Вълна от контузии връхлетя Черно Море преди мача с Видима
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
renaultforever
Re: Вълна от контузии връхлетя Черно Море преди мача с Видима
[quote="GreeN-1913"]Я чезвайте от нашия форум е ....да[/quot И кой си ти да гониш човека от форума на Гонг? Има си админи за това! Да Гарата няма да стане име като Жардел никога! Обаче Гарата е настояще,а Марио минало! Не се яжте за гупости!Иначе Морето е добър отбор,но мисля,че вече Тим не им отделят толкова време и пари!
- The Sailor Man
rosen_1914 написа:The Sailor Man написа:Дембеле ако ще и 100 гола да вкара пак ще си е АНОНИМНИК,а МАРИО ЖАРДЕЛ е световноизвестен играч!Точка.Правилно ти е обяснил Морския,скоро заблудата ви ще свърши и напъните на плажния ви играч и отбор ще приключат.Надявам се още с Гент
Плажния ни играч вкара толкова голове за 1 месец, колкот Жардел е вкарал за последните 7 ГОДИНИ
Дембеле когато вземе 2 пъти златната обувка за голмайстор на Европа,когато 2 пъти стане голмайстор на ШЛ,когато вкара голове на Барселона,Реал М,Байерн,когато спечели Суперкупата на Европа срещу Реал М(като им вкара 2 гола за 2:1)....тогава Дембеле може да се нареди до СУПЕР МАРИО ЖАРДЕЛ
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
rosen_1914 написа:Къде е оня МОРСКИ, дето ми обясняваше как не разбирам от футбол, като казвах, че Дембеле ще вкарва повече от тоя Жардел, който няма да вкара повече от 6 гола.
Къде си професоре
А, росенчо пак се появил
Иначе, ако това искаш да чуеш- ето на, наистина Дембеле ме опроверга.. Не очаквах да вкарва толкова, но това в никакъв случай не го прави по-голямо име от Жардел... Все едно да сравняваш Раул на 39 с някой млад добър играч, бележещ редовно... Раул и на 60 ще си е Раул.. Така е и с Жардел- точка!
- rosen_1914
Аз ли съм виновен, че не може да влезе във форма. С име голове не се вкарват.
Просто много ти знаеше устата преди началото на сезона. Жардел може едно време да е бил невероятен, сега обаче играча в България се казва Гарра Дембеле и вие също ще го отнесете.
Виж той самият има 3 пъти повече голове от целия ви отбор.
И не се заяждам, нито провокирам. За вас ако истината е провокация, то си е ваш проблем. Аз няма да седна да ви говоря колко ви е готин отбора, защото не е.
Просто много ти знаеше устата преди началото на сезона. Жардел може едно време да е бил невероятен, сега обаче играча в България се казва Гарра Дембеле и вие също ще го отнесете.
И не се заяждам, нито провокирам. За вас ако истината е провокация, то си е ваш проблем. Аз няма да седна да ви говоря колко ви е готин отбора, защото не е.
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.
- The Sailor Man
Танко Дяков-Хирурга вече веднъж се справи с Дембеле в мача с Локо Пд,помня много добре как Дембеле пълзеше на 4 крака след филигранни хирургически интервенции и нищо не направи в мача Гаррра.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
rosen_1914 написа:Аз ли съм виновен, че е дебел и не може да влезе във форма. С име голове не се вкарват.
Първо не е сигурно, че ще ни вкара гол! Всичко се случва... Второ, наясно ли си, че няма да го задържите дълго, айде като си говорим истини да си ги говорим! Заобичахте играч наемник повече от българите, а този черния ще замине в скоро време и хич няма да ви помни! Вкарва , няма спор, но никога няма да стане име от ранга на Жардел... Прав си, име голове не вкарва, но замислял ли си се,че това е пр... Реклама не само за нашия отбор, но и за България! Знаеш ли, че в няколко от големите информационни агенции в чужбина отразиха това, че е преминал при нас! За България се заговори малко или много! А и покрай него израстват и младите... Това Дембеле няма как да го даде! А и Жардел има време да влезе във форма, аз какво съм виновен, че не го пускат?
А за това какъв ни бил отбора, ти пък ако си мислиш, че да киснеш тук и да говориш какъв ни бил отбора не е провокация, е няма кое друго да се нарече! Нали ти бяхме безразлични- за 100 тен път, като сме ти такива какъв го дириш тук?
И аз не смятам, че сте симпатични, напротив.... И на мен сте ми безразлични.... Но не целя да се заяждам и изобщо не ме вълнувате и не влизам във форума ви, за разлика от теб и част от вашите фенове, киснещи в нашия... Всичко останало е комплекси, заяждане и провокация! Истини, истини, ама има начин да се поднесат по правилен начин, твоя е злоблив- не правилен!
The Sailor Man написа:Танко Дяков-Хирурга вече веднъж се справи с Дембеле в мача с Локо Пд,помня много добре как Дембеле пълзеше на 4 крака след филигранни хирургически интервенции и нищо не направи в мача Гаррра.
На дърводелец като Танко Дяков само му дай да рита.Който не може да играе рита като кон.
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
- blue avalanche
- Контакти:
MORSKI написа:rosen_1914 написа:Аз ли съм виновен, че е дебел и не може да влезе във форма. С име голове не се вкарват.
Първо не е сигурно, че ще ни вкара гол! Всичко се случва... Второ, наясно ли си, че няма да го задържите дълго, айде като си говорим истини да си ги говорим! Заобичахте играч наемник повече от българите, а този черния ще замине в скоро време и хич няма да ви помни! Вкарва , няма спор, но никога няма да стане име от ранга на Жардел... Прав си, име голове не вкарва, но замислял ли си се,че това е пр... Реклама не само за нашия отбор, но и за България! Знаеш ли, че в няколко от големите информационни агенции в чужбина отразиха това, че е преминал при нас! За България се заговори малко или много! А и покрай него израстват и младите... Това Дембеле няма как да го даде! А и Жардел има време да влезе във форма, аз какво съм виновен, че не го пускат?
А за това какъв ни бил отбора, ти пък ако си мислиш, че да киснеш тук и да говориш какъв ни бил отбора не е провокация, е няма кое друго да се нарече! Нали ти бяхме безразлични- за 100 тен път, като сме ти такива какъв го дириш тук?
И аз не смятам, че сте симпатични, напротив.... И на мен сте ми безразлични.... Но не целя да се заяждам и изобщо не ме вълнувате и не влизам във форума ви, за разлика от теб и част от вашите фенове, киснещи в нашия... Всичко останало е комплекси, заяждане и провокация! Истини, истини, ама има начин да се поднесат по правилен начин, твоя е злоблив- не правилен!
"... а този черния ще замине в скоро време и хич няма да ви помни!"
То,пък,щото Жардел ще ви помни,сигурно!
"...Второ, наясно ли си, че няма да го задържите дълго,..."
За сметка на това,в завещанието на Жардел пише да го погребат във Варна!
Инфо от днес: Спас Делев не иска да играе за ЦСКА!-- Добре е ръководството на Ч.Море да използва момента и да се опита да го привлече 
Тоя гном далеч от Тича!