24 кръг Ефбет лига /Черно море - Спартак Вн/ 08.03.25 събота 17.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: 24 кръг Ефбет лига /Черно море - Спартак Вн/ 08.03.25 събота 17.30ч.

Мнениеот ShooterMan » 05 мар 2025 07:58

Абе за какво реват тия недорасляци? И за нас е 15 лв, и за тях е 15 лв. И ние купуваме от Ивентим ако нямаме абонаментни карти, какъв точно им е проблема на каменарци? Да припомням ли есента, когато за нас пуснаха билети по 30 лв вкл. и от невръстни деца? И затова бяха пометени на терена, както ще се случи и в събота.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 05 мар 2025 11:30

Варненска бригада ще ръководи дербито между Черно море и Спартак, Драгомир Драганов с асистенти Христо Хаджийски и Красимир Атанасов.
https://vsport.bg/varnenska-brigada-sth ... P2mer3BO1g

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 07 мар 2025 17:41

Интригуващи са новините от коритото. От днес се чу, че май-май... и Антонио Вутов е 'отекъл в канала' за дербито по здравословни причини.
'Като маче у дирек' ще бъдат бити плебеите както вървят нещата. :) :) :)

Всички на стадиона! Пълна подкрепа от трибуните! Този мач ще си заслужава!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 07 мар 2025 20:34

Nobody007 написа:Интригуващи са новините от коритото. От днес се чу, че май-май... и Антонио Вутов е 'отекъл в канала' за дербито по здравословни причини.
'Като маче у дирек' ще бъдат бити плебеите както вървят нещата. :) :) :)

Всички на стадиона! Пълна подкрепа от трибуните! Този мач ще си заслужава!

Вутов е футболист, който трябва да буди притеснения ли? Той си е добре, нека и да са с най- доброто си.

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 07 мар 2025 22:29

Пуснах си ‘Пред Стадиона’ и след третата минута го спрях, когато плешивият мангал заяви, че този кръг щяло да има два много посетени мача - мачовете на Туморите.
Нито дума за Варненското дерби. Въобще тези хора съществуват в някаква паралелна действителност, където освен гореспоменатите тумори, нищо друго няма значение.
Иначе, малко се страхувам от подценяване утре. Знам, дерби е, моментната форма няма значение, но разликата в класите и особено на треньорската скамейка е толкова голяма, че при пределно мобилизиране може и да ги качим на трамвай No 5 отново.
Хем ми се иска и Димов да играе, но като помисля за комбинацията Димов-ВП в средата срещу слаб отбор и малко ме побиват тръпки. Мисля, че оттук нататък Берк е бетон.
Каменарци без Ивей са трагедия, вратарчето им е ок и дотам. Прогноза 3:0!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 мар 2025 08:36

Плешивия Ром е най-противния спортен "журналист", ако изобщо това същество - наркоман от сектор Б, пропадняк може да се нарече журналист. След него най-голям боклук е оня бидон Грънчаров, който се нуждае от 1 минута да седне на стола с огромния си гъз и шкембак, а на трето място е онзи ингьоз с кривата уста - не му знам името. Следващия път, на Тича не бива да допускаме наркомани от Подуене предрешени като журналисти. Нито тях, нито техни подлоги. Междувременно, за всички неудачи на Националния отбор трябва да бъдат държани отговорни телешките мозъци от Подуене - Раев и сие, тримата псевдо-журналисти начело с Гнусев и свинята Караибрахим - участниците в милиционерското мероприятие срещу Илиан. Бербатов ги осмя насред собствената им трибуна. Все едно - нека сме добри - днес е празник - честит празник на Ромето, Грънчаря, Кривата Уста, Раев и Караибрахим. Убеден съм, че днес ще им бръкнем яко отзад, хвърлят боб да загубим нещо, но ще си празнуват 8ми март с увиснали носове в студиото и бъркайки си един-друг в гащите хаха.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

TheSailor

Мнениеот TheSailor » 08 мар 2025 20:04

В защита бяхме перфектни, като изключим поредното статично. Нямаха никакви шансове. В атака бяхме.......... с човек повече, не можахме да създадем абсолютно нищо смислено, бяхме трагедия, Иса който е приключил с футбола, удари греда и по този начин направи много повече от другите, които наблюдаваха мача само, Тонев, Бари, Брено влязоха свежи, очаквах много повече от тях, нищо не показаха.

Има ги и такива мачове. Само Черно Море !!
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 мар 2025 20:34

Без нападател не става и тоя Дерек Озей трябваше да е на терена. Илиан не знам какво си мислеше......Иначе за гол вина носят Уеслен и Дани Д - Уеслен се заигра на тъча и подари една топка, а Димов беше прегазен от много по-нисък човек.....Като цяло след ЧК, да кажем след почивката ние го ударихме на релаксация. Спартак бяха много по-нахъсани и заслужено ни изравниха.....а можеха и да бият, както се бяхме разпуснали и разпищолили. Според мен беше много голяма грешка да се почва 3 дефанзивни халфа - Берк, Васката и Дани Д срещу отбор като Спартак и то на наш терен, а Сула - на крилото. Сула там нищо не направи едно, второ - като изключим Берк останалите двама не могат да подадат смислен пас. И като нямаш и нападател какво става....ами едно нищо, нормално. Берк го отличавам пак с отличен мач. Иса - Уеслен - Брено - Иса е пенсия, буквално все едно нямаме играч. Уеслен е тактически неграмотен, така си почна, така си и кара - никакъв прогрес - заигра се на тъча, подари им тъч, стана корнер и гол, около мен вкл и себе си поне 10 човека казаха още като се заигра на тъпия тъч, че ей сега ще стане мазалото. Колкото до Брено - тотална 0, той е по-зле и от Уеслен и Иса. Според мен може да се пробва Ники Златев напред, то просто няма как да е по-зле, поне е бърз и не го е страх да шутира, а и шута му е добър. Като цяло атомсферата беше супер, кой знае какво не е станало, дербито си е дерби, 1Х2 независимо от очакванията винаги е било. И неслучайно преди мача, по-горе вметнах, че Белия е много добър треньор, който аз уважавам. Мисля, че днес много добре си ги беше наредил, тактически ни надигра, дори и с глупавия им ЧК пак бяха много добре наредени. Зелено-бялото робство за плебеите обаче продължава хахахаха, 19 години!
Последна промяна от ShooterMan на 08 мар 2025 22:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 мар 2025 20:56

Донякъде съм съгласен със Стрелеца, но без да обвинявам Дани Димов. Просто оня беше доста засилен от задна позиция и отскочи наистина много високо. За мен вината е изцяло в корнера! Не може да им подариш 3 статични едно след друго при положение, че сме човек повече. Уеслен тотално неадекватно изкара в тъч вместо да изчисти напред да се успокоят нещата и това беше грешката! Като цяло грешка беше, че Уеслен стоя толкова дълго на терена, защото мен ме дразнеше цял мач с лакомията си и накрая тая ситуация с тъча изобщо не ме изненада! После бяхме твърде припряни и не показахме нищо.... пак нормално. Между впрочем като видях как почваме второто полувреме още тогава си помислих, че може да стане 1-2 за Спартак :) Просто беше неадекватно поведението на терена сякаш сме спечелили мача и нещата са ни сигурни и така да се лакомим и да пропиляваме с лека ръка ситуации. Ние лесни мачове с това атомно нападение няма как да имаме! Така че футболистите ни трябва да са концентирани 90 мин. и да търсят ефективност вместо да се лигавят! Ако искат да се забавляват на терена и да играят лежерно да вземат да вкарат 2-3 гола преди това....

Иначе Берк е страхотен, но вече почвам да се съмнявам дали нарочно не му влизат всеки път с бутоните в краката. На всичкото отгора и играча на мача според ТВ май беше за червен картон, защото като събаряше Берк не му пусна ръката и можеше да му я счупи. Това не е нормално такива влизания срещу това младо момче, кариерата ли искат да му прекратят?!

Но нека си кажем, че и червения картон може би ни подведе в някаква степен....
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 мар 2025 20:59

Изобщо не приемам оправдания за Дани Д - това е един от най-силните ни играчи във въздуха и е 1 глава над оня. Цялото предназначение на Дани Д на терена беше такова днес, не може точно при корнер да се разсейва така. Но както казах - толкова много грешни неща имаше в този мач, че дали Дани Д е бил надскочен веднъж е най-малкия проблем.

Върни се в “Черно море”