастник..после ще ми говори на пресконференцията че сме били провинциален отбор и затова съдиите се отнасяли така с нас. Мърша си Генов..Мърша...... Един отбор не можеш да научиш как да играе. След мача го питам защо сме толкова слаби а той....Ти кой си за да ти отговарям..!!! да ..аз съм никой но и ти си Никой Генов....отсега нататък ще те разкривам навсякъде докато не се махнеш от нашия отбор. Защото не можеш да се подиграваш с обичта на цяла Варна мишок такъв....... Станахме за смях на цяла България днеска. Този Литекс ..който два паса не може да си направи да ни бие във Варна. Долно човече си Генов..долно. Не мога и не искам да го проумея...каква тактика какъв стил играем и това е. Оня с Перуката и Ти сте едни и същи слизури...медузи мръсни...Нямам думи...
Сега се вижда голямата грешка- да продадем Пиргов и да останем без вратар.При положение,че добри вратари трудно се привличат и намират. А,един добър вратар е половин отбор! А,слаб вратар - един удар ...и 0:1