Черно Море - Пирин
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море - Пирин
Въпреки всички предпоставки (домакинство, пълен стадион и т.н.) аз мисля, че мачът ще е труден. 1:0 с много зор. 
-
Green Beast
Първия мач за сезона на всеки отбор му е труден.Отбора натоварен с големи очаквания,публиката в еуфория,ако не тръгне мача обаче,започва едно притеснение и в публика и играчи,да не стане някой фал на старта.Това важи за всички отбори.Затова от мене резултат едно на мъка/1-0/ ще е вярната прогноза.Залагам на точен резултат 100лева.И ще стискам палци да се получи.
Аз също мисля, че мача ще е труден, но трябва да бием.Важното е стадиона да се напълни.И дано утре да е първия мач от един изключително успешен сезон.Поздрави 
- ZelenOtbor
- Контакти:
Надявам се стадиона да се напълни и като за първи мач да демонстрираме добра игра, с която всичко хора да се върнат на стадиона и да подкрепят момчетата
Иначе, въпреки очакванията на повечето хора за лесен мач, ме съмнява да стане така, дори Еврофутбол дават коефициент 1.20 за наша победа :X
- Sagittarius
Кое му е трудното?Продадаха си отбора,по-слаби са от нас,мача е на наш терен,стадиона ще е фул.Просто би трябвало да ги смачкаме,но като за първи мач и напрежение на старта мисля 1:0.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Мдаммммм... Първия мач, толкова време го чакам... И накрая защо да не стане така да не ми преведат парите и да не мога да отида |(... Перфектно просто... Иначе очаквам трудна победа за "Морето" 
Черно Море е фаворит в този мач.Пирин имат и много проблеми в ръководството ,като се очаква да има финансова криза в отбора и бъдещето на тима е сериозно под въпрост тъй като собствениците на Пирин подаряват акциите си на феновете и общината.Въпреки това мисля че орлетата ще озорят здраво Черно Море,но ще загубят мача в крайна сметка.Черно Море-Пирин 2:0.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Saint Etienne
- Контакти:
Дано почнем с победа.
Прогноза: 1-0 с гол на Данчо Юруков.
Прогноза: 1-0 с гол на Данчо Юруков.
Юруков няма да започне титуляр. Аз за голмайстор си мисля, че ще е Дани Георгиев, пък не знам. 
Пълният стадион е ясен, после гол от съблекалнята, защо не и два, и по-голяма голова разлика като краен резултат. Според мен самочувствието ни ще по-голямо от напрежението
АЙ МОРЯЦИ!!!
АЙ МОРЯЦИ!!!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!