ВЪРНЕТЕ КОЛЬО !!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: ВЪРНЕТЕ КОЛЬО !!!

Мнениеот ЧерноМореВарна » 26 окт 2009 20:26

Alexandrov93, отиди виж майка ти с каква прическа е и после седни да пишеш, мой.
Велизар е супер пич и ти каза:
"Това са футболистите, които имаме, ще играем с каквото разполагаме".
Отвори една тема и напиши нещо градивно (ако е обитаем втория етаж), всеки може да сере.

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 26 окт 2009 20:28

ЧерноМореВарна написа:Alexandrov93, отиди виж майка ти с каква прическа е и после седни да пишеш, мой.
Отвори една тема и напиши нещо градивно (ако е обитаем втория етаж), всеки може да сере.

Всеки има право да си изкаже мнението и защо трябва да обиждаш майка му, след като той не е казал нищо лично срещу теб или майка ти, имайте малко уважение един към друг

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 26 окт 2009 21:03

POPAY1913 написа:вие явно сте 6 волтови!какъв треньор е алкохолика?вие явно не можете да разберете че отбора не е във форма заради него,заради неговите методи ,заради неговата тотално сбъркана селекция!той е най-големия късметлия в Българският футбол след чичо Пенчо!я ми обяснете тазгодишната селекция преди евротурнирите-кръгла 0!влязохме в тях без крайни защитници-не му трябвали!нито десен нито ляв-само един БАЧЕВ!!!ГОЛЯМ ТРЕНЬОР!НЯМАМЕ ВИСОК ЦЕНРТАЛЕН НАПАДАТЕЛ,КОЙТО ДА ПОМАГА НА МИРО ЗАЩОТО ПОСТОАННО МУ Я ИЗСИПВАТ НЯКЪДЕ НАПРЕД-НИЕ ВЗИМАМЕ УМРЕЛИЯТ ПРЕДИ 6 МЕСЕЦА ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ!н.к. бил мноооого доволен от този трансфер!!!междудругото да попитам плачещите-КАК БЕШЕ ОТБОРА В НАЧАЛОТО ПРИ ГОООООЛЕМИЯ н.к./ПЪЛНА НУЛА!ЗАРАДИ КОГО ОТПАДНАХМЕ ОТ ЩУТГАРТ?ПРИ 2-0 В 82 мин.НЕ ПРАВИЩ СМЕНИ.ПРИ 2-1 В 93 мин ИМАШ ПРАВО НА 2 СМЕНИ ТИ ПАК НЕ ПРАВИШ?!!!!?ГОООООООООООООООООООООООООЛЯМ ТРНЕР!!!!!!!И ОЩЕ И ОЩЕ!ЗАЩО ОСВОБОДИ НАЙ-ДОБРИЯ СИ ФУТБОЛИСТ КОГАТО СТАНА СТАРШИ ТРРНЬОР-СЛАВИ ЖЕКОВ?КОЙ ДОКАРА ОНЯ ШНОРХЕЛ ГАРАБАРАСЯН,КОЙ ПРИБРА КОМИСИОННИТЕ ОТ ДЖАЛМА,МАЛМА,ФОБИНЬО.....?А КАК СТАНА СТАРШИ?КАТО МИШКА КАКЪВТО СИ Е ВСЪЩНОСТ!БЕШЕ ПОМОЩНИК НА ЯСЕН И ОП...КАТО ПЛЪХОК !БЕЗ ДА Е СОЛИДАРЕН С ЧОВЕКА КОЙТО ГО ВЗЕ В ЕКИПА СИ.А БЕ ДА ГО ДУХАТЕ ВСИЧКИ ПАЛЯЦИ!!!НИЕ ЩЕ СМЕ ВИНАГИ С МОРЯЦИТЕ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

+1000000000000000000000000000 братле не те знам кой си, но евала за коментара,как дойде Мастиката- всички знаем и незебравяме-паднахме от съгражданите в дербито на Коритото и направиха донка на Ясен тънко-тънко,ама Ясен не можа да се усети от тези варненски х..нета,как да махне баджанака-нали са по-семейна линия,Какалов -Какалов-едно време в Севлиево като играеше средни пръсти показваше,къде беше -къде дойде,Керчев-трябваше бой да ядеш миналата седмица за жестовете който си правил в Мездра,защо питам аз са ходили само отбрани футболисти в фен клуба,да тушират напрежението спрямо другите кавали в отбора,като ще играеш играй-ако не мекия кой от дет е,седя днеска на работа и чакам да пуснат нещо за нашия мач по радиото -уви ама нема 22 пълни гонели едно празно и се мъчили да го спукат,няма игра,няма дух ,няма идея,пълен автопилот,никакви подготовки ,никакви лагери,някакви смешни контроли с Фарул,да си дойдем на думата Мастиката разби отбора и леко -леко го изкара,айде спирам до тук че се нервя още повече,
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 окт 2009 21:10

POPAY1913 с теб сме спорили много във форума, но не мога да не ти сваля шапка за днешното ти изказване. Всяка твоя дума е точно на място. И абсолютно вярна. Просто всичко казано от теб днес си е аксиома. Не подлежи на коментар.
Ще ми се използвайки твоята теза, която е и моя, да допълня нещо и от мен. Най-вероятно няма да се съгласиш с мен, но нали в спора се ражда истината.
Първо за Велизар. Много ми се искаше това момче да успее, но явно няма да стане. Както бях казал в друга тема не може човек, който не е водил отбор като старши треньор дори и в Я група да поема бронзовия медалист на А група от миналата година. АБСОЛЮТНА грешка на собственика. Или по скоро икономия за собственика. Велизар направи само едно хубаво нещо от както е старши - най сетне Тошко играе като титуляр! НИЩО ДРУГО! Кой и каквото да си говори Велизар на тоя етап не става за старши на моряците. Какъв беше този състав, който Велизар изкара днес? Нещо направо от филм на ужасите. Може би идеята беше да играем 3-5-2? Само, че от както Кривия си замина явно никой не си дава сметка, че Черно море играе без халфова линия ( това, което ни беше силата миналата година ). На практика какво се получава: от защитата топката се изритва далеч напред към нападателите. И какво? Обикновенно първата топка се печели от противника. Нищо, ама нищо смислено в играта.
Абе какво да говорим? Мислех да се опитам да направя някакъв анализ, ама днес просто нямам нерви. Истината е една - МНОГО СМЕ ЗЛЕ с този треньор и тези играчи.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 26 окт 2009 21:17

Varna1913 написа:
ЧерноМореВарна написа:Alexandrov93, отиди виж майка ти с каква прическа е и после седни да пишеш, мой.

Всеки има право да си изкаже мнението и защо трябва да обиждаш майка му, след като той не е казал нищо лично срещу теб или майка ти, имайте малко уважение един към друг

Дай да сме наясно, никого не съм обиждал, просто го пратих да я зърне :lol:
Ако прочетеш внимателно двете мнения, съвсем спонтанно ще видиш къде са обидите.

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 27 окт 2009 00:10

ЧерноМореВарна написа:
Varna1913 написа:

Дай да сме наясно, никого не съм обиждал, просто го пратих да я зърне :lol:
Ако прочетеш внимателно двете мнения, съвсем спонтанно ще видиш къде са обидите.

Аз отидох да зърна твойта :lol: Хареса ми.. :) Ще видим с твоя Велизар и неговите футболистЧЕТА-Миленка и Наката докъде ще стигнем..6то място?Ние днес имахме ли положение?Ама чисто положение при твоя Велизар?При Мастичката на такива мачове до 5тата минута имахме минимум две,а до 10тата водихме ;)

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 27 окт 2009 00:31

Кольо е номер 1, за мен си остава мистерия каква е истинската причина да си тръгне, нещо е станало, което ние не знам, да вземе такова решение след като постигна такъв голям успех като треньор, това е Кольо все пак, когато целия стадион до един го псуваше след една загуба от Марек, на него не му пукаше, остана и после показа, че може да успее като треньор и си тръгна като най-големия, дали пък и него не са го изгонили част от футболистите, кой знае...от това, което разбрах футболистите са избрали за капитан Жоро Илиев и за треньор Велизар, както и те изгониха Кривия, не е ли смешно всичко да се решава от футболистите, а не от ръководителите, в другата тема съм писал за това, до кога ще я караме без изпълнителен директор, явно има синдикат на футболистите в нашия отбор, които решават всичко и цели и селекция и тактика и треньори

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 окт 2009 11:59

Никой отбор направил опит за римейк на успехите със стари муцуни не е успял.Особено що се отнася до треньори.Кольо е дал каквото е дал,свърши неговото време.За мене Кольо не беше никакъв треньор,просто имахме страхотни футболисти начело с Кривия.Но и неговото време свърши.Намираме новия Алекс,още 3-4 класни играча и почваме да мачкаме.Въпроса не е да се връщаме назад,това е тъпо,важно е какво да нарпавим,за да тръгнем напред.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 окт 2009 20:33

Sagittarius написа:Никой отбор направил опит за римейк на успехите със стари муцуни не е успял.Особено що се отнася до треньори.Кольо е дал каквото е дал,свърши неговото време.За мене Кольо не беше никакъв треньор,просто имахме страхотни футболисти начело с Кривия.Но и неговото време свърши.Намираме новия Алекс,още 3-4 класни играча и почваме да мачкаме.Въпроса не е да се връщаме назад,това е тъпо,важно е какво да нарпавим,за да тръгнем напред.

+1
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 27 окт 2009 21:08

Sagittarius написа:...Въпроса не е да се връщаме назад,това е тъпо,важно е какво да нарпавим,за да тръгнем напред.

Аз тук не виждам място за въпроси. Ясно е: отпускат се пари - прави се отбор, не се отпускат - седим по форумите и си чешем езиците...

Върни се в “Черно море”