За псевдо феновете
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: За псевдо феновете
Да не ме обвините нещо,нито искам да се мазня на някой,но еталон за поведение към СОБСТВЕНИ играчи и треньори в България е публиката на Локо Пд.Имало е проблеми и при тях,но на нашия фон са като от друга планета.Тъжен факт.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
зелено-бяло написа:Добре де,"верните" фенове защо го правят?И "въпросният" футболист като се "смухли",ТЕ кефят ли се?Застраховат се феновете....или ...какво....?
Трябваше да сложа "верните" в кавички, не си ме разбрал. Исках да кажа, че във всеки клуб по света има немалки групички (даже цели трибуни), които си псуват футболистите. Въобще не е типично за България, а е повсеместно. Долно и гадно деяние, което по никакъв начин не помага на отбора, но е факт.
-
- Контакти:
Аз ходя на Тича със сина ми. Адски мразя дивото псуване на стадиона почващо 30 мин преди мача и свършващо с качването ми в колата. Съзнавам че това е място на което се псува, ама ми идва в повече. Затова гледам да съм близо до агитката, без да влизам в нея, за да не пострада детето от блъскането и бомбичките. Поне момчетата цял мач пеят и поддържат отбора. След мача пеем с малкия до вкъщи .. КЕФ ..
Псуването на наши футболисти е висша форма шизофрения. Плащаш билет, влизаш на стадиона и псуваш отбора, на който плащаш въпросния билет и сформираш донякъде бюджета му ?!? Пълен нон-сенс

Псуването на наши футболисти е висша форма шизофрения. Плащаш билет, влизаш на стадиона и псуваш отбора, на който плащаш въпросния билет и сформираш донякъде бюджета му ?!? Пълен нон-сенс

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик, и аз ходя със сина ми (понякога и с голямата дъщеря), сядам на същото място и изпитвам същите чувства. И ние пеем, докато се прибираме пеша вкъщи
Какво съвпадение само!

yavorescu написа:Кролик, и аз ходя със сина ми (понякога и с голямата дъщеря), сядам на същото място и изпитвам същите чувства. И ние пеем, докато се прибираме пеша вкъщиКакво съвпадение само!
Да ! И жена ми научи песните, без да е стъпвала на стадиона

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
- wicked1913
- Контакти:
Страхотно е това нещо,любовта към отбора да се предава от поколение на поколение.
Дядо ми ме заведе на мач преди 11години,веднага ме грабна магията,по същия начин от края на миналия сезон нашите заваедаха и малката братовчедка на мач и на нея започна да и харесва
Да са ви живи и здрави и да станат истински и верни моряци!
Дядо ми ме заведе на мач преди 11години,веднага ме грабна магията,по същия начин от края на миналия сезон нашите заваедаха и малката братовчедка на мач и на нея започна да и харесва

фалшива коса - фалшив футбол!
wicked1913 написа:Страхотно е това нещо,любовта към отбора да се предава от поколение на поколение.
Дядо ми ме заведе на мач преди 11години,веднага ме грабна магията,по същия начин от края на миналия сезон нашите заваедаха и малката братовчедка на мач и на нея започна да и харесва![]()
Така е да това е уникално
Дядо ми ме заведе като бях малак за 1ви път на мач преди повече от 10 години още бяхме в Б група
Мача беше с Миньор Перник и бихме 2:0 ясно си спомням
- Nevertheless
- Контакти:
chelseabg написа:wicked1913 написа:Страхотно е това нещо,любовта към отбора да се предава от поколение на поколение.
Дядо ми ме заведе на мач преди 11години,веднага ме грабна магията,по същия начин от края на миналия сезон нашите заваедаха и малката братовчедка на мач и на нея започна да и харесва![]()
Така е да това е уникално
Дядо ми ме заведе като бях малак за 1ви път на мач преди повече от 10 години още бяхме в Б група
Мача беше с Миньор Перник и бихме 2:0 ясно си спомням
Понастоящем не съм от най-редовните посетители на мачовете на Морето. Първите ми спомени са от стадион Юрий Гагарин и това, което ми се е запечатало в съзнанието са тълпите от хора. Може да съм се впечатлявал повече заради детската ми възраст по това време, но това е което ще ми остане като усещане от първите ми посещения на мачове на Черно море. Вината за тях (посещенията) беше в семейството ми (дядо ми, лека му пръст и по-късно брат ми). Да стана привърженик на Черно море беше неизбежно.
И сега , когато ходя на мачове значително по-рядко, наистина се радвам, ако не съм обграден от плювачи ...и...особено от "хардлайнери", които през целия мач не спират "тежката артилерия". И на мен, както и на колегата по-горе ( в един от предните постове) ми се е случвало да се сдърпам с някои от тези псевдо фенове ..
- wicked1913
- Контакти:
Може и да е хубаво да има тема - кой как се е запалил по мачовете, с какви спомени е и така 

фалшива коса - фалшив футбол!