СК потвърди, че Антон Генов умишлено ''поряза'' Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: СК потвърди, че Антон Генов умишлено ''поряза'' Черно море

Мнениеот зеления » 23 май 2011 14:07

milen.hristov написа:Това,че е наказан не е задължително защото грешките са му преднамерени,никъде не е упоменато такова нещо,може и неволни да са били от некадърност.Самото наказание е повече от смехотворно,реалното е поне до нова година.Много е важно и по коя точка е наказан по правилника.
п.с. Не празнуваше ли Генов заедно с целият отбор на Черно море и Вили Вуцов след една победа преди време в ''час пик''

Пишеш колкото да не заспиш или ти доскуча та реши да се позаяждаш малко? Наказан е точно защото грешките му са преднамерени. Със стажа си като съдия и мачовете, които свири когато няма поръчка А. Генов показа, че класата му не е никак низка. Не напразно е и международен съдия. Проблемът му е, че е най-корумпирания плужек, който аз съм виждал.
Плужека преди време беше редовна "ресторантска мебел" в посоченото от теб заведение. Няма как да стане така, че никога да не са се засекли там моряците с плазмодия - все пак "Час пик" си е култово заведение. Но да празнуват заедно?! - просто ме разсмя. Гарантирам ти, че от сега нататък Антончо просто ще заобикаля Варна на разстояние поне 100 километра в диаметър. :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от зеления на 23 май 2011 14:10, променено общо 2 пъти.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 май 2011 14:27

зеления написа:
milen.hristov написа:Това,че е наказан не е задължително защото грешките са му преднамерени,никъде не е упоменато такова нещо,може и неволни да са били от некадърност.Самото наказание е повече от смехотворно,реалното е поне до нова година.Много е важно и по коя точка е наказан по правилника.
п.с. Не празнуваше ли Генов заедно с целият отбор на Черно море и Вили Вуцов след една победа преди време в ''час пик''

Пишеш колкото да не заспиш или ти доскуча та реши да се позаяждаш малко? Наказан е точно защото грешките му са преднамерени. Със стажа си като съдия и мачовете, които свири когато няма поръчка А. Генов показа, че класата му не е никак низка. Не напразно е и международен съдия. Проблемът му е, че е най-корумпирания плужек, който аз съм виждал.
Плужека преди време беше редовна "ресторантска мебел" в посоченото от теб заведение. Няма как да стане така, че никога да не са се засекли там моряците с плазмодия - все пак "Час пик" си е култово заведение. Но да празнуват заедно?! - просто ме разсмя. Гарантирам ти, че от сега нататък Антончо просто ще заобикаля Варна на разстояние поне 100 километра в диаметър. :lol: :lol: :lol:

Виж ми мненията с феновете на другите отбори и ще видиш колко се заяждам.Ще ти е много интересно да видиш също кой защитава шампионската титла на Литекс и се кара с феновете на собствения му отбор,не се зяждам с феновете.
Колкото до Генов не съм гледал мача не знам дали вие ощетил и колко. само констатира,че никъде в съобщението за наказанието му не пише,че е умишлено,а наказание търпят и неумишлените грешки

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 23 май 2011 14:27

Krasi1914 написа:димо момироф подпираше черно море. Даваха им дузпи които дори треньора им нямаше да даде

Ей, лаладжия! Изкарай една статистика колко дузпи са свирили за нас и колко срещу нас по времето на Момиров. Ако искаш и за картони извади, жълти, червени, пембени...

Тая подкрепа от страна на Момиров към Черно море я виждате само вие от Левски и Гигов. Жалко е, че покрай вас и от останалите отбори се вързаха и започнаха да лалат без да има и грам основание. И сега, след като Момиров отдавна го няма, вие все още се плюнчите със същите безпочвени обвинения... Жалко е, наистина е жалко...
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 23 май 2011 14:30

До човекът с очилата на главата,

Черно море подаде жалба за умишлено и тендециозно съдийство от страна на Антин Генов с видезапис на 28 ситуации, в които е ощетелил Черно море и настояваше за неговото наказание и изваждане изобщо от съдийството, според теб след като го наказа СК какво трябва да означава, просто уважиха жалбата, с което потвърдиха, че умишлено ни е ощетил!!!
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 май 2011 14:38

Mourinio написа:До човекът с очилата на главата,

Черно море подаде жалба за умишлено и тендециозно съдийство от страна на Антин Генов с видезапис на 28 ситуации, в които е ощетелил Черно море и настояваше за негово наказание, според теб след като го наказаха какво означава!!!???

Важното е какво е написано в заповедта му за наказание,а там не пише умишлено.Черно море подават за умишлено,но комисията вместо умишлено да прием,че е неволно(НЕ КАЗВАМ,ЧЕ НЕ СТЕ ПРАВИ)и да го накаже по друга точка от правилника,затова и казах,че хубаво да се погледне какво пише там

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Спряха правата на Антон Генов, Ивайло Стоянов свири финала з

Мнениеот POPCORN » 23 май 2011 15:13

Сега Цонко, защо не прави протести?В толкова важен мач Ивайло Стефанов свири ?Мен пък ми допада тоя съдия!Да може да е правил грешки, но сравнение с другите е като робот :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 23 май 2011 15:29

Наказанието показва наличие на грешки, но не доказва дали те са умишлени, така че недейте да интерпретирате погрешно фактите.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Спряха правата на Антон Генов, Ивайло Стоянов свири финала з

Мнениеот vladitol » 23 май 2011 15:29

POPCORN написа:Сега Цонко, защо не прави протести?В толкова важен мач Ивайло Стефанов свири ?Мен пък ми допада тоя съдия!Да може да е правил грешки, но сравнение с другите е като робот :lol: :lol:

Вече и волейболисти започнаха да свирят финали за купи Чудесно :mrgreen: :mrgreen:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 23 май 2011 15:32

L_Messi написа:Наказанието показва наличие на грешки, но не доказва дали те са умишлени, така че недейте да интерпретирате погрешно фактите.

Други приказвахте за мачовете на Литекс през целия сезон, не може когато вас ощетят да е умишлено, а когато ощетят нас да не е умишлено, бъдете обективни
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 май 2011 15:38

Да,добре го запита...абе всичките тези съдии сгрешили на мачовете на Литекс - умишлено ли го направиха или не?АМА ИСКАМ СЕГА АКО КАЖЕШ НЕУМИШЛЕНО ДА СИ ГО ПОСТНЕТЕ ТАМ В СИНИЯ ФОРУМ И ДА МУ УДАРИТЕ ПО ЕДИН ОДОБРИТЕЛЕН ПОСТ ВСИЧКИТЕ ДЕТО СТЕ СЕ НАСЪБРАЛИ ТУКА :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”