garfild8 написа:Зелен,ами купата?Няма ли да я вземаме?
Какво говориш, бе човек?!! Тя вече си е наша!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
garfild8 написа:Зелен,ами купата?Няма ли да я вземаме?
зеления написа:garfild8 написа:Зелен,ами купата?Няма ли да я вземаме?
Какво говориш, бе човек?!! Тя вече си е наша!!!![]()
зеления написа:ogrizko написа:Адемар наистина добра попълнение се оказа. Но на новата си позиция! Аз доста мърморех като го взехме, че изобщо не ми харесва как играе и т.н. и предпочитам Ради Бачев.... но явно причината е била, че не е играел на подходящата за него позиция. Ето, сега вече наистина почна да показва някаква игра, която ми допада и няма как да не призная, че добре се справя.. дано да продължава така. Харесва ми това, че има много силна конкуренция в отбора вече навсякъде общо взето... нямаме незаменими играчи в момента, както и някоя и друга контузия не би се отразила пагубно на отбора. Като дори си мисля, че ако нещо стане с Ради Бачев... въпреки че не е типичната позиция за Адемар, той все ще се справи горе-долу в ролята на ляв бек за някой и друг мач. Така че съм доста доволен за в момента.... мисля, че като се върнат Юруков и Манолов ще сме още по-силни и с повече опции и варианти. Тактическите схеми на Велизар ще могат да отговорят на изискванията на всеки противник... а пък и да речем, ако този сезон играчите свикват с новите схеми.... то другия вече ще са привикнали към тях и ще показват по-добра игра и сработеност. Опитвам се да кажа, че всъщност в момента имаме един супер стабилен гръбнак ми се струва и че следващия сезон съм сигурен, че пак ще сме в тройката ..стига вече да не стане нещо непредвидено лятото, да ни купят 2-3 играчи, или някоя и друга дълга ключова контузия. Ама мисля, че ще сме в тройката все пак другия сезон, стига нещата да вървят по този положителен начин. И се надявам стадион Варна наистина да почне да се строи и 2013 ако не свърши света дотогава, да станем шампиони
Мамка му!Лаптопа ми прави проблеми като пиша.Прескача по някакъв неведом начин от ред в ред и ако бързам и не прочета какво съм написал,се получава една боза...За което се извинявам.Наистина писах за Адемар,но намесих и Ратников.Къде се изгубиха думите???А бе надявам се че сте ме разбрали.Все пак тука сме горе-долу на един акъл.
![]()
Аааа Огризко, да ги нямаме такива. Тази година трети или в най-лошия случай 4-ти, а догодина битка за първото място! Я сме живи след 2012 година, я не. Може да ви звучи малко шеговито ама мисля, че точно това ще стане. Имам предвид Черно море де, а не 2012г.
А за набора Весо 1913 смятам, че човека в изречението си "Взехме атакуващ играч и ..." е пропуснал само името Ратников. Иначе за мнението му - + 1 000.
ЧерноМореВарна написа:Точна статия.
Аз винаги съм го харесвал много Жуниор. Страхотен дрибъл и уникално докосване с глава.
Много се надявах да не направим тая глупост да го махнем. Има хора, които по-трудно се адаптират и той явно е от тях. Изведнъж на друг континент, някаква забита антифутболна държава, странен език, манталитет, странен футбол.. Няма как да излезе и да мачка!..
Тя и контузията му (разтежение на коремния мускул) беше малко измислена, ама поне посвикна с хората и порядките, поотпусна се, не е толкова притеснен, играе с настроение и му личи. Много му се радвам и се надявам да ми го върне тъпкано!
San-Jose написа:Каква конкуренция с Юруков, ние остатанхме без играчи - Манолов аут до края на сезона, Жоро Илиев ще е с шина на крака 1 месец, така че най-вероятно Адемар ще играe крило, а Юруков в атака с Божилов
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
San-Jose написа:И кога ще ги играе тия контроли Юруков?...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта