Върнете стария треньорски тандем до края на полусезона!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Varna1913
Контакти:

Re: Върнете стария треньорски тандем до края на полусезона!!!

Мнениеот Varna1913 » 30 окт 2009 18:16

ogrizko написа:
Varna1913 написа:
ogrizko написа:Лично аз съм против такова нещо. Някакси е супер тъпо след 5 мача да върнеш същия тренер. В смисъл, че това няма да внесе никаква промяна в нищо общо взето. Дори си мисля, че може и негативно да се отрази. Не е сега времето. Този сезон трябва някой друг да го изкара, следващия вече може и да се връща Никола Спасов, ако се наложи :roll:

Не е супер тъпо, при положение, че стария тренер ни класира на 3-то мястот със същите футболисти и сам си тръгна, не беше уволнен както обчиат да пишат медиите, тръгна си защото му омръзна от някои от хората под козирката

Супер тъпо е да се върне в момента. Като мине повече време, тогава би било правилно. Така времето ще го оцени по достойнство, а не да го върнат и да почнат от първия мач да плюят Мастичката..... а съм сигурен, че ще се намери за какво да го псуват. Даже ще ти кажа - за това, че си е тръгнал. Въпреки че те самите го изгониха, но сега ще го псуват, че си е тръгнал и заради него отбора се е слякал надолу :mrgreen: Аз искам Никола Спасов да си беше останал..... но сега не е момента да се върне! След време :!:

Не мисля, че е супер тъпо :mrgreen: поради простата причина, че няма треньор който ще иска да води отбора в последните 4 кръга, ако ще идва треньор той ще е през зимата,защото ще иска сам да си направи селекцията и подготовка, едва ли ще му се рискува репутацията в тези тежки мачове до края на полусезона, от които може да не вземе нищо предвид играта на отбора, Кольо е главен мендиджър, не му пречи да изкара полусезона и после да си продъжли работата като мениджър и новия треньор да си направи зимната подготовка

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 окт 2009 18:24

Varna1913 написа:Не мисля, че е супер тъпо :mrgreen: поради простата причина, че няма треньор който ще иска да води отбора в последните 4 кръга, ако ще идва треньор той ще е през зимата,защото ще иска сам да си направи селекцията и подготовка, едва ли ще му се рискува репутацията в тези тежки мачове до края на полусезона, от които може да не вземе нищо предвид играта на отбора, Кольо е главен мендиджър, не му пречи да изкара полусезона и после да си продъжли работата като мениджър и новия треньор да си направи зимната подготовка

В такъв случай по-добре да бъде оставен Велизар още 4 мача да го видим какво ще направи вече срещу отбори дето е по-нормално да загубиш от тях по принцип... може за футболистите тези мачове да се окажат по-лесни и да играят с по-голямо спокойствие като се има предвид, че загуба от Левски или ЦСКА няма да е неочаквана. Но по-добре би било направо да дойде някой нов, който да се запознае добре с качествата на футболистите последните мачове и ще може да направи по-реална преценка, преди да му се наложи да прави зимна селекция. Или викаш направо да идва и да почва със селекцията, а пък после каквото излезне :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 30 окт 2009 18:39

Върнете и мелодия на годината. Истината е, че без Кольо няма да стане

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 30 окт 2009 19:46

Какъв е смисъла? Истината е че още след хикса със Славия това първенство за нас приключи. Мене и затова тогава ме беше много повече яд отколкото сега. Оттук нататък трябва да се помисли за бъдещето.

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 30 окт 2009 20:00

Абе вие не разбрахте ли че Кольо улучваше състава защото Кривия му го редеше
Тандема бяха Кольо и Кривия не Кольо и Велизар това ще ви кажа аз

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 окт 2009 20:06

ti4afen написа:Абе вие не разбрахте ли че Кольо улучваше състава защото Кривия му го редеше
Тандема бяха Кольо и Кривия не Кольо и Велизар това ще ви кажа аз

Така да е.Да направим Кривия треньор тогава. :) Тъкмо ще прати ''футболистчетата'',където им е мястото.Резерви или в дубъла,а може и на трибуните-под козирката :lol:
Само Черно море.

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 30 окт 2009 20:15

Ааааа -върнете го сега нали???? А защо не се застъпихте за него като го псуваха ? Сега и краката да му целуваме...Защо за всяко нещо важи правилото че оценяваме нещо като го загубим незнам...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 окт 2009 20:30

ti4afen написа:Ааааа -върнете го сега нали???? А защо не се застъпихте за него като го псуваха ? Сега и краката да му целуваме...Защо за всяко нещо важи правилото че оценяваме нещо като го загубим незнам...

Против съм да му целуваме краката.Предложих го Кривия само за треньор,не за играч.Като играч се усети,че сгреши...но като треньор може да го вземем.Ще използва лиценза на Кольо :lol:
Само Черно море.

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 30 окт 2009 20:39

Забрави да стане треньор на тая разпасана команда :x По един Жоро Илиев и Пирга, по половин Тошко и Дани Димов.... и толкоз май

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 окт 2009 20:42

ti4afen написа:Забрави да стане треньор на тая разпасана команда :x По един Жоро Илиев и Пирга, по половин Тошко и Дани Димов.... и толкоз май

Защо бе,брат?Той ги хокаше на терена,а като треньор с по-голяма власт,би трябвало да ги разсипе.Такъв ни трябва най-вече,да им каже кой кара влака и кой се чеше на терена.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”