Какво трябва да се промени, за да имаме отново силен отбор
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Какво трябва да се промени, за да имаме отново силен отбор
Може и да прозвучи малко странно, но през първите 60 мин имаше неща в играта на Черно море които ми харесаха. Опитахме се да играем с едно докосване и пасовете бяха поне два път по бързи от обикновено. Имаше и доста движение. След 65мин обаче издъхнахме и мисля там беше грешката на Велизар, че не затвори играта. За мен схемата му е доста авантюристична. Няма добро упътняване на крилата, а централните ни защитници са некоординирани. След няколко мача обаче може и да се получи> Успех
- Nevertheless
- Контакти:
Трябва да се направи така, че да не правим елементарни грешки в защита.
Може цял мач да успяваме да отблъскваме атаките на противника и само един или два пъти при наглед не толкова опасни ситуации да сгрешим, което почти винаги се оказва фатално.
Може би е нужна по-голяма концентрация в дефанзивен план.
Това ми е направило впечатление и то не от вчера..
В крайна сметка треньорът трябва да анализира играта и да предприема мерки за подобряване..
Ние можем само да изказваме мнение ...
Може цял мач да успяваме да отблъскваме атаките на противника и само един или два пъти при наглед не толкова опасни ситуации да сгрешим, което почти винаги се оказва фатално.
Може би е нужна по-голяма концентрация в дефанзивен план.
Това ми е направило впечатление и то не от вчера..
В крайна сметка треньорът трябва да анализира играта и да предприема мерки за подобряване..
Ние можем само да изказваме мнение ...
пари за футболисти-това трябва
HASTA DE LA VICTORIA
Да върнете Спасов, това.
Стига сте се правили на специалисти.Какво искате от отбора ? Славия цял мач не минаха центъра,бяхме с класа над тях ..Ако мача беше завършил 1-0 ,друго щяхте да говорите.Много добре играхме ,има много промени в играта на отбора .Няма ги вече тези центрирания само към Миро.Играхме бързо по земята ,по крилата с едно-две докосвания .Има промяна и мога да кажа само едно ,,Браво на Велизар за промяната'',,,Кога сте виждали така да играем ?
Свестен треньор и 3-4 наистина качествени попълнения.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
more написа:Какво?Пари за добри играчи.Европейски стадион.Публика не само плюеща при всеки неуспех.Обединена публика,а не разделена.
+111111111
Черно море
- Sagittarius
След вчерашните измекярски номера на някои хора вече съм тъврдолинеен провърженик на Велизар Попов.В такава атмосфера с такива лумпени зад гърба си и на Гуардиола ще му е трудно да води отбора си.В контекста на това искам да кажа,че единственото нещо което трябва да се промени в Черно Море е абсолютно селския манталитет в една група фенове(200-300 човека са).Тези индивиди доакто ходят на стадиона Черно Море ще е в криза,няма как да е иначе,когато без значение резултат,игра и т.н. те плюят.Просто отиват да плюят,не да подкрепят.Зеленобелия,под козирка визирам единствено групата зад нашия треньор.Тази същинска сволоч докато е на Тича Черно Море няма да пребъде.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
За да не пиша из всичките теми си избрах тази да си кажа мисълта
А преди мисълта искам да кажа какво чувствам- боли ме от всичко това което се случва!
4MVN,Тича не е секта къдто всички в един глас трябва да крещят - Алелуя!!!Не можеш нито ти, нито който и да иска след това което ни се поднася на терена да ги аплодираме! И аз ще съм поредния,който ще ти каже-недей да делиш обичащите Черно Море на козирка и останали! Освен че аз също стоя под козирката ,много други съвсем правилно ти казаха че не можеш да слагаш всички под един знаменател! Още повече това разделение на -нас и вас- е разрушаващо единството-нещо, от което имаме крещяща нужда в тази криза! Вярно е че има хора които се държат като чобани,но нека всички заедно да направим нещо за да ги разкараме от нашия "храм", а не заради едници идиоти публиката да се нарежда взаимно..срамно е
Кольо да си идва ,Велизар да си ходи...пръстите ме заболяха да обяснявам че за съжаление или не - не сме ние тези които решават това! Не харесвах Кольо ,но никога не съм казал лоша дума за него и ме боли за начина по който беше...отстранен!Това за конфликти с Кривия,скандали... са само измислиците на хората на които им пречеха, а ние като послушно стадо приемаме всичко за истина
Истината е че си заминаха едни от най важните за отбора хора и тъжното е че и феновете допринесоха за това...Защото и Сашо и Кольо бяха най- големите пердета,но каквото и перде да си- това което се изля върху тях от някои....черноморци...всеки си има някакво достойнство! И да престанем с това- какво щеше да даде Кривия ако играеше още 1-2 години...ами щеше например да даде още 1-2 участия в Европа,които щяха да донесат пари в клуба....Сега веднага ще кажете- ами и с него бяхме зле началото на сезона-да,така е, но не защото Сашо е станал по-малко добър футболист, а защото всичко в което беше замесван и обвиняван си оказа влияние на желанието му за игра! Никой псуван непрекъснато от собствените си фенове няма да излезе да играе със сърце!
Не можем да си затворим очите и да казваме- всичко ще се оправи! Не,имаме проблеми в клуба,имаме големи проблеми и дано скоро се решат.... И по темата все пак какво трябва да се направи-ами нека като начало ние да престанем да се делим на козирка и агитка,да престанем да тиражираме слухове които вредят на отбора,ако искаме нещо да се промени-ами нека всички заедно отидем при ръководството и кажем мнението си, а не единя ден да отидат 10 които викат- махнете Кольо иначе ще има бойкот,и след 5 дни да отидат други 10 които носят подписка за оставането на Кольо....
А в отбора какво трябва да се направи-на всички ни е ясно че трябват качествени и треньор и играчи... и пак виждате че който и да почне да се тиражира като име-се започват едни безкрайни спорове този ли да е или не...Така че пак стигам до там че първото и най-важното нещо ,което ни трябва за да се променят нещата към добро е ние ,феновете, да застанем на една позиция и да я отстояваме!
А преди мисълта искам да кажа какво чувствам- боли ме от всичко това което се случва!
4MVN,Тича не е секта къдто всички в един глас трябва да крещят - Алелуя!!!Не можеш нито ти, нито който и да иска след това което ни се поднася на терена да ги аплодираме! И аз ще съм поредния,който ще ти каже-недей да делиш обичащите Черно Море на козирка и останали! Освен че аз също стоя под козирката ,много други съвсем правилно ти казаха че не можеш да слагаш всички под един знаменател! Още повече това разделение на -нас и вас- е разрушаващо единството-нещо, от което имаме крещяща нужда в тази криза! Вярно е че има хора които се държат като чобани,но нека всички заедно да направим нещо за да ги разкараме от нашия "храм", а не заради едници идиоти публиката да се нарежда взаимно..срамно е

Кольо да си идва ,Велизар да си ходи...пръстите ме заболяха да обяснявам че за съжаление или не - не сме ние тези които решават това! Не харесвах Кольо ,но никога не съм казал лоша дума за него и ме боли за начина по който беше...отстранен!Това за конфликти с Кривия,скандали... са само измислиците на хората на които им пречеха, а ние като послушно стадо приемаме всичко за истина

Истината е че си заминаха едни от най важните за отбора хора и тъжното е че и феновете допринесоха за това...Защото и Сашо и Кольо бяха най- големите пердета,но каквото и перде да си- това което се изля върху тях от някои....черноморци...всеки си има някакво достойнство! И да престанем с това- какво щеше да даде Кривия ако играеше още 1-2 години...ами щеше например да даде още 1-2 участия в Европа,които щяха да донесат пари в клуба....Сега веднага ще кажете- ами и с него бяхме зле началото на сезона-да,така е, но не защото Сашо е станал по-малко добър футболист, а защото всичко в което беше замесван и обвиняван си оказа влияние на желанието му за игра! Никой псуван непрекъснато от собствените си фенове няма да излезе да играе със сърце!
Не можем да си затворим очите и да казваме- всичко ще се оправи! Не,имаме проблеми в клуба,имаме големи проблеми и дано скоро се решат.... И по темата все пак какво трябва да се направи-ами нека като начало ние да престанем да се делим на козирка и агитка,да престанем да тиражираме слухове които вредят на отбора,ако искаме нещо да се промени-ами нека всички заедно отидем при ръководството и кажем мнението си, а не единя ден да отидат 10 които викат- махнете Кольо иначе ще има бойкот,и след 5 дни да отидат други 10 които носят подписка за оставането на Кольо....
А в отбора какво трябва да се направи-на всички ни е ясно че трябват качествени и треньор и играчи... и пак виждате че който и да почне да се тиражира като име-се започват едни безкрайни спорове този ли да е или не...Така че пак стигам до там че първото и най-важното нещо ,което ни трябва за да се променят нещата към добро е ние ,феновете, да застанем на една позиция и да я отстояваме!
Това което се е променило в играта на Ч.Море последните мачове е,че играят без удари към вратата.За цял мач максимум 2-3 точни удара в очертанията на вратата.Тази игра е на голове! Цял мач можеш да владееш топката /контролираш мача/,но като нямаш удари във вратата --губиш