4 кръг Ефбет лига /Черно море - Ботев Враца/ 12.08.24 понеделник 21.15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Nobody007
Контакти:

Re: 4 кръг Ефбет лига /Черно море-Ботев Враца/ 12.08.24 понеделник 21.15ч.

Мнениеот Nobody007 » 11 авг 2024 21:37

ogrizko написа:понеже ще играем в понеделник, искам да попитам - днеска колко мача ще гледаме от първенството? :))))

Въпросът е риторичен :)))

Както авторитетно се изказаха тук някои - телевизията имала тежката дума…
Ето какво гледахме в почивния ден в праймтайм-а от 19.00ч.
Монтана - Локомотив Горна Оряховица
класика от efbet Лига 2016/2017, /n/

Безценно… Браво!!!
А ние в понеделник. Телевизиите са уж “виновните”… а не БФС.

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 12 авг 2024 20:32

Уффф, с Димов и ВП срещу изпадащ отбор - пак ще е мъка за гледане. Но Илиян си знае. Прогноза 1:0 с гол от дузпа на Кешеру в края.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 авг 2024 20:40

Пак почваме с един автобус защитници срещу последния в класирането! Време е вече Берк да замести Димов. И не разбирам докога ще го мъчат този Димов.Иса и той същата работа.

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 12 авг 2024 23:35

Дуду ще вкара на Лудогорец и на ЦСКА, и 2 на Левски!!!!!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 13 авг 2024 00:45

Ами честита победа Моряци!
Трудно ,леко това е.Да,Ботев не са мерило,но важно бе да си вземем мача.Без Сула е ясно,че и малкото футболни идеи се изчерпват,но Милушев се включи добре.Вижда се че още не е човека,който да се нагърби с топката и да гради играта на отбора,но е важно за него да трупа практика и да се калява в такива мачове.Бих отличил и доброто включване на Василев.Предвид че предните мачове леко бях лично аз разочарован от нашите юноши,затова днес искам да ги похваля .Но нека тази игра не е само срещу слабаци като Враца.Лошо впечатление ми прави и не само днес доста колебливия с много грешки в играта си Виктор.Нека не звучи като плюене,наше момче е затова си позволявам да го споделя .Предвид на това което е показвал и може ,в момента е в доста слаба форма.Гола на Враца дори няма да го коментирам.Важна победа,не особено качествена игра,но да видим нататък.
П.с. много слабо от към коментари когато бием.След миналата загуба и обстоятелствата преди и по време на нея,какви ли не крайни мнения чухме (прочетохме).
За вас моряци ний живеем...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 авг 2024 07:22

Изобщо не ми хареса видяното през ПП. Не само, ме изльзахме с куп дефанзивни играчи, а и получихме дежурния нелеп гол от центриране плюс и гредата. За мен много добре игра Дуду и като, че ли много бързо се адаптира - става по-добрър всеки мач, по-бърз, по-агресивен. Кешеру показа, че си е класа - вклиняване между защитата, веднага гол макар и отменен, на нашето ниво в България ще къса мрежи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 13 авг 2024 08:31

Честита победа, моряци !!!
Не съм и очаквал лека победа.
Първо - такива мачове за нас често се оказват предизвикателство, каквито имаше много и през миналия сезон - обръщалки срещу наглед по-слаби тимове - Етър, Крумовград, Пирин и др...
Второ - при липсата на диригента Мазир Сула и контузиите на Уеслен и Калкан очаквано в нападение всичко се случваше по-трудно.

Това, което ми хареса... и се повтори от предишния мач бе владеенето на инициативата. Към 65мин. бе точно 70:30, което ясно показваше липсата на реализация и невъзможността да развием докрай много атаки.
Дуду навлиза във форма, но все още се налага Илиан често да го 'учи' край тъча ръкомахайки и подканяйки го да тръгне по крилото с топката. Трябва му още време на Илиан да го донаучи. Единственото, което направи Дуду точно по бразилски бе този 30-40 метров рейд, с който буквално се подигра със защитата на Врачани. С топка в крака надбяга Даниел Генов и прекара кълбото между краката на централния защитник Цонков преди асистенцията към неуморимия отново в този мач Васил Панайотов.

Другото хубаво събитие бе появата на Клаудиу Кешерю. Публиката скандираше мощно името му още край тъч-линията. Трябваха му само две минути, за да оплете кълбото в мрежата - пласиране, усет към играта, движение и реализира като хищник, който разкъсва жертвата си. Реализация от едно създадено положение. Безпощаден. Освен споменатото - е и добър изпълнител и на статичните положения. Майсторски 'върти' топката за преките свободни удари, а в една от контрите изведе с прецизен пас (майсторски) на отлична позиция Брено Тейшейра. Дано бързо успее треньорския щаб бързо да го вкара в перфектно физическо състояние. Влезе в мача с желание и се раздаваше за радост на публиката, която изпълни стадиона, въпреки насрочения в делничен ден двубой. Притежава изключителна харизма този човек и това влияе на настроението на целия ни отбор.

Видяха се и слабостите ни - нелеп гол при статично положение и мисля, че Илиан ще се справи и с това във времето и ако трябва да обобщим - "Взехме този мач по нашия си начин" както резюмира след мача нашия треньор.
Честита напълно заслужена победа! Браво моряци!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 13 авг 2024 08:46

На мен мача ми хареса. В сравнение с трагедията срещу Локомотив бяхме много по свежи, бързи и агресивни. Ясно е че винаги има пропуски, но Иса просто няма право да пропилява такива положения. Мача тръгваше в съвсем друга посока. За кой ли път вече дефанзивните ни футболисти ни печелят мачове. Влатко и Васил с голове, Живко с нещо като асистенция и отменен гол... За ъглови и свободни удари около нашата врата трябва да тренираме защита без вратар. При тези положения, Дюлгеров (при слабостите му в това отношение) изглежда направо като Мануел Нойер. Второто полувреме имахме много добри атаки и отново пропуснахме немалко положения. Когато играем на скорост нещата изглеждат добре. И Дуду, и Дончев като нови се справиха добре, Дани Мартин е много активен и комбинативен. Виктор след травмата почва да играе по- уверено. Много жалко че Калкан се е контузил тежко и ще липсва дълго, Той вкара важни голове. И Милушев, и Вили дават надежда (втория се включи отлично). Кешеру си е лисица, той знае как. Имам надежда че в следващите мачове ще изглеждаме по- добре и дано невинаги Васко е човека дето ни решава мачовете.
Някой има ли представа тази година без генерален спонсор ли ще я караме?

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 13 авг 2024 09:56

Кешеру си е класа спор няма.Формата е временна класата вечна и дори на години за времето на терена го показа.Но колкото и да го има голмайсторското в него,той е от типа нападател ,който трябва да бъде захранван с пасове вътре във наказателното,където трудно ще сбърка.На тези години още малко физически да събере въздух за темпото на нашето първенство и за поста ,на който играе ,стига да има желание ще свърши доста работа.
Жалко за Калкан ,сега левия ни фланг губи доста от остротата си.Вчера първото полувреме си личеше че Дончев не се чувства комфортно там.Но пък добър момент за Милушев или Вили да захапят този пост .А защо не и за Пачеко,който също добре се включи вчера .Именно от него с добро поемане и обръщане и пас напред изведе Вили по тъча за гола на Кешеру.
Малко се учудих и че не видяхме Начо въобще на терена вместо Димов.
Жалко и за Брeно,че не успя да се разпише и отпуши при две положения които имаше .
Някой знае ли какво се случва с Уеслен .Доста талант и потенциал показа,но тези контузии дано не му е**т мамата.
Другото неприятно впечатление беше съдийчето ,което в последните 20-30 Мин нещо му се случи със свирката .Само в една посока ги виждаше.Но там нещата са ясни .
За вас моряци ний живеем...

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 13 авг 2024 10:09

mursusaid написа:Някой знае ли какво се случва с Уеслен .Доста талант и потенциал показа,но тези контузии дано не му е**т мамата.

Уеслен Жуниор и Мишаел Алвеш се разхождаха заедно в Гранд Мол-а миналата седмица :)
Мисля си, че с Локо (Пд) ще е в групата за мача.

Върни се в “Черно море”