milen.hristov написа:Това,че е наказан не е задължително защото грешките са му преднамерени,никъде не е упоменато такова нещо,може и неволни да са били от некадърност.Самото наказание е повече от смехотворно,реалното е поне до нова година.Много е важно и по коя точка е наказан по правилника.
п.с. Не празнуваше ли Генов заедно с целият отбор на Черно море и Вили Вуцов след една победа преди време в ''час пик''
Пишеш колкото да не заспиш или ти доскуча та реши да се позаяждаш малко? Наказан е точно защото грешките му са преднамерени. Със стажа си като съдия и мачовете, които свири когато няма поръчка А. Генов показа, че класата му не е никак низка. Не напразно е и международен съдия. Проблемът му е, че е най-корумпирания плужек, който аз съм виждал.
Плужека преди време беше редовна "ресторантска мебел" в посоченото от теб заведение. Няма как да стане така, че никога да не са се засекли там моряците с плазмодия - все пак "Час пик" си е култово заведение. Но да празнуват заедно?! - просто ме разсмя. Гарантирам ти, че от сега нататък Антончо просто ще заобикаля Варна на разстояние поне 100 километра в диаметър.