Ще има ли утре мач във Варна?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Ще има ли утре мач във Варна?

Мнениеот stannn » 12 дек 2009 21:49

Просто може да се очаква утре да отложат мача. Ако времето е същото като днес е лудост са се играе.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
pinkopinkito
Контакти:

Мнениеот pinkopinkito » 12 дек 2009 22:19

"Самтаймас люл, самтаймс уин", както е казал капацитета. А сега по темата: като гледам времето едва ли ще има мач. Но пък си имаме СНЯЯЯЯЯГ, което във Варна си е инстинско чудо. Утре сабахлен като стана отивам като децата да се варгялам в снега и да си правя ангелчета :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 12 дек 2009 22:44

pinkopinkito написа:"Самтаймас люл, самтаймс уин", както е казал капацитета. А сега по темата: като гледам времето едва ли ще има мач. Но пък си имаме СНЯЯЯЯЯГ, което във Варна си е инстинско чудо. Утре сабахлен като стана отивам като децата да се варгялам в снега и да си правя ангелчета :lol: :lol: :lol:

Коментара на годината :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 дек 2009 23:14

Казаха,че утре снеговалежа ще спре.Мисля,че ще има мач.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dudu
Контакти:

Мнениеот dudu » 12 дек 2009 23:20

Messinho написа:Мач ще има и Левски пада!Последните новини от щаба на "Моряците"

ЛЕВСКИ пада.Как го казваш-като цскар или като фен на моряците :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 12 дек 2009 23:39

Дали на хокей или на футбол ние сме ЛЕВСКИ и ще ви бием! :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
b0sko*
Контакти:

Мнениеот b0sko* » 12 дек 2009 23:46

Еми не го мисли, те у Софията отдавна са го решили, даже са решили как да свърши... :?
ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ

какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 дек 2009 02:15

Сектор Б написа:Дали на хокей или на футбол ние сме ЛЕВСКИ и ще ви бием! :twisted: :twisted: :twisted:

Ние пък сме Черно Море- и аз смятам, че ние ще ви бием :)

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 13 дек 2009 08:11

колко кинта е билета ?
Черно море

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 13 дек 2009 09:02

В България има един отбор-цар на отложените мачове!И това не е Черно море!Хайде сините разбирачи да ми отговорят кой е този отбор!Даже давам и жокери.Много жокери,да не би случайно някой да се обърка.Играят в сини екипи. Човека който ги води не знае точно каква длъжност изпълнява.Същият е най-успешния трансфер на този отбор в чужбина.Изцяло свързани с всички власти-милиция,полиция,държавна сигурност,мафия...Имат си говорител човек от отсрещния бряг притежаващ на всичкото отгоре и кодово име,празнувал на Никулден.Собственици-човек изгонен от Родината за противодържавна дейност и друг олицетворяващ най-добрите черти на литературен национален герой.Същият носи гордо орден с името Балкански!А може да беше и Стара планина,даден му от любимите герои на агитката в синьо-ДПС и другия агент с народното име -Гоце.Същия този отбор е прославил Родината по всички знайни и незнайни кътчета на Европа с футболни подвизи недостижими за средно статистически отбори от България.АКО ЖОКЕРИТЕ НЕ СА ВИ ДОСТАТЪЧНИ,МОЖЕТЕ ДА ПИТАТЕ ЗА ИМЕТО НА ТОЗИ ОТБОР!Ще ви бъде съобщено в някой от следващите постове.За позналите ще има награда!Каса бира по време на следващия летен сезон!Независимо от броя на участниците,награди ще има за всеки осигурени от пивоварната в Стара Загора!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”