А по темата морето ще играят в Каварна ако не им дадат лиценз
На кой стадион ще играе Черно море догодина???
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: На кой стадион ще играе Черно море догодина???
Я не говори за ЦСКА бе смешко
ralimavridov написа:Не е правилно Черно море да пътува 120км до Бургас за мачовете си,а в същото време ЦСКА да си играе на 50м от Армията!С милиони дългове и рушащ се стадион.
1. Българска армия не е собственост на ЦСКА за да им приписваш състоянието на стадиона
2. Черно море защо не ремонтираха до сега стадион "Тича"
Наема на националния стадион за един мач е 50 000лв, така че честито на печелившите и ако не платиш другия кръг няма да те пуснат.
Защо точно ЦСКА даде за пример? Локомотив София и те ще си играят мачовете на националния стадион, защо не даде пример с тях?

Много ми е интересно с какво стадионът на Славия е по-добър от този на Берое
Поредната "велика" статия на спортал...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Всеки ще си играе на собствения стадион ! Значи в Албания могат, а тук не така ли ? същото го могат и в Македония, а тук видиш ли не може ? и как дават лиценз на Сант Жулия да играе в Европа на една нива, а на Черно Море не могат да дадът поне за първия кръг ?
Последна промяна от VarnaCrew на 03 май 2010 19:52, променено общо 1 път.
mironi88 написа:Значи днес четох в спортала статия за стадионите и ако това в действителсност стане и не дадат лицензи на повечето стадиони, което си мисля няма да се случи и оправданието с препоръките пак ще е на дневен ред и с оглед на отборите които се гласят за А група догодина си мисля че мачовете на които отборите ще играят ще са както следва:
Левски, Славия, Черноморец, Сливен и Литекс на собствените си стадиони.
ЦСКА - Национален стадион
Локо Сф - Национален стадион, Герена или ст. "Славия"
Берое - "Хаджи Димитър" в Сливен
Черно море - "Лазур" в Бургас
Миньор - Национален стадион,Герена или ст. "Славия"
Локо Пд - "Хаджи Димитър" в Сливен
Монтана - на градския в Ловеч
Пирин - на Герена, ст. "Славия" или Националния стадион
Локо Мз - граския в Ловеч
Евентуално отборите които се канят да влезят в А група:
Калиакра - на собствен
Несебър - на собствен или в Бургас
Дунав - в Ловеч
Банско - на собствен
Видима - на собствен
Академик Сф - някъде из столичните.
Мисля че това решение макар и ощетяващо стотици хиляди фенове ще повиши качеството на игра поради това че мачовете ще се играят на добри терени. Въпреки че ст. Славия не зная какво е толкова харесван. За сметка на това един стадион в Севлиево е кокетен, добре устроен и с един от най добрите терени в България.
Пич,изумяваш ме -всичко добре ама да кажеш,че стадион Славия става-айде стига-с нищо не е по-добър от нашия!!!Даже е много по-зле!!!
А за Банско-още повече-не четили,че точнозаради това са напът да се откажат от А група-защото не им дават стадиона-и не смятат да наливат пари в него!!!

acmilan написа:Много ми е интересно с какво стадионът на Славия е по-добър от този на БероеПоредната "велика" статия на спортал...
В статията на спортал както виждаш липсват още стадиони, а не само този на Берое.
Няма го на Миньор, няма го и на Пирин.

Монтана ще си играе на "Огоста".Единствения проблем на стадиона е терена,който чувам,че ще бъде оправен и отборът не би трябвало да има проблем да си играе на собствения стадион!
cska_90 написа:mironi88 написа:Значи днес четох в спортала статия за стадионите и ако това в действителсност стане и не дадат лицензи на повечето стадиони, което си мисля няма да се случи и оправданието с препоръките пак ще е на дневен ред и с оглед на отборите които се гласят за А група догодина си мисля че мачовете на които отборите ще играят ще са както следва:
Левски, Славия, Черноморец, Сливен и Литекс на собствените си стадиони.
ЦСКА - Национален стадион
Локо Сф - Национален стадион, Герена или ст. "Славия"
Берое - "Хаджи Димитър" в Сливен
Черно море - "Лазур" в Бургас
Миньор - Национален стадион,Герена или ст. "Славия"
Локо Пд - "Хаджи Димитър" в Сливен
Монтана - на градския в Ловеч
Пирин - на Герена, ст. "Славия" или Националния стадион
Локо Мз - граския в Ловеч
Евентуално отборите които се канят да влезят в А група:
Калиакра - на собствен
Несебър - на собствен или в Бургас
Дунав - в Ловеч
Банско - на собствен
Видима - на собствен
Академик Сф - някъде из столичните.
Мисля че това решение макар и ощетяващо стотици хиляди фенове ще повиши качеството на игра поради това че мачовете ще се играят на добри терени. Въпреки че ст. Славия не зная какво е толкова харесван. За сметка на това един стадион в Севлиево е кокетен, добре устроен и с един от най добрите терени в България.
Пич,изумяваш ме -всичко добре ама да кажеш,че стадион Славия става-айде стига-с нищо не е по-добър от нашия!!!Даже е много по-зле!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А за Банско-още повече-не четили,че точнозаради това са напът да се откажат от А група-защото не им дават стадиона-и не смятат да наливат пари в него!!!![]()
Кой не им дава стадиона? Те не са ли ОФК?
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Кой ненормалник го е писал ?
Банско на своя стадион , идете и вижте стадион ,,Овча поляна ,,. Каварна с навесите за сушене на червен пипер .
И други има такива - доста.
Само четири са добри - Националният , на Черноморец , на Пирин и на Сливен .
Стадион ,,Славия,, - става стадион ,,Равни дупки,,
,,Герена ,, - стадион ,,Мелиорация,, - поливната система се включва ,когато и скимне.
Осветлението на ,,Литекс ,, , все едно е с газени лампи .
Банско на своя стадион , идете и вижте стадион ,,Овча поляна ,,. Каварна с навесите за сушене на червен пипер .
И други има такива - доста.
Само четири са добри - Националният , на Черноморец , на Пирин и на Сливен .
Стадион ,,Славия,, - става стадион ,,Равни дупки,,
,,Герена ,, - стадион ,,Мелиорация,, - поливната система се включва ,когато и скимне.
Осветлението на ,,Литекс ,, , все едно е с газени лампи .
Ще играем на ,,Аксаково ,,