Илиане, върни се при нас!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Re: Илиане върни се при нас!

Мнениеот venitos » 22 апр 2010 20:59

Ticha написа:Твърдо против съм аз :!: Нищо не се е променило от времето, когато ни беше треньор. И ние тогава играехме по същия начин както играе Берое сега - изцяло защитно, без никакви атаки, а само с изритани напред топки. В момента това е печелившо, защото всички отбори в момента са изключително слаби и не могат да противодействат, когато отбора срещу тях играе дефанзивно.

Според мен Илиян е един от най-добрите треньори в момента в България, и не съм съгласен с теб, че Берое играят "само с изритани напред топки"! Съгласен съм за защитния стил на игра, но в крайна сметка стила на отбора зависи и от това с какво разполага треньора (не мисля, че Берое разполагат с перфектни футболисти за атакуващ стил на игра), . . . . или с не много класни играчи, без изграден манталитет на победители, най-добрия вариант да постигнеш нещо, е да играеш защитно и да рушиш играта!
В този ред на мисли, смятам, че с този отбор на Черно Море, Илиян би постигнал успехи!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 22 апр 2010 21:16

MORSKI написа:
novnik написа:Няма пък. Да си дойде в Левски.

Той да не е луд да ходи в Левски!
Ще го унищожите с парцалите!
Ще си дойде у дома, там където му е мястото и където е израснал, а именно стадион Тича!

Мне, тука саше грешиш, или ще остане в Берое, или от лятото е на Герена ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Toninik
Контакти:

Мнениеот Toninik » 22 апр 2010 21:29

MORSKI написа:

Ще си дойде у дома, там където му е мястото и където е израснал, а именно стадион Тича!

Щом си казал...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 апр 2010 21:32

Cesc Fabregas написа:
MORSKI написа:

Мне, тука саше грешиш, или ще остане в Берое, или от лятото е на Герена ;)

Не мисля Марти,,, Поне докато е Гонзо при вас... А и при нас ще му е най-добре...
При вас като почнат слабите игри и липсата на резултати ще бъде разкъсан...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 апр 2010 21:59

Сигурно ще остане в Берое.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
stoyan_17
Контакти:

Мнениеот stoyan_17 » 22 апр 2010 22:31

Ticha написа:Твърдо против съм аз :!: Нищо не се е променило от времето, когато ни беше треньор. И ние тогава играехме по същия начин както играе Берое сега - изцяло защитно, без никакви атаки, а само с изритани напред топки. В момента това е печелившо, защото всички отбори в момента са изключително слаби и не могат да противодействат, когато отбора срещу тях играе дефанзивно.

Вие сега като сте се разиграли по-различно,та дрънка.По-грозен футбол от този който играете неможе да съществува. :geek:
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 22 апр 2010 22:36

Жозе Моруриньо играе също защитно със бързи контратаки .Изцяло нападателно могат да играят много малко отбори.Добрата игра в защита гарантира успехи,друг е въпроса че такава игра не се харесва на феновете.Илиян Илиев не е открил топлата вода но се справяше добре и ако Черно море имат намерения да правят значими неща той е човека който ще върне стила на Никола Спасов .Той беше най добрия играч излязъл от Варна последните 20-30 години,юноша е на Черно море.Единственото което мога да го посъветвам да не се подава оставка при първи неуспех или слаба серия.Дано не отиде в Левски а да дойде в Черно море.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 23 апр 2010 00:02

Всеки си има мнение...аз си казах моето. Илиан е черноморец, кръвта му е зелена и е ясно, че рано или късно ще се върне на "Тича". Но нека се изучи още малко и тогава да дойде. Аз за съжаление не виждам никакво развитие при него от това, което беше при нас. Отбора му играе същия футбол, както нашия при него...дори и изпълнителите му са наполовина същите. Успехите му, както казах се дължат на изключително слабия футбол в А група в момента. Видя се, че дори отборите от Б група ни направиха за смях в турнира за купата...това значи ли, че и техните треньори са станали големи специалисти?! Аз предпочитам някой доказан треньор, който да научи отбора да играе футбол, а не някой, който ще дръпне целия отбор да стои отзад и ще търси временни резултати. Склонен съм дори да дам време (откъм резултати) за напасването и изграждането на такъв начин на игра. Това е от мен. Както казах всеки си има мнение. Някой може да каже, че Илиан е по-добър и от Капело...затова сме тука всеки да си защитава позицията.

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 23 апр 2010 00:39

Лично аз мисля че е рано за подобна дискусия.Нека видим какво ще стане с купата, защото според мен това ще е определящо за него къде ще продължи - дали ще си остане в Берое или ще си пробва късмета другаде(дали ще е Левски, Черно море или друг отбор - не знам).Нещо друго ми направи впечатление обаче - много хора явно са на мнение че футбола ни върви само надолу и надолу.Аз не съм голям разбирач, едва от 3-4 години следя по-сериозно каквито и да било мачове, но за мен последните 2 сезона имаше много приятни и интересни мачове и постепено започва да ми доставя все по-голямо удоволствие да гледам родната А група.Дано и на вас да започнат да ви правят впечатление хубавите неща...
"Some folks are wise and some are otherwise"

Върни се в “Черно море”