Изхвърлиха Никола Спасов от Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Изхвърлиха Никола Спасов от Черно море
Тим и 1 стотинка не дават- ти искаш тренер от чужбина-той ще струва майка си и баща си...
- Ticha
- Контакти:
Аз все още не съм сигурен че Кольо Спасов е единствения виновник за слабите резултати. Така и не му взеха 1-2 класни нападатели. Може би това ако се беше случило отбора щеше да изглежда по съвсем различен начин.
- Nevertheless
- Контакти:
И Велизар се маха. Струва ми се ,че цялата схема не подготвена в последните дни /минути, след като новият ще идва с целия си екип ..
Голяма глупост е това.
Поредната смяна на треньор под давление на публиката.

- metodito
- Контакти:
Жалко за Черно Море и добре дошло за някой друг клуб (на националния според мен също би бил подходящ). Не вярвам, че отбора ще показва такива стабилни игри като при него занапред (имам предвид целия му престой на Тича, а не последните мачове само).
- Ticha
- Контакти:
batty написа:Голяма глупост е това.![]()
Така е. Взеха му само свободни агенти, а искат отбора да върви нагоре. Маймуни с трици не се ловят.
Аз пък си мисля,че Кольо има 50% от вината,но я има!!!!
ТИМ другите 50%,ако не купуват играчи и отбора им е през...да си ходят и те!!!!
ТИМ другите 50%,ако не купуват играчи и отбора им е през...да си ходят и те!!!!
Наистина жалко! Определено Спасов постави рекорд в българския футбол в последните 10 години - от май 2007 до септември 2009!
Проблемите не са само в тактиката, ами и в селекцията - определено има и играчи, които са в зенита си или играта на приливи и отливи не могат да отговорят на повишените амбиции на моряците! И все пак тазгодишното участие бе успешно, като се има предвид играта и представянето на другите бг отбори - бих казал достойно и с липса на късмет. Нормално бе и да има срив в началото на първенството. Но определено това не е само при "зелено-белите".
Промяната също ще доведе до сериозни катаклизми, а новият треньор би показал потенциал едва по Нова година, което може и да е пагубно... Но все пак, който плаща поръчва музиката - жалко че и не плащат за качествени играчи, а по схемата на адв.Борат Патков чакат свободни, но класни играчи... Все едно да ги убедиш, че гладна мечка хоро може да играе - но това е друг въпрос... Успех на Никола Спасов в новото поприще - определено остава в историята на Тича с бронзовите медали и 3 поредни участия в Европа и равностойни битки със Сампдория, Щутгарт и ПСВ Айндховен!
Проблемите не са само в тактиката, ами и в селекцията - определено има и играчи, които са в зенита си или играта на приливи и отливи не могат да отговорят на повишените амбиции на моряците! И все пак тазгодишното участие бе успешно, като се има предвид играта и представянето на другите бг отбори - бих казал достойно и с липса на късмет. Нормално бе и да има срив в началото на първенството. Но определено това не е само при "зелено-белите".
Промяната също ще доведе до сериозни катаклизми, а новият треньор би показал потенциал едва по Нова година, което може и да е пагубно... Но все пак, който плаща поръчва музиката - жалко че и не плащат за качествени играчи, а по схемата на адв.Борат Патков чакат свободни, но класни играчи... Все едно да ги убедиш, че гладна мечка хоро може да играе - но това е друг въпрос... Успех на Никола Спасов в новото поприще - определено остава в историята на Тича с бронзовите медали и 3 поредни участия в Европа и равностойни битки със Сампдория, Щутгарт и ПСВ Айндховен!
batty написа:Голяма глупост е това.![]()
Ти по форумите остави какво се пише.
А на стадиона не съм чул да се иска главата на Кольо.

Някои колеги споменават, Кольо налагал магарета в отбора.
Начи все едно да дадеш на жена си 5 лева и да я пратиш да купи за Коледа едно цяло прасе и 3 каси бира с тези пари. И ако не и стигнат, да и теглиш едни бой.
Футболът е за хора, които го гледат, а не за тези, които им е скучно в живота и на стадиона си наваксват пропуснатото детство.

Начи все едно да дадеш на жена си 5 лева и да я пратиш да купи за Коледа едно цяло прасе и 3 каси бира с тези пари. И ако не и стигнат, да и теглиш едни бой.

Футболът е за хора, които го гледат, а не за тези, които им е скучно в живота и на стадиона си наваксват пропуснатото детство.