Какво сравняваш стадиона на Хетафе с Тича?Нов спретнат готин стадион,и стар малак стадион който няма накъде да се разширява повече от 2-3 максимум хиляди места.Нормално е да искаме новия стадион,но незнам дано да стане.
А иначе не съм съгласен с "нуждите" на Черно море.В Бургас отидохме 10 хиляди с ПСВ а ако мача беше тука?Поне 30 000 ако имахме хубав стадион сигурен съм.Така че дано построят новия..
Стягат "Тича" за Европа
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Стягат "Тича" за Европа
chelseabg написа:Какво сравняваш стадиона на Хетафе с Тича?Нов спретнат готин стадион,и стар малак стадион който няма накъде да се разширява повече от 2-3 максимум хиляди места.Нормално е да искаме новия стадион,но незнам дано да стане.
А иначе не съм съгласен с "нуждите" на Черно море.В Бургас отидохме 10 хиляди с ПСВ а ако мача беше тука?Поне 30 000 ако имахме хубав стадион сигурен съм.Така че дано построят новия..
Точно , колко пъти в годината ще ги пълните тия 30к ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Ako,ще разширяват Тича най-добре е нова по-голяма закрита трибуна да се вдигне на мястото на сегашната,защото има място да се построи над канала.За трибуни зад вратите,може,но там пространството е ограничено.Идеята за седалки до самото игрище не е добра--това означава лесно хвърляне на предмети по терена и играчите, и вечно Ч.Море ще бъдат наказани! И има ли смисъл от всичко това,ако УЕФА не даде лиценз,защото оста на игрището не е север-юг!
А, за новия стадион,как няма да има подпочвени води като дълбаят чак долу до магистралата.Горе където си беше стария стадион подпочвени води няма!
А, за новия стадион,как няма да има подпочвени води като дълбаят чак долу до магистралата.Горе където си беше стария стадион подпочвени води няма!
maldin1 написа:chelseabg написа:Какво сравняваш стадиона на Хетафе с Тича?Нов спретнат готин стадион,и стар малак стадион който няма накъде да се разширява повече от 2-3 максимум хиляди места.Нормално е да искаме новия стадион,но незнам дано да стане.
Точно , колко пъти в годината ще ги пълните тия 30к ?
Няма ли да ти е кеф да дойдеш до Варна, да си седнеш на готиния стадион да стане хубав мач-дерби на осветление пред поне 20-25 хиляди?
Ако искаме футбола като цяло да се развива ни трябват хубави стадиони все пак няма да се строи 60 000 а 30 000 си е съвсем стандартен нормален стадион.
chelseabg написа:Какво сравняваш стадиона на Хетафе с Тича?Нов спретнат готин стадион,и стар малак стадион който няма накъде да се разширява повече от 2-3 максимум хиляди места.Нормално е да искаме новия стадион,но незнам дано да стане.
Приятел, колегите които пишат тук са прави. В момент на финансова криза никой няма да седне да строи нов стадион. Разбира се, че такъв трябва, но ще минат още няколко години докато се изгради. Затова решението за реконструкция на "Тича" в момента е много правилно. Освен това кога един 30 000 стадион в България ще бъде напълнен до откат. Никога. Дори и шампиони да сме, като изключа 2 - 3 мача ( ЦСКА, Левски и Литекс ), кога ще имаме посещаемост повече от 6 - 7000 души? Да играем на голям полупразен стадион не е никак добре за отбора.
Идеята е много хубава и аз я приветствам от все сърце.
П.С. Sole, когато седалките са до самия терен феновете най - силно могат да повлияят на играта на гостуващия отбор и на тъч рефера. Така помоща на публиката ще бъде наистина реална и наистина ще бъде тринадесетия играч на "Тича".
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:chelseabg написа:Какво сравняваш стадиона на Хетафе с Тича?Нов спретнат готин стадион,и стар малак стадион който няма накъде да се разширява повече от 2-3 максимум хиляди места.Нормално е да искаме новия стадион,но незнам дано да стане.
Приятел, колегите които пишат тук са прави. В момент на финансова криза никой няма да седне да строи нов стадион. Разбира се, че такъв трябва, но ще минат още няколко години докато се изгради. Затова решението за реконструкция на "Тича" в момента е много правилно. Освен това кога един 30 000 стадион в България ще бъде напълнен до откат. Никога. Дори и шампиони да сме, като изключа 2 - 3 мача ( ЦСКА, Левски и Литекс ), кога ще имаме посещаемост повече от 6 - 7000 души? Да играем на голям полупразен стадион не е никак добре за отбора.
Идеята е много хубава и аз я приветствам от все сърце.
П.С. Sole, когато седалките са до самия терен феновете най - силно могат да повлияят на играта на гостуващия отбор и на тъч рефера. Така помоща на публиката ще бъде наистина реална и наистина ще бъде тринадесетия играч на "Тича".
Все си мисля че при един по-хубав стадион ще има повече посещаемост,а и няма голям отбор без хубав стадион.
Разбира се ,че ще ми е кеф,но няма да ми е нещо непознато в Бургас си имаме стадион от такъв клас.chelseabg написа:Няма ли да ти е кеф да дойдеш до Варна, да си седнеш на готиния стадион да стане хубав мач-дерби на осветление пред поне 20-25 хиляди?

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
още по времето на Илия Павлов щяха да го разширяват до 20 000 души,документите бяха в канцеларийте на Тича и сигурно все още са там-така че не виждам причина да не го разширят сегашния стадион,то е срамота на дерби мачовете по-някога да остават навън по 2-3 000 души,ще поживеем пък ще видим,хайде със здраве на всички, 

HASTA DE LA VICTORIA
Според слуховете, ще има 2 нови трибуни зад вратите и 2 нови покрай тъч линиите на мястото на сегашните, като и двете странични щели да са с козирки, едната със 100% покритие, другата не се знае с колко. Пистата се маха, слага се осветление. Но докато не видя да го почват..