Интерес към мачовете на Черно море от неизвестна медия

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Re: Интерес към мачовете на Черно море от неизвестна медия

Мнениеот varnafen » 16 юни 2011 14:24

Bulgaria On Air - като списанието?

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 16 юни 2011 14:31

100% са Скай спортс! Влюбени са в условията и състоянието на стадиона и за това напират! Хора бъдете реалисти, няма как някой да плати за ТВ правата при положение че просто стадионите изглеждат трагично! Някакви безумни изисквания имаха Бтв да се правят едни вижки зад вратите и да не може да се вижда половината терен (стадиона в монтана е така за друг сега не се сещам)
Пълен цирк
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 юни 2011 15:12

Thsmith написа:Аз лично ще съм много доволен ако някой отбор било то Черно Море или Берое си продаде сам правата за мачовете на дадена ТВ... Това ще отвърже ръцете и ще даде натиск и на грандовете да направят същото... което намирам за правилно.

Сериозно? Това ще е последния пирон в ковчега на българския футбол.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2011 15:42

Отделна телевизия да купи правата на отделен отбор???Are you kidding me???И как ще предават гостуванията на Ч.море,ако другият отбор не ги пусне на стадиона?А на гостуващите във Варна отбори по какъв начин ще се отчислява?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 юни 2011 15:58

Аз съм твърдо ЗА мачовете на Черно Море да се купят от някоя ТВ медия и да се предават по системата пей пер вю.Това е една от първите крачки които ще превърнат клуба ни в модерен,по-точно в модерно финансиращ се,така както е навсякъде по света.Разбира се искам първо парите които ще плати ТВ-то да са солидни и те да отиват в касата на клуба и за клуба,например за подобряване на инфраструктурата и базата.Но това е пътят,това е Европа-сезонни билети,ТВ права,мощна школа продаваща играчи,добра трансферна политика.В миналото остават криминогенните финансирания,черните каси и прочее.УЕФА ще набляга на изрядно финансиране и трябва да сме отличници там
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 юни 2011 16:04

Разбира се, че има практика всеки клуб да си договаря правата поотделно. Мисълта ми е, че тази практика е абсолютно ПОГРЕШНА и ПАГУБНА за футбола. У нас и навсякъде по света. Ако някой не разбира защо, кажете. Ще обясня.
Последна промяна от yavorescu на 16 юни 2011 16:14, променено общо 1 път.

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 16 юни 2011 17:06

Ако за всяко едно гостуване вместо да се стегнете за път, ще стягате салати и ракии - по-добре да не се случва това. На който му се гледа мач - на стадиона, иначе по радиото.
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 16 юни 2011 17:06

Всеки клуиб държи правата за домакинствата си.

Нашият продукт е твърде слаб, за да се разделя по клубове. Така съвсем ще умрат нещата. Айде, ние си имаме телевизии и може да се уреди. Берое и те, левски и цска също...ама кой ще купи правата на Славия или Калиакра...?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 16 юни 2011 17:50

varnafen написа:Всеки клуиб държи правата за домакинствата си.

Нашият продукт е твърде слаб, за да се разделя по клубове. Така съвсем ще умрат нещата. Айде, ние си имаме телевизии и може да се уреди. Берое и те, левски и цска също...ама кой ще купи правата на Славия или Калиакра...?

Ами ето го отговора.НИКОЙ!Защото няма интерес.Не говоря за интерес само на феновете,а и на тези които купуват правата.Ето ви списък с атрактивните за телевизиите отбори към момента.Да не се обръща внимание от кой отбор започвам,защото това в случая няма значение.
1.Черно море
2.ЦСКА
3.Левски
4.Локо пд
5.Ботев пд
6.Берое
Останалите ще им се излъчват мачове тогава,когато се срещат с някой от отборите сключили договор.Да ме извиняват феновете на неспоменатите отбори.
Черноморец бс са нещо което в момента е в безтегловност и затова не ги споменавам.Те имаха идея сами да си правят телевизия,затова тях сега в момента няма да ги коментирам.Аз си мисля че щом се говори,ще го направят.И определено ще са по добре.Така че аз съм твърдо ЗА!Аз си ходя всеки мач на Тича когато съм във Варна.А когато ме няма,също искам да съм съпричастен към любимия отбор и ще си плащам с удоволствие.Познавам много българи в Англия,които също ще си платят за да гледат отбора на сърцето си.Така че определено има хляб в тази идея.А и радващото е че не сме го измислили ние. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 юни 2011 17:56

yavorescu написа:Разбира се, че има практика всеки клуб да си договаря правата поотделно. Мисълта ми е, че тази практика е абсолютно ПОГРЕШНА и ПАГУБНА за футбола. У нас и навсякъде по света. Ако някой не разбира защо, кажете. Ще обясня.

може да е пагубна за малките отбори които чакат на готово... пари за фигурантстване... Така тамън естествено ще се намали групата, а водещите отбори ще са много по-добре финансово.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Черно море”