Отношението ни към Алекс?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Re: Отношението ни към Алекс?

Мнениеот зеленобелия » 21 апр 2010 18:57

chelseabg написа:Аз бих го аплодирал..беше главния виновник за добрите ни игри в последните 2-3 години.Голям футболист и истински капитан-с него просто бяхме друг отбор, аз не съм гледал по добър футболист на Тича от него..дори и от гостуващите отбори..

Той е най-добрия футболист играл някога на Тича.Без него медалите щяхме само да ги сънуваме-аз също ще го аплодирам независимо че Левски ми е най-неприятния отбор в БГ.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 апр 2010 19:01

krum_kravov написа:Няма да се държи непристойно.
Отделно имам въпрос: с груба игра или с футболни достйнства смятате да ни биете?

Тогава от мен ще бъде посрещнат като човекът на който Черно Море дължи най-много от постигнатото през последните 2 сезона.

ПС:Не смятам нито мисля,че Черно Море ще бие Левски.Прекалено слаб отбор сме в момента,с прекалено смешен треньор и тактика.Но смятам,че на вашия Бай Ганьо и устатия Гонзо трябва да се изнесе една наказателна акция за всичко което се случи след 4:1 за Купата.Най-вече за безочливата помия с която се заля моя Черно Море.И тъй като не ни трябват точки,то момента е перфектен за една брутална саморазправа със симуланти като Хичо,като Мечо,като Дарко,като Бардон дузпаджията или Жоазиньо.Така ако се контузят Борат няма да ги продаде и ще му осакатим отбора за ЕКТ...което най-много ще заболи Борат.И накрая-не беше ли Гонзо човекът,който нареди да се контузи Дока и после Рабех да отрепе Заков,защото нямахме друг нападател?Той беше.Затова искам просто реванш,безогледна сеч на всичко читаво във вашия отбор,до кокал сеч.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 21 апр 2010 19:05

Sagittarius написа:
krum_kravov написа:Няма да се държи непристойно.
Отделно имам въпрос: с груба игра или с футболни достйнства смятате да ни биете?

Тогава от мен ще бъде посрещнат като човекът на който Черно Море дължи най-много от постигнатото през последните 2 сезона.

ПС:Не смятам нито мисля,че Черно Море ще бие Левски.Прекалено слаб отбор сме в момента,с прекалено смешен треньор и тактика.Но смятам,че на вашия Бай Ганьо и устатия Гонзо трябва да се изнесе една наказателна акция за всичко което се случи след 4:1 за Купата.Най-вече за безочливата помия с която се заля моя Черно Море.И тъй като не ни трябват точки,то момента е перфектен за една брутална саморазправа със симуланти като Хичо,като Мечо,като Дарко,като Бардон дузпаджията или Жоазиньо.Така ако се контузят Борат няма да ги продаде и ще му осакатим отбора за ЕКТ...което най-много ще заболи Борат.И накрая-не беше ли Гонзо човекът,който нареди да се контузи Дока и после Рабех да отрепе Заков,защото нямахме друг нападател?Той беше.Затова искам просто реванш,безогледна сеч на всичко читаво във вашия отбор,до кокал сеч.

Сагитариус, ако помниш точно с вас спорех най-много около този мач. Отменен беше чист гол, но не ни правеше чест, че при унизителното 1:4 ние търсехме причината в онзи анонимник. Ако има нещо хубаво от цялата работа, то е в уволнението на Димитър Момиров. Подпирайки ви той пречеше и на вас, защото никой не гледаше футболните ви достойнства, а всички говориха за зелената СК...

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 21 апр 2010 19:07

Първо едно кратко резюме за Кривия:....
Честно да ви кажа, в началото много се чудех на хората след репликите " Добре, че Кривия игра'' ?!?! Бях в недоумение, как това нещастно джудже, може да е помогнал на отбора ( това беше мнението ми от годините прекарани в Левски за Кривия - наистина недолюбван отбор от мен ) ,......След време си признах грешката!!! Задочно се извинявам на Кривия и съжалявам, че не съм прозрял по-рано играта и качествата на Кривия ( но хората казват, че ...И любовта, и омразата са слепи ) Извинявай Саше,....
А относно посрещането му на Тича, от феновете, искренно се надявам да го посрещнем като човек, дал за нашият любим отбор ( аз лично няма да забравя голът с/у Макаби Натаня,.... за вас не знам :) )
Аз ще го аплодирам ;) , за другите..............в свободна страна живеем, кой както си реши ;)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 апр 2010 19:14

Никой не е харесвал онази съдийска комисия,а някои мачове примерно този с Пирин,който загубихме с 1:0 уплашения съдия не ни даде 100% дузпа само,за да не излезе,че ни бута,а по принцип би я дал.Въпроса е защо всички ваши медии се оляха да заливат Черно Море с помия?И като сме толкова подпирани защо в Европа бяхме достойни бойци?Защо бяхме най-високо класирания български отбор за 2009?Сега като режат съдиите безогледно във всеки мач,което е очевидно,днес не ни дадаха 2 дузпи и какво сега?Да лаем като помияри издивели ли като се виждаме колко сме слаби?А вие есента бяхте бая слаби и с онзи гол,и без него щяхме да ви бием,защото 4-те гола не ги отбеляза съдията.И всичко беше пунт,не срещу "зелената" комисия,а защото както Гонзо се изпусна,че се обадил на Момиров да го предупреди????Ало,момченцето от Столипиново,кой си ти бе пич,че да звъниш на шефа на съдиите и да го предупреждаваш "да внимават"?Та всичко беше пунт,за да има после дузпи ала Миньор и Черноморец,но за помията срещу нас-това вече не мога да го приема и искам реванш.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
green_vn
Контакти:

Мнениеот green_vn » 21 апр 2010 19:14

chelseabg написа:Аз бих го аплодирал..беше главния виновник за добрите ни игри в последните 2-3 години.Голям футболист и истински капитан-с него просто бяхме друг отбор, аз не съм гледал по добър футболист на Тича от него..дори и от гостуващите отбори..

+1

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 апр 2010 19:14

Sagittarius написа:Първо искам да кажа,чеСашо Кривия си замина от Черно Море като женски артикул с поведение неприлягащо на мъж,на капитан на отбор,на лидер,на играч с реноме и печелил заслужено наградата "Футболист на годината 1999".Второ искам да кажа,и го казвам искрено-най-блестящите игри,големия отбор и големите амбиции-всичко това се игради около Кривия.Миро Манолов,Сашко правия,Димов,Тошко - всички те проходиха около Кривия,около него придобиха самочувствие,което е много важно,както и характер.Затова мисля да направя следното към Кривия.Ще си затворя за миг очите и ще си превъзмогна егото и ще го посрещна/изпратя с бурни аплодисметни,които несъмнено е заслужил с игрите си за Черно Море и най-вече,че той беше разликата,която превърна Черно Море от средняк в отбор с високи цели.Ако обаче Кривия реши да се чепка с нас,да се прави на типичното четирикрако тревопасно,да ми се бара по х*я,да праща средни пръсти и т.н. то не смятам да му оставам длъжен и ще го залея помията,с която заливам всички от подобен тип-Гонзо,Урсула,Насо Раев,Топчо.В крайна сметка Кривия сам ще си направи посрещането и сам ще си избере какво ще е.А на терена очаквам от нашите играчи да бъдат жестоки и брутални както към него,така и към всички със сини екипи,безогледно трябва да се сече на 2-ри,наред под ножа до кокал да се пердаши,това трябва да е баталията на годината-без оглед за резултат и наказани трябва да се сече и трепе на втори.

Не вярвам Кривия да се държи като говедо. Дано не ме опровергае, ама просто не вярвам! Да тръпката му е Левски, но защо да го виним когато нали нашата тръпка е Черно море. Всеки си има право на лични пристрастия. Важното е, че като играеше при нас се раздаваше на мах. Основния проблем около Кривия, че ръководството ни застана не зад него, а зад тези които се смятаха за "голямата" работа. Да ама като си замина им лъснаха пос****те г***ве!!! Видяхме, че без него ние сме едно нищо. Направиха така, че за пръв път от многото години от когато съм фен на Морето да се срамувам от отбора си. До сега винаги съм носил с високо вдигната глава шалчета, фланелки и др. атрибути на Черно море, независимо в коя група играехме, нито как е завършил мача. Минавал съм покрай тумба спартаклии с шалчето на врата без да ми пука от нищо, но сега още щом изляза от Тича бързам да го махна. Не виня момчетата, които се мъчат на терена. АЗ ОБВИНЯВАМ ТРЕНЬОРСКОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ОТБОРА за трагичния Черно море, в който ни превърнаха!!! Отвратен съм от тях!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 21 апр 2010 19:17

Sagittarius написа:Никой не е харесвал онази съдийска комисия,а някои мачове примерно този с Пирин,който загубихме с 1:0 уплашения съдия не ни даде 100% дузпа само,за да не излезе,че ни бута,а по принцип би я дал.Въпроса е защо всички ваши медии се оляха да заливат Черно Море с помия?И като сме толкова подпирани защо в Европа бяхме достойни бойци?Защо бяхме най-високо класирания български отбор за 2009?Сега като режат съдиите безогледно във всеки мач,което е очевидно,днес не ни дадаха 2 дузпи и какво сега?Да лаем като помияри издивели ли като се виждаме колко сме слаби?А вие есента бяхте бая слаби и с онзи гол,и без него щяхме да ви бием,защото 4-те гола не ги отбеляза съдията.И всичко беше пунт,не срещу "зелената" комисия,а защото както Гонзо се изпусна,че се обадил на Момиров да го предупреди????Ало,момченцето от Столипиново,кой си ти бе пич,че да звъниш на шефа на съдиите и да го предупреждаваш "да внимават"?Та всичко беше пунт,за да има после дузпи ала Миньор и Черноморец,но за помията срещу нас-това вече не мога да го приема и искам реванш.

Много си краен бе, човек...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 апр 2010 19:49

Естествено, че ще бъде освиркван, вижте в най-футболната страна Англия, където се играе истински футбол как постъпват в подобни ситуации, когато въпросният играч пипне топката целият стадион бурно го освирква, той не постъпи мъжки, развали атмосферата в отбора, постоянно мислеше за транфер в Левски, няма какво да му мислим, не заслужава аплодмисменти със сигруност
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 21 апр 2010 20:12

На кривия паметник трябва да му направите на "тича" - ако не беше той нямаше и да помиришете европа ;)

Върни се в “Черно море”