Черно море (Варна) - Литекс (Ловеч)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море (Варна) - Литекс (Ловеч)
ЧЕРНО МОРЕ-литекс 3:0
Sole написа:ЧЕРНО МОРЕ-литекс 3:0
Соле,нашите с 12 ли ще играят?

А бе,де да знам.Искам някаква победа,дори и с 6:5 с победен гол в 93 минута.
Само Черно море.
- зеленобелия
- Контакти:
ogrizko написа:Очаквам 1:0, 1:1 или 0:1, като се надявам на първия вариант))
Иначе на мен ми е кофти само, че никой не излиза да каже какво точно става с отбора.... и така има по-голямо напрежение, защото всичките изкарват всякакви варианти
За съжаление никой от ръководството не излиза публично да каже нещо за отбора и стадиона за каквото и било. За мача утре очаквам лесна победа над Литекс.
зеленобелия написа:ogrizko написа:Очаквам 1:0, 1:1 или 0:1, като се надявам на първия вариант))
Иначе на мен ми е кофти само, че никой не излиза да каже какво точно става с отбора.... и така има по-голямо напрежение, защото всичките изкарват всякакви варианти
За съжаление никой от ръководството не излиза публично да каже нещо за отбора и стадиона за каквото и било. За мача утре очаквам лесна победа над Литекс.
Голям си оптимист, бе. Дано си прав.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Какви са тея кучета дето лаят бре 
Бах, нема публика на тоя мач страшна подкрепа давате на отбора си !

Бах, нема публика на тоя мач страшна подкрепа давате на отбора си !
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Става наистина страхотен мач.
Дано падне гол,до края на полувремето,за да стане още по интересно,второто.
Дано падне гол,до края на полувремето,за да стане още по интересно,второто.
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Надиграхме ги, не знам за какви положения ми говорят, че имали повече, единственото им положение, беше след някаква супер глупост в нашата отбрана, много добрехме играхме, личи си, че играчите и треньора искат да върнат силната игра на отбора от пролетта, жалко че не победихме заслужавахме победата, а този национал на Мърльо - Пламен Николов на някакво пъти стана за смях
Луд ти май друг мач си гледал....
За мен си играха какот преди...Никаква идея...
С тая игра и 10 място ще е успех...
MORSKI написа:Луд ти май друг мач си гледал....
Добре си играхме, май ти не си гледал последните продукции в Стара Загора, с Миньор и в Своге, там наистина нямхме идея, неска и то срещу класен отбор като Литекс се видя разнообрази в играта, Тошко Колев трябва да е титуляр, аз съм оптимист след тоя мач, миналата година, когат направихме 0:0 с Литекс беше с много мъка и късмет, надиграха ни тогава, яд ме е че не бихме, бях го заложил 1-ца в бет, щях да вземе 50 кинта, но пък не мога да им се сърдя след като играхме както трябва, шанса просто ни обърна гръб
ludiq1913 написа:Надиграхме ги, не знам за какви положения ми говорят, че имали повече, единственото им положение, беше след някаква супер глупост в нашата отбрана, много добрехме играхме, личи си, че играчите и треньора искат да върнат силната игра на отбора от пролетта, жалко че не победихме заслужавахме победата, а този национал на Мърльо - Пламен Николов на някакво пъти стана за смях
Пич, да не си гледал някой стар мач на запис?...........