Мача С ''Виктория Бранещи'' На Тича?!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Мача С ''Виктория Бранещи'' На Тича?!
Мачът беше много приятен за окото.Черно Море игра много бърз футбол,страхотен мач на Тошко Колев,който намира формата си-скорост,феноменална техника и демараж остави румънците само като странични наблюдатели на неговите рейдове по двете крила
.Чудесно представяне и на Адемар,който явно наистина е имал болежки предния полусезон и не знам кой го определи като бавен...много бърз е,с техника и борбен,лесно отнема топката.Дани Димов вижда много добре играта и движеше всичко целия мач.Ратников лепи топкта за краката си,техниката му е добра,много тънки пасове дава и определено е над нивото на Аврамов например,който не ме впечатли особено.Велизар трябва да обърне внимания на новия Сашо,прекалено често оголва зоната си и всички опасности бяха през него докато се беше забравил в атака.Но много съм доволен от Тошко,Дани Димов,Ратников и Адемар-това са играчите ни с най-очевиден напредък(Ратников е нов де).

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Ticha
- Контакти:
Добър мач направихме днес. Адемар беше над всички. Само че сега чета, че Велизар е казал че възстановяването на Миро Манолов и Данчо Юруков върви лошо и няма да играят със сигурно до края на март, а може и по-късно...а и след това няма да са напълно готови и във форма...незнам малко се спекох от тая новина. Явно предварителните очаквания са били други, но и при двамата нещата са се усложнили. Повече ме притеснява липсата на Миро. На Божилов му нямам доверие...поне засега.
Наистина много неприятна новина за Миро и Данчо..не занм кой ще ни вкарва положенията 

На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
- ZelenOtbor
- Контакти:
Впечатлен останах от Тошко, Адемар и Ратников ми хареса, но просто този Божилов не може да бяга... Аз вече ще му викам "хлъзгавия" , той се подхлъзна поне 20 пъти.. 

-
- Контакти:
Добре де, защо всички плюете по Божилов??? Миро го чакахме година и половина докато се отпуши, Божилов спечели всяка висока топка, разпределяше я в ляво и дясно на Дани и Адемар, бореше се- не бягал, ами той е таран, да не е спринтьор? Нека му дадем шанс. Сигурен съм че ще се окаже много добро попълнение.
От 4-мата нови най впечатли Ратников. Има невероятен поглед върху играта и усет за пласиране. За разлика от други футболисти освен с краката си играе и с мисъл.Много силен мач отново на Адемар! А,Т.Колев е в най-добрата си форма.
- Sagittarius
Аз казах,че Ратников ще е трансферен удар и видяхме нагледно какво може да даде на отбора-много,страшно много.Новината на Миро Манолов и Юруков ме праща в лоши мисли.Особено за Миро.Видяхме,че Ратников,Тошко,Адемар,Жоро Илиев,Дани Димов,Дани Георгиев-всички те пипат топката бързо,с фантазия дори,видяхме колко тънки пасове на Ратников извеждащи човек сам срещу вратаря Заков просто не ги разбра,а първото полувреме Божилов нямаше скорост да ги гони.Миро ако беше-това бяха голове.Гошо Божилов е таран,той не е Миро Манолов,той е друг тип играч и ако не видяхте аз да ви кажа нещо което много ми хареса - 20 въдушни двубоя - 20 пъти спечели топката и я сваля супер добре на халфовете,а всеки корнер и фал превръщаше в голова опасност.За мене е по-добър от Заков и стартовия състав трябва да е:
--------------------Пиргов---------------------
--Сашо-----Сашко---Домакинов--Адемар-
---------------Борносузов---------------------
Д.Георгиев----Г.Илиев---Д.Димов--Т.Колев
------------------Ратников--------------------
------------------Божилов----------------------
За мене тези играчи и този състав е най-добрият сега,тези играчи са в най-добра форма.
За мене тези играчи и този състав е най-добрият сега,тези играчи са в най-добра форма.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Sagittarius написа:Аз казах,че Ратников ще е трансферен удар и видяхме нагледно какво може да даде на отбора-много,страшно много.Новината на Миро Манолов и Юруков ме праща в лоши мисли.Особено за Миро.Видяхме,че Ратников,Тошко,Адемар,Жоро Илиев,Дани Димов,Дани Георгиев-всички те пипат топката бързо,с фантазия дори,видяхме колко тънки пасове на Ратников извеждащи човек сам срещу вратаря Заков просто не ги разбра,а първото полувреме Божилов нямаше скорост да ги гони.Миро ако беше-това бяха голове.Гошо Божилов е таран,той не е Миро Манолов,той е друг тип играч и ако не видяхте аз да ви кажа нещо което много ми хареса - 20 въдушни двубоя - 20 пъти спечели топката и я сваля супер добре на халфовете,а всеки корнер и фал превръщаше в голова опасност.За мене е по-добър от Заков и стартовия състав трябва да е:
То добре, ама според мен другите ще имат против да играем с 12 души

На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
- Sagittarius

- Ticha
- Контакти:
Аз бих сложил и Ели Маркес в стартовия състав, особено при гостуванията, за да се използва бързината му при контраатаките. Жалко че е наказан за първите 2 мача, а освен това се и контузи. Много отсъстващи станаха и все в офанзивната част от играта...