ogrizko написа:Varna1913 написа:ogrizko написа:Лично аз съм против такова нещо. Някакси е супер тъпо след 5 мача да върнеш същия тренер. В смисъл, че това няма да внесе никаква промяна в нищо общо взето. Дори си мисля, че може и негативно да се отрази. Не е сега времето. Този сезон трябва някой друг да го изкара, следващия вече може и да се връща Никола Спасов, ако се наложи
Не е супер тъпо, при положение, че стария тренер ни класира на 3-то мястот със същите футболисти и сам си тръгна, не беше уволнен както обчиат да пишат медиите, тръгна си защото му омръзна от някои от хората под козирката
Супер тъпо е да се върне в момента. Като мине повече време, тогава би било правилно. Така времето ще го оцени по достойнство, а не да го върнат и да почнат от първия мач да плюят Мастичката..... а съм сигурен, че ще се намери за какво да го псуват. Даже ще ти кажа - за това, че си е тръгнал. Въпреки че те самите го изгониха, но сега ще го псуват, че си е тръгнал и заради него отбора се е слякал надолуАз искам Никола Спасов да си беше останал..... но сега не е момента да се върне! След време
Не мисля, че е супер тъпо