Светкавица - Ч.Море на живо
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Светкавица - Ч.Море на живо
гледах мача в търговище и трябва да ви кажа че тоя ратников е пропит от футбол.страхотно впечетление ми направи момчето
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
gambara написа:гледах мача в търговище и трябва да ви кажа че тоя ратников е пропит от футбол.страхотно впечетление ми направи момчето
на същото мнение съм-само терените да са в по-добро състояние от днешния,много се пързаляха в завършващата фаза,мисля че има какво още да покаже момчето,много е напред с материала-отличаваше се наистина,ще е полезен според мен,ще чакаме следващата контрола или двустранна игра с интерес

HASTA DE LA VICTORIA
thebully написа:кога се прибрахте от Търговище -че и тема сте пуснали,пс-аз сега се прибрах![]()
![]()
Даваха мача директно по телевизията

А Аврамов как се представи?Чета че има две асистенции?А на нас все пак ни трябва човек който да я слага на главите на нашите нападатели.А и доколкото разбрах,Ратников вкарва с глава,което е много показателно за играча,понеже е само 1.73.Притежава чувство за пласиране и при точен пас...А другия гол е отново с глава и отново след точно центриране на Аврамов.Казвайте ходилите на мач,за какво става реч,че много ме заинтригуваха тези двамата.А Кръстев как се представи?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:А Аврамов как се представи?Чета че има две асистенции?А на нас все пак ни трябва човек който да я слага на главите на нашите нападатели.А и доколкото разбрах,Ратников вкарва с глава,което е много показателно за играча,понеже е само 1.73.Притежава чувство за пласиране и при точен пас...А другия гол е отново с глава и отново след точно центриране на Аврамов.Казвайте ходилите на мач,за какво става реч,че много ме заинтригуваха тези двамата.А Кръстев как се представи?
А Божилов?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Аврамов бе над всички,добра игра на ЧМ

какво да ви кажа момчета,от един мач и то на замръзнал терен изводи да се правят не става много-много,през първото полувреме Аврамов и Кръстев се движиха по двете крила и бяха много дейни,в нападение играха Заков а зад него Ратников,поне на мен така ми се видя постройката на тези четирима футболисти,имаше не лоши отигравания и комбинации,Ратников трябва да го видим на нормален а не замръзнал терен,мисля че има още какво да покаже това момче,доста я пипа топката като за първи мач и то на лед,трябва да му се даде шанс да покаже пълния си потенциал,голямо парзаляне имаше пред противниковата врата във завършващата фаза на атаките,не виждам какъв е проблема да ги вземат и тримата,едва ли финансовите им претенции ще са толкова високи,второто смениха отбора изцяло,нападаха в другата посока на явката където бяхме застанали,и много -много не им следихме играта,наблягахме на алкохола и лафове по между си,живот и здраве на другата контрола или двустранна игра който може да ходи,и да споделя впечатленията си също относно играта на отбора и новите футболисти,въпреки че спаринга беше срещу Светкавица аз съм доволен от показаното на терена,спете спокойни-Велизар си знае работата,със здраве на всички

HASTA DE LA VICTORIA
thebully написа:какво да ви кажа момчета,от един мач и то на замръзнал терен изводи да се правят не става много-много,през първото полувреме Аврамов и Кръстев се движиха по двете крила и бяха много дейни,в нападение играха Заков а зад него Ратников,поне на мен така ми се видя постройката на тези четирима футболисти,имаше не лоши отигравания и комбинации,Ратников трябва да го видим на нормален а не замръзнал терен,мисля че има още какво да покаже това момче,доста я пипа топката като за първи мач и то на лед,трябва да му се даде шанс да покаже пълния си потенциал,голямо парзаляне имаше пред противниковата врата във завършващата фаза на атаките,не виждам какъв е проблема да ги вземат и тримата,едва ли финансовите им претенции ще са толкова високи,второто смениха отбора изцяло,нападаха в другата посока на явката където бяхме застанали,и много -много не им следихме играта,наблягахме на алкохола и лафове по между си,живот и здраве на другата контрола или двустранна игра който може да ходи,и да споделя впечатленията си също относно играта на отбора и новите футболисти,въпреки че спаринга беше срещу Светкавица аз съм доволен от показаното на терена,спете спокойни-Велизар си знае работата,със здраве на всички![]()
![]()
[offtopic]А малко търговишко не взехте ли за изпът

Иначе как може да играят на заледен терен- да се контузи някой ли

MORSKI написа:thebully написа:какво да ви кажа момчета,от един мач и то на замръзнал терен изводи да се правят не става много-много,през първото полувреме Аврамов и Кръстев се движиха по двете крила и бяха много дейни,в нападение играха Заков а зад него Ратников,поне на мен така ми се видя постройката на тези четирима футболисти,имаше не лоши отигравания и комбинации,Ратников трябва да го видим на нормален а не замръзнал терен,мисля че има още какво да покаже това момче,доста я пипа топката като за първи мач и то на лед,трябва да му се даде шанс да покаже пълния си потенциал,голямо парзаляне имаше пред противниковата врата във завършващата фаза на атаките,не виждам какъв е проблема да ги вземат и тримата,едва ли финансовите им претенции ще са толкова високи,второто смениха отбора изцяло,нападаха в другата посока на явката където бяхме застанали,и много -много не им следихме играта,наблягахме на алкохола и лафове по между си,живот и здраве на другата контрола или двустранна игра който може да ходи,и да споделя впечатленията си също относно играта на отбора и новите футболисти,въпреки че спаринга беше срещу Светкавица аз съм доволен от показаното на терена,спете спокойни-Велизар си знае работата,със здраве на всички![]()
![]()
[offtopic]А малко търговишко не взехте ли за изпът[/offtopic]
Иначе как може да играят на заледен терен- да се контузи някой лиБезумие е това...
[offtopic]Шопа докара и спаси положението,абе хич да не е заминаха няколко бутилки с твърдо гориво в небитието,ама какво да се прави-така ще е

HASTA DE LA VICTORIA
thebully написа:[offtopic]Шопа докара и спаси положението,абе хич да не е заминаха няколко бутилки с твърдо гориво в небитието,ама какво да се прави-така ще е![]()
![]()
[/offtopic]
[offtopic]Добре, че е шопа иначе не виждам как щяхте да издържите

А новите от еидн мач е нормално да не може да ги прецени Вилито