Румен Николов!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Румен Николов!

Мнениеот Veso1913 » 15 апр 2010 10:59

Дадоха Тича,но на кого?Сега трябва някакъв договор за концесия и едва тогава можем да се надяваме на по добър стадион.Поне се надявам процедурата да е по облекчена.Че то иначе трябваше едни рувети да се бутат,не ти е работа.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 апр 2010 11:14

ogrizko написа:
Veso1913 написа:И нещо радостно.Вчера на Тича НЯМАШЕ никакви викове за оставка ,или примерно-ще играете ли бе?Бяхме малко,но истински.

Имаше обаче към Божилов викове, което хич не ми хареса на мен. За първи път от много време бях от страната на козирката и не останах впечатлен... но поне бяха само няколко човека. Радвам се, че като излизаше поне му пляскаха. Аз мисля, че много се старае момчето... друг въпрос е доколко успява и доколко не, може да му е трудно да свикне с отбора, но пък и няма кой знае каква подкрепа в момента откъм офанзивни играчи, надявам се все пак да успее да се приспособи успешно :roll:

Колкото до Ратников.... видя се като влезе Ратников, колко положения успяхме да създадем... верно, че ги пропуснахме... но всъщност това ни бяха най-чистите положения в мача, така че се вижда като влезне някой по-офанзивен играч, който я разбира горе-долу играта какво става. Но айде няма да коментирам много, че не знам как тренира и дали не е сгафил нещо, но все пак ...според мен има място на терена титуляр в момента :roll:

Весо, Огризко, както съм казвал и друг път аз винаги седя под козирката (близо до човека с мегафона). Вчера реших, нали уж играем със слаб отбор, да си припомня времето когато влизахме в А група и мачкахме всичко наред, да се местя в тази посока, в която атакуваме. Та значи второто полувреме седнах зад треньорската скамейка на моряците. Чак сега се убедих колко прави са били колегите от форума, които критикуват тези от "под козирката" Ей, имаше няколко идиота, които ме изкараха и мен извън нерви, а както казаха няколко истински фена: 2-3 от най-големите плювалници не присъствали на стадиона. Ужас! Наложи се аз, който се смятам за уравновесен човек на няколко пъти да изръмжа и да ги поставя на мястото им. Вярно, не чух псувни по адрес на Велизар, но за сметка на това не спряха обидите им към момчетата. Особенно към Божилов. А това момче е един прекрасен футболист! Трябва му още малко време да свикне с отбора и да покаже истинския си потенциал. Особенно след завръщането на терена на Жоро и Дани Георгиев и след смяна на треньора. Всички видяхме как Велизар изнася напред Данчо, а Божилов остава на заден план. За Тошко няма какво да говорим - оре земята - абсолютно себераздаване! Весо, не знам Николов Руни ли е, Меси ли е, ама знам , че това момче скоро ще бъде най-доброто крило в България. Невероятен! Ратников този път игра малко повече. Дано проблемите му, за които загатна Весо се решат час по-скоро защото и за малкото време на терена момчето показа класа. Имаше 2-3 невъзможни топки, за които се пребори мъжки и спечели и, за които изобщо не смятах, че могат да бъдат овладяни. Браво!
В заключение искам да кажа само това: въпреки липсата на основни играчи, при една нормална постройка и добра схема на игра ( нов треньор на всяка цена!!! ) отборът има потенциал за борба за челото!
Успех моряци!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 апр 2010 11:26

Е няма начин като влезе офанзивен играч и да не се променят нещата.Човека си е с офанзивно мислене и идеята му е атака след атака.А дефанзивния играч е с нагласа за защита преди всичко,а напред ако се получи-добре.Дано успеят да овладеят Ратников извън терена.Момчето има какво да даде на отбора.Толкова добри пасове за толкова малко време е показателно за класа.Просто трябва да се работи с играчите както на терена,така и извън него.За да нямаме случай като този с Рабех.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 15 апр 2010 12:11

Veso1913 написа:Е няма начин като влезе офанзивен играч и да не се променят нещата.Човека си е с офанзивно мислене и идеята му е атака след атака.А дефанзивния играч е с нагласа за защита преди всичко,а напред ако се получи-добре.Дано успеят да овладеят Ратников извън терена.Момчето има какво да даде на отбора.Толкова добри пасове за толкова малко време е показателно за класа.Просто трябва да се работи с играчите както на терена,така и извън него.За да нямаме случай като този с Рабех.

те щом с Борносуза успяха с тоя келеш ли няма да се справят ;)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 15 апр 2010 13:09

Я,няма да го овладеят тоя "келеш" ли?Така ще му натегнат гайките,че ще тренира "по желание" двойно дори :P .
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 15 апр 2010 16:59

Прочетох доста мнения за "под козирката" и да се изкажа и аз. След мача бях на ръба. Бях седнал зад нашата скамейка и имаше двама индивиди, който 90(!!!) минути не спряха да псуват всички и всичко. Наблегнаха на Божилов..Димов нищо не играел, Наката един пас не можел да даде, въобще не знам защо идват..да псуват ли - да подкрепят отбора ли..да не говоря как ме изгледаха като станах да ръкопляскам на Божилов при смяната..и мене щяха да ме пляскат :mrgreen: УжасТ!!

За Румен - единствено му пожелавам час по-скоро да отиде в чужбина и да играе, а не тука да се мъчи. Бърз футболист с техника за бърз футбол. Тука всяко докосване фал..няма такава грозна гледка придружена с никакъв футбол.
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 15 апр 2010 20:59

Коментарите против Козирката визират точно групата копрофили зад Велизар Попов.С олигофрени като онези по принцип е адски противно да се занимава човек,дори и да влиза в някаква словесна разпра.Аз съм го изпитвал,даже още повече се ядосвам и изнервям.Казал съм го,повтарям го-зад нашата скамейка стоят 30-те най-дебилно-тъпи индивида ходещи по всички садиони в България.Най-противните и гнусни отрепки са на Тича зад домакинската скамейка.Това не са моряци,а ла*на.И който е около тях-да ги храни,да ги псува на спокойствие,при всеки възможен повод,дори и да няма повод,за мен това не са фенове на Черно Море.От зимата най-много се псуват Гошо Божилов,който е добро момче с много талант,с роля на терена каквато досега нямахме,тепърва се сработва с колектива и другия,който отнася злъчта е Сашо беройския,горкия играе десен халф-бек и едно полувреме е товарен нон-стоп.Впрочем чувал съм псувни и по адрес на Димов и Тошко Колев,но това надали ви изненадва като знаем,че под псувните са подлагани и легенди като Божил Колев и Илиан Илиев.За всички треньори-ясно.Жалко,че при нас точно са намира тази сволоч и тези псевдо-фенове-боклуци.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 апр 2010 21:42

Sagittarius написа:Коментарите против Козирката визират точно групата копрофили зад Велизар Попов.С олигофрени като онези по принцип е адски противно да се занимава човек,дори и да влиза в някаква словесна разпра.Аз съм го изпитвал,даже още повече се ядосвам и изнервям.Казал съм го,повтарям го-зад нашата скамейка стоят 30-те най-дебилно-тъпи индивида ходещи по всички садиони в България.Най-противните и гнусни отрепки са на Тича зад домакинската скамейка.Това не са моряци,а ла*на.И който е около тях-да ги храни,да ги псува на спокойствие,при всеки възможен повод,дори и да няма повод,за мен това не са фенове на Черно Море.От зимата най-много се псуват Гошо Божилов,който е добро момче с много талант,с роля на терена каквато досега нямахме,тепърва се сработва с колектива и другия,който отнася злъчта е Сашо беройския,горкия играе десен халф-бек и едно полувреме е товарен нон-стоп.Впрочем чувал съм псувни и по адрес на Димов и Тошко Колев,но това надали ви изненадва като знаем,че под псувните са подлагани и легенди като Божил Колев и Илиан Илиев.За всички треньори-ясно.Жалко,че при нас точно са намира тази сволоч и тези псевдо-фенове-боклуци.

Донякъде си прав,но бройката е силно завишена.Не са 30,а някъде около 5-6 индивида.И аз не мога да разбера за какво хранят Божилов и Беройския,но хубавото в цялата работа е,че ите не могат да го обяснят. :) Само да не забравяме как от другата страна на Тича псуваха Кривия,Лазаров,Какалов,Керчев,Мишо...Но защо трябва да се делим на тази и онази страна е въпроса.Всеки си има мнение и стадиона е мястото където да го сподели.Проблема не е в това,а в начина на изразяване.НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА НАРЕЖДА ТРЕНЬОРИ И ИГРАЧИ!!!Така мисля аз,и си спазвам мнението вече 45 години!След резила в Каварна и Ловеч се вижда кои са истинските фенове,нали?Аз бях на Тича,а ти?Мога да ти изброя поименно много ,,истински" моряци които ги нямаше.Те си имат оправдание за отсъствието.Аз нямах такова и затова не отсъствам НИКОГА когато съм в БГ.Дъжд,сняг,вятър,слаби игри-нищо не ме спира.Защото си обичам отбора.И съм неизменно зад треньорската скамейка.И ще бъда там докато има Тича.А с онези просто не ми се занимава вече.Не си струва.Надявам се и от другата страна да влезете в час,относно оплюването на играчи.Защото сега ако чуя оправдания че тези които съм изброил нямат място на Тича ще станете просто смешни.По тази логика плюят и тези според теб 30.Който е подписал договор с морето,слаб или не,трябва да има комфорт и подкрепа от публиката.Ако не става,треньора да го маха.Не ние да казваме кой да се маха и кой не.Иначе става като в един култов БГ филм.Кучета и котки може,а прасета не може.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 16 апр 2010 13:15

Veso1913 написа:Донякъде си прав,но бройката е силно завишена.Не са 30,а някъде около 5-6 индивида.
Точно толкова са ;)

Veso1913 написа:НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА НАРЕЖДА ТРЕНЬОРИ И ИГРАЧИ!!!

Не е точно така, защото настроенията сред трибуните са отражение на това, което става на терена.
Но да ходиш на мач целенасочено и предварително настроен единствено да псуваш, ругаеш и обиждаш, това е безумна олигофрения!

Да ви кажа, явно начина е един: НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 апр 2010 13:18

ЧерноМореВарна написа:

Veso1913 написа:НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА НАРЕЖДА ТРЕНЬОРИ И ИГРАЧИ!!!

Не е точно така, защото настроенията сред трибуните са отражение на това, което става на терена.
Но да ходиш на мач целенасочено и предварително настроен единствено да псуваш, ругаеш и обиждаш, това е безумна олигофрения!

Да ви кажа, явно начина е един: НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ!

Искам да допълня че и празните трибуни,са отражение на играта на терена.Аз затова не ходих с Мездра и Своге.За Пирин,ще си помисля...А за тези 5-6 лумпена,наистина е кретенизъм в най-висша форма,да плюеш и псуваш целенасочено.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”