Дани Кики в ,,Черно море''...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Дани Кики в ,,Черно море''...

Мнениеот stannn » 30 дек 2009 13:13

ЕМИЛ написа:
stannn написа:Eй това е. Ако се появи подобна тема във форума на ЦСКА ЕМИЛ веднага ще я заключи. Няма източник. Ама нали ЕМЧО е левскар. Та от кое сайтче прочетохте, че това момченце ще идва при вас. И как си мислите, че отказва да дойде в ЦСКА и изведнъж е съгласен да дойде точно в Черно Море.

[offtopic]Нищо не разбрах.Честно.[/offtopic]

;) ;) ;)

Ще ти разясня. Вие модераторите заключвате моментално темите във форума на ЦСКА когато няма източник на материала който е копиран. А тук това липсва като гледам. Защо не се пита тук от къде е дадения материал?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 30 дек 2009 13:15

stannn написа: И как си мислите, че отказва да дойде в ЦСКА и изведнъж е съгласен да дойде точно в Черно Море.

Очевидно иска да става футболист и затова избира отбор с отличен колектив и играчи пред отбор с пияници наскоро обявен като "най-слабия отбор в Европа".Кики си знае работата като ви плю на сурата,евала на момчето,дори и да не дойде в Черно Море съм обнадежден за футбола в България щом млад играч отказва да бъде съсипан в ЦСКА----. апропо - Делев каква пролет направи в Пирин....отиде в ЦСКА и цяла есен - 2 гола,3 общо с Евротурнирите.Факт,Делев го съсипахте.Иван Иванов в Локо Пд беше страхотен играч-отиде в ЦСКА-съсипахте го,какво да говорим повече.Както казах,Кики не е никак прост :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 30 дек 2009 13:23

The Sailor Man написа:
stannn написа: И как си мислите, че отказва да дойде в ЦСКА и изведнъж е съгласен да дойде точно в Черно Море.

Очевидно иска да става футболист и затова избира отбор с отличен колектив и играчи пред отбор с пияници наскоро обявен като "най-слабия отбор в Европа".Кики си знае работата като ви плю на сурата,евала на момчето,дори и да не дойде в Черно Море съм обнадежден за футбола в България щом млад играч отказва да бъде съсипан в ЦСКА----. апропо - Делев каква пролет направи в Пирин....отиде в ЦСКА и цяла есен - 2 гола,3 общо с Евротурнирите.Факт,Делев го съсипахте.Иван Иванов в Локо Пд беше страхотен играч-отиде в ЦСКА-съсипахте го,какво да говорим повече.Както казах,Кики не е никак прост :!:

Вие сигурно щяхте да сте по -напред от нас в Европа. А за Делев си в голяма грешка. Момчето се развива. И ако за теб е съсипан за мен не е и има голяма бъдеще. Иван Иванов сам си го направи това което му се случи. Изигра 2-3 силни мача и литна в облаците. Така, че не ми говори кой съсипва футболисти. Виждаме ви вие колко сте добри. Я ми кажи на кое място сте в нашето смешно първенство, че нещо не ви намирам в първата петица.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 30 дек 2009 13:30

Няма да споря с определените като най-слаби в Европа.Факт.Под нивото сте ми.В Пловдив Иван Иванов пиеше ли?Не.Там играеше.Защо?Защото ЦСКА съсипва играчите с болното си мислене.А Делев как се развива го виждаме какъв тропанчо е,един от най-слабите и безполезни играчи на есента-нападател с 2 вкарани гола - хахахахаха,за подобен атестат Пеньо е наричан какъв ли не.Да припомним пролетта на Делев в Пирин каква беше....дойде в ЦСКА-съсипа се-Факт.Хич не се занимавай с нас,ако ще и последни в Бъглария да сме,а вие да сте си купили второто място(парите не ви стигнаха за първото)....в Европа вас обявиха за най-големия слабак - Факт.Дани Кики явно мисли с главата си,а не като Митко Илиев дето като чу и хоп-лигите потекаха
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 дек 2009 13:40

stannn написа:
ЕМИЛ написа:
stannn написа:Eй това е. Ако се появи подобна тема във форума на ЦСКА ЕМИЛ веднага ще я заключи. Няма източник. Ама нали ЕМЧО е левскар. Та от кое сайтче прочетохте, че това момченце ще идва при вас. И как си мислите, че отказва да дойде в ЦСКА и изведнъж е съгласен да дойде точно в Черно Море.

[offtopic]Нищо не разбрах.Честно.[/offtopic]

;) ;) ;)

Ще ти разясня. Вие модераторите заключвате моментално темите във форума на ЦСКА когато няма източник на материала който е копиран. А тук това липсва като гледам. Защо не се пита тук от къде е дадения материал?

[offtopic]Теб пък какво те засяга? Да се заяждаш ли си дошъл, така като те гледам да! Объркал си мястото ;)[/offtopic]

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 30 дек 2009 14:08

Прави впечатление ,че много се впрягат някои откъде било инфото! :?:
Всеки чете и други сайтове и като конкретен пример ще дам Топспорт-"Левски договори Иво Иванов".Като прочетеш обаче става ясно че са приказки без доказателства!
В МЕДИЯ!
А не във ФОРУМ!
Ето защо Велизар казва че някои се ползват с невиждан медиен комфорт,платени глашатаи,ВТЪЛПЯВАНЕ И ВМЕНЯВАНЕ на мнения които са ЧУЖДИ!
Дори и непотвърдено (засега),какво пречи да го пообсъдим?
Темата не е обидна или дори дразнеща!
Аз бих пуснал тема"Отбор с подготовка на Луната"
Ще ме изключите ли?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 дек 2009 14:12

зелено-бяло написа:Прави впечатление ,че много се впрягат някои откъде било инфото! :?:
Всеки чете и други сайтове и като конкретен пример ще дам Топспорт-"Левски договори Иво Иванов".Като прочетеш обаче става ясно че са приказки без доказателства!
В МЕДИЯ!
А не във ФОРУМ!
Ето защо Велизар казва че някои се ползват с невиждан медиен комфорт,платени глашатаи,ВТЪЛПЯВАНЕ И ВМЕНЯВАНЕ на мнения които са ЧУЖДИ!
Ще ме изключите ли?

Може би Гонг и форумът на Гонг затова са №1 защото работят с проверена информация...........,а не спекулират със слухове.

П.С.Тема със заглавие "Отбор с подготовка на Луната" може да пуснеш в Свободна зона.Там няма проблем.И ще има един член който ще е много активен в нея.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 30 дек 2009 14:20

ЕМИЛ написа:
зелено-бяло написа:Прави впечатление ,че много се впрягат някои откъде било инфото! :?:
В МЕДИЯ!
А не във ФОРУМ!
Ще ме изключите ли?

Може би Гонг и форумът на Гонг затова са №1 защото работят с проверена информация...........,а не спекулират със слухове.

П.С.Тема със заглавие "Отбор с подготовка на Луната" може да пуснеш в Свободна зона.Там няма проблем.И ще има един член който ще е много активен в нея.

Аз също затова харесвам Гонг и форумът,по принцип си прав за инфото!
Но в случая не става ли въпрос за спорене на дребно! :roll:

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 30 дек 2009 14:51

Дани ако напусне Локо, ще му е най-голямата грешка! Трябва да изкара поне още един сезон в Локо, и ако показва добра форма, нека го вземат! В ЦСКА ще е резерва постоянно, макар, че е по-добър от повечето халфове там. В Черно Море може, с Дани Георгиев и Жоро Илиев, които са бивши Локомотивци да направи нещо...
Аз очаквам да остане в Локо, защото ако не, е пълен мишок!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 дек 2009 15:19

Щом съм преценил да оставя темата, явно има защо....Първо това може да е новина,която ще стане реалност...
Второ, това е дербно заяждане- тея които критикуват да си видят форумите и какви заяжданици и злобни коментари падат нявсякъде- това е по-големия проблем на форума, да изчистим неприличния език...И смятам, че засега всички модератори се справяме отлично с това!
Трето- смятам, че в обсъждане на подобен евентуален траснфер няма нищо лошо, стига да е културно .....
Просто автора поуства откъде е взел информацията и оттам нататък почват мненията ;)

пс:Жоро Илиев не е и никога не е бил локомотивец, колега ;) Нещо си се объркал- той си е наше момче от школата, моряк до мозъка на костите си!!!

Върни се в “Черно море”