Организиран превоз - Каварна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Re: Организиран превоз - Каварна

Мнениеот Yoda_ » 19 юли 2016 21:17

Що да е въшкарска темата, с удоволствие бих возил още 2-3 човека от Сф. до морето... Лошото е, че не обичам да се напъвам, няма да искам да карам веднага след мача, ще ми се спи в готин хотел, ще ми се хапва в прилични морски кръчми, пък на другия ден, нали сме на морето, как да не се изкъпем някъде.... А на плажа може ли без цаца, картофки и бира, къв плаж е тогава... И така поне 3-4 дни... И ей ги едни 500-600 кинта отфърчали...

А кат си помисля, може и некакви девойки да облетиме... и понеже пустата либоффф нема граници, ей ти едно скромно прекарване 4-5 дена за хилка... даже малко ми се види... Абе накратко, да слагаме по 2 бона у джоба и да тръгваме на мач !
И както се разбрахме, нафтата от мене !

:lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 19 юли 2016 21:42

Аз пък понеже нямам манги :mrgreen: , искам освен безплатен транспорт до Каварна някой да ми намери и сгодна женица за компания в морското градче. Симпатяга да е!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 юли 2016 22:30

Какво му скочихте на момчето :(

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 19 юли 2016 22:46

Corwin написа:Какво му скочихте на момчето :(

Българска му работа !!! Затова ни е..т яката политиците,защото не сме задружни и всеки гледа да пр..бе другия :)
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 19 юли 2016 23:17

хОДИ ДО ФЕНКЛУБА ПИЧ БЕЗ ТРАНСПОРТ НЯМА ДА ТЕ ОСТАВЯТ , АКО СИ С КОЛА ЩЕ ТИ НАМЕРЯТ ПЪТНИЦИ :)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 20 юли 2016 08:33

Темата не е лоша, при положение, че ще домакинстваме цяла есен в Каварна. Лошото е, че повечето фенове (особено чуждите) не познават нрава и чувството за хумор на Огризко и се захващат за едната дума. Дал им е повод за бъзици и подигравки, но няма лошо, стига да не се прекалява с простотиите. А иначе, какво по-хубаво от това да се организират феновете за различните мачове и да пътуват заедно до Каварна. Хем по-приятно, хем се сплотяват редиците, ако щете и от финансова гледна точка... Както стана ясно, доста отбори ще "домакинстват" далеч от дома и съдбата им е като нашата. Така, че не е само наш проблем това и нека всеки да си ги мисли нещата, както сметне за добре! Темата ще си стои, организирайте се, когато и както ви харесва! ;)
Огризко, и аз нямам винетка :lol: !
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 юли 2016 08:41

Аз пък мисля че тоя превоз трябва да се организира от ТИМ..или ПФК Черно море.Щото те са виновни да домакинстваме в Каварна.2 год. се плюнчат и нищо не направиха на Тича.Надяваха се тоя сезон пак метър да минат.За всяко домакинство да отпускат по няколко автобуса-няма да обеднеят.Бахти кавалите смотани.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 20 юли 2016 09:17

Iceberg написа:Темата не е лоша, при положение, че ще домакинстваме цяла есен в Каварна. Лошото е, че повечето фенове (особено чуждите) не познават нрава и чувството за хумор на Огризко и се захващат за едната дума. Дал им е повод за бъзици и подигравки, но няма лошо, стига да не се прекалява с простотиите. А иначе, какво по-хубаво от това да се организират феновете за различните мачове и да пътуват заедно до Каварна. Хем по-приятно, хем се сплотяват редиците, ако щете и от финансова гледна точка... Както стана ясно, доста отбори ще "домакинстват" далеч от дома и съдбата им е като нашата. Така, че не е само наш проблем това и нека всеки да си ги мисли нещата, както сметне за добре! Темата ще си стои, организирайте се, когато и както ви харесва! ;)
Огризко, и аз нямам винетка :lol: !

Момчета, взех ви :) аз имам :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 20 юли 2016 10:13

Кой ще те спре да ти гледа винетки по онея чукари от Варна до Каварна? Ако те спрат за проверка, направи се на румънец от Мангалия и няма да ти правят проблеми.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 20 юли 2016 10:57

Темата е много добра,абсолютно актуална и пусната навреме!!!Пародията наречена български футбол,ни поднася поредния горчив хап....който най вероятно няма да е последен!!!Не е нормално отборите да играят в чужди градове и по чужди стадиони!!!Аз винаги гордо съм се пъчил,че съм роден и израснал на 300 метра от ТИЧА!!!Скоро на една тренировка на ЧЕРНО МОРЕ,чух всеизвестния фен на МОРЯЦИТЕ,Митко (Клати Пати)да казва "Аз на този стадион съм роден и тук ще умра"!!!Вярвам му!!!Само се чудя,днешните деца от нашия квартал какво ще говорят след години!?Сигурно ще казват на внуците си "Аз съм раснал на стадиона в Каварна"!!!Ние обаче като едни непоправими оптимисти,трябва да се радваме на положителното в живота!!!В дадения случай,положителното е че,ремонта на ТИЧА трябва най после да започне!!!До тогава къде на майтап,къде на сериозно,все някак ще устискаме!!!Аз ще бъда на мачовете в Каварна!!!Спестих си 97 банички на закуска и имам винетка!!!Ако имам места в колата,ще пиша тук на форума ден-два по рано!!!Най неприятното ще е ако желаещите са повече от местата(а те ще са),кого да оставиш и как да му откажеш!?Мисля,че във фен клуба трябва да се помисли за някаква организация и транспорт!!!Имаше идея за среща,която пропадна след смяната на АДМИРАЛА с ГОНЗО!!!Решихме,че ще е по добре да я отложим за началото на Шампионата,когато ще имаме конкретни неща за обсъждаме!!!Мисля,че сега е време !!!

Върни се в “Черно море”