Цонко Цонев се заяде: От 10 г. не е имало по-слаб Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Re: Цонко Цонев се заяде: От 10 г. не е имало по-слаб Черно море

Мнениеот thehellriser » 30 мар 2010 19:23

През сезон 2004/05 клубът си извоюва за първи път в своята история място в "Б" група.
До момента клубът има 5 участия в "Б" група, а най-престижното място е 2-ро в "Б" група,сезон 2007/08.
Осминафиналист за купата на България през 1998 г. и полуфиналист през 2008 г
:lol: Славната история на Калиакра :lol:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 30 мар 2010 19:24

Момчета, пишете по темата и стига дребнави заяждания!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 30 мар 2010 19:25

kartago написа:Момчета, пишете по темата и стига дребнави заяждания!

Темата е да си бере лайката!
Цонко изби рибата на плувка!

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 30 мар 2010 19:27

Тоя Цонко как си противоречи :D Щели да се опитат да станат мисията невъзможна, пък по - надолу са сигурни.. :D сам се е оплел.. Дано само като видят, че не могат да ни бият на футбол, да не сменят играта с някои силови спортове.. че имам такива спомени от преди.. Успех Моряци!!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 30 мар 2010 19:29

Очаквам преди мача Цонко да излезе пред стадиона и да изреве!
ХЕВИ-МЕТЪЛ БРАТЯ! :twisted:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 30 мар 2010 19:48

Sole написа:Всички знаят,че Кметът на Каварна е от Левски.Така,че нищо чудно,че вместо да гледа отбора си, рони крокодилски сълзи за отбора на бай Ганьо.Дайте на Цонко да свири мача,че след това да няма на кого да се сърди :lol:

Ти си поредното доказателство, че в България има два отбора Левски и АнтиЛевски. За каквото и да се говори, ти си толкова дълбоко комплексиран, че не знаеш какво да кажеш и винаги опираш до Левски. Цонко не е левскар, а болен цесекар. Евала му правя, че направи от едно село като Каварна, град, за който се говори в Европа. А вие си злобейте, не му пречите.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 30 мар 2010 19:50

dodo7271 написа:
Sole написа:Всички знаят,че Кметът на Каварна е от Левски.Така,че нищо чудно,че вместо да гледа отбора си, рони крокодилски сълзи за отбора на бай Ганьо.Дайте на Цонко да свири мача,че след това да няма на кого да се сърди :lol:

Ти си поредното доказателство, че в България има два отбора Левски и АнтиЛевски. За каквото и да се говори, ти си толкова дълбоко комплексиран, че не знаеш какво да кажеш и винаги опираш до Левски. Цонко не е левскар, а болен цесекар. Евала му правя, че направи от едно село като Каварна, град, за който се говори в Европа. А вие си злобейте, не му пречите.

Ти си додни,не ти пречим!
Играят Калиакра и Черно Море и ....айдееее да пишем за Левски!
Теб кой те вика тука,а?

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 30 мар 2010 20:09

За тоя мач не се притеснявам знам че ще ги праснем тези МЕДУЗИ от Каварна ама следващия..??? много ми е свито сърцето че не знам. А Цанко ще го ушием лятото в сезона с едни 10 000 бона 4е да му е кеф на душата ...Защото ми е много готино да го къртя понеже се мисли за Дявол... Много ми е лесен пишман политика. Ами Тим ако решат да резнат както те си знаят и на следващите избори къде ще е Къомета ))))))) :) :) :)

sandokan100
Контакти:

Мнениеот sandokan100 » 30 мар 2010 20:13

"2:1 за Калиакра"
Това ще са засадите в полза на калиакра,а резултата ще 3:1 в полза на моряците.Това е моята прогноза.

Върни се в “Черно море”