Ще има ли утре мач във Варна?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ще има ли утре мач във Варна?
Просто може да се очаква утре да отложат мача. Ако времето е същото като днес е лудост са се играе.
[center]
[/center]

- pinkopinkito
- Контакти:
"Самтаймас люл, самтаймс уин", както е казал капацитета. А сега по темата: като гледам времето едва ли ще има мач. Но пък си имаме СНЯЯЯЯЯГ, което във Варна си е инстинско чудо. Утре сабахлен като стана отивам като децата да се варгялам в снега и да си правя ангелчета

pinkopinkito написа:"Самтаймас люл, самтаймс уин", както е казал капацитета. А сега по темата: като гледам времето едва ли ще има мач. Но пък си имаме СНЯЯЯЯЯГ, което във Варна си е инстинско чудо. Утре сабахлен като стана отивам като децата да се варгялам в снега и да си правя ангелчета![]()
![]()
Коментара на годината

[center]
[/center]

Казаха,че утре снеговалежа ще спре.Мисля,че ще има мач.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Messinho написа:Мач ще има и Левски пада!Последните новини от щаба на "Моряците"
ЛЕВСКИ пада.Как го казваш-като цскар или като фен на моряците

Еми не го мисли, те у Софията отдавна са го решили, даже са решили как да свърши... 

ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ
какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras
какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras
Сектор Б написа:Дали на хокей или на футбол ние сме ЛЕВСКИ и ще ви бием!![]()
![]()
Ние пък сме Черно Море- и аз смятам, че ние ще ви бием

В България има един отбор-цар на отложените мачове!И това не е Черно море!Хайде сините разбирачи да ми отговорят кой е този отбор!Даже давам и жокери.Много жокери,да не би случайно някой да се обърка.Играят в сини екипи. Човека който ги води не знае точно каква длъжност изпълнява.Същият е най-успешния трансфер на този отбор в чужбина.Изцяло свързани с всички власти-милиция,полиция,държавна сигурност,мафия...Имат си говорител човек от отсрещния бряг притежаващ на всичкото отгоре и кодово име,празнувал на Никулден.Собственици-човек изгонен от Родината за противодържавна дейност и друг олицетворяващ най-добрите черти на литературен национален герой.Същият носи гордо орден с името Балкански!А може да беше и Стара планина,даден му от любимите герои на агитката в синьо-ДПС и другия агент с народното име -Гоце.Същия този отбор е прославил Родината по всички знайни и незнайни кътчета на Европа с футболни подвизи недостижими за средно статистически отбори от България.АКО ЖОКЕРИТЕ НЕ СА ВИ ДОСТАТЪЧНИ,МОЖЕТЕ ДА ПИТАТЕ ЗА ИМЕТО НА ТОЗИ ОТБОР!Ще ви бъде съобщено в някой от следващите постове.За позналите ще има награда!Каса бира по време на следващия летен сезон!Независимо от броя на участниците,награди ще има за всеки осигурени от пивоварната в Стара Загора!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!