Черно море-Миньор

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

mile_bg8
Контакти:

Re: Черно море-Миньор

Мнениеот mile_bg8 » 20 сеп 2009 14:01

Абсурдно се пише с "а" глупако ! Бо4ко!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 20 сеп 2009 14:13

тука само учители се събрали.А защо не помислите,че човека може нарочно да е написал думата с "Ъ".И като сте толкова умни,защо не обърнете внимание на феновете на Минъор какъв хубав правопис имат.Единия даже не пише на български,другия написал думата "тФа" и т.н.Иначе всички много остроумни.И какво има да го коментираме днешния мач,всичко друго различно от единица ще е изненада.Но обърнете внимание на удавения фен от Перник в морето днес.Жалко,че си е отишъл човека,но човешката глупост и невежество за съжаление граници няма,надут от бира да влизаш в морето..
За вас моряци ний живеем...

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 20 сеп 2009 14:13

http://topsport.ibox.bg/news/id_1867824975 като гърмиш хора в главата,това те чака :!:

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 20 сеп 2009 16:08

Айде, че съм заложил за 0-1 краен резултат.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 20 сеп 2009 17:21

Миньор ги смачкаха ама... :x :x
Изображение Изображение Изображение

czykler
Контакти:

Мнениеот czykler » 20 сеп 2009 17:45

Невероятна игра на Миньор. Заслужаваха да вземат нещо от мача.

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 20 сеп 2009 17:55

има и такива мачове,напред моряци
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 сеп 2009 18:07

Така е като си изпуснахме положенията,но момчетата показаха,че се работи добре в отбора и не се притесняват от никого дори и на чужд терен,което винаги е било проблем на по-голямата част от българските отбори.
Яд ме е,че получихме нелеп гол в последните минути,защото заслужавахме поне точка,но...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 20 сеп 2009 18:15

Абе има такива мачове,но днешното беше направо безумие.Да ви кажа-аз по едно време мислех,че нашите умишлено не щат да бият.То не бяха сгрешени пасове,неправилно подреждане,чистене в безсмислени тъчове...направо най-слабия мач който Черно Море е изнасял в А група от 30-40 години беше днес на Тича изигран.Не е нормално да имаме едно-едничко положение за гол и то в 88 минута,но късмета беше с нас днес за разлика от много други случаи.Жоро Илиев пак вкара решителен гол,но какво мамка му беше това "нещо" на терена днес?Жоро и Кривия нямаха нито един точен пас,направо се чудех какво става.Миро Манолов като мишчица се кри 90 минути без никакво отиграване,Кулибали и Дяков - анархия отзад,4 пъти след 30 метров рейд се мушка дългуча от Миньор между тях и излиза очи в очи с Пиргов :?: .Нямам никакво обяснение за показаното,но се надявам да не се повтаря никога повече подобна игра.Тя беше отвратителна,позорна на моменти за клуб с високи амбиции.Да ме извиняват играчите,ама май не Кольо е виновен за срива,нещо много лежерно го раздават,калитарски и това не ми харесва никак.Кольо не става,Кривия бил виновен,че им се карал - ами днес всички до един бяха за шамари вкл. и Кривия.Велизар Попов ми направи впечатление с 3 неадекватни действия.Първо Милен Петков го пусна ляво крило-36 годишен папардак,който никога не е играл на такъв пост?Няма да коментирам повече,видяхте сами как игра Петков.Борносузов - прави ми впечатление от началото на този сезон,че е дупката в халфовата линия и човека,който внася нестабилност отзад-всеки 2-ри пас му е грешен и лошото е,че ги бърка пред нашето поле всявайки паника сред нашите.Третото беше пускането на Станислав вместо Кривия,деф.играч на мястото на атакуващ халф - не,че Кривия нещо направи днес,но критичното ни положение изискваше Тошко да влезе без уговорки.Дано тръгнем нагоре,но с тази игра в Своге никакъв шанс за повече от 0:0 и то ако имаме голям късмет,много голям късмет даже
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Мнениеот anxiety » 20 сеп 2009 19:06

Ужасна игра.Не знам дали има дума, с която да се опише играта на моряците!!!Може би анархия...не меко казано е....Не, просто нямам думи.Не знам какво да кажа...нашите не играят футбол, те ритат топката.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

Върни се в “Черно море”